perjantai 19. lokakuuta 2018

Matkalle Jenkkeihin


kuva - neule - laukku Prada - housut - takki - tennarit

Minulla alkoi kuulkaas tänään loma! Huomenna aikaisin aamulla olisi hypättävä bussiin kohti lentokenttää. Seuraavat pari viikkoa kuluvat Amerikassa. Vaikka olemme käyneet Jenkeissä aiemmin parikin kertaa, tekee tästä matkasta erilaisen se, että vaihdamme paikkaa useamman kerran. Ensin lennämme Seattleen. En edes halua ajatella, kuinka kauan lentokoneessa tulee istuttua, vaihtoineen matka venyy yli vuorokauden mittaiseksi. Seattlessa on jo syksy pitkällä, vaikka lämpötilat näyttävät säätietojen mukaan edelleen ihan kivoilta. Varauduin kuitenkin ja pakkasin pari neuletta mukaan. Haluan kierrellä rennosti kaupungilla ja piipahtaa ihka ensimmäisessä Starbucksissa.



Seattlesta siirrymme muutaman päivän jälkeen Los Angelesiin lentäen. Mahtavaa kokea samalla kertaa useampi täysin erilainen paikka. Ihanaa päästä vielä nauttimaan lämmöstä ennen Suomen talvea. Pakkasin tänne mukavia kenkiä ja kesävaatteita. Losissa vietämme viikon, jonka aikana olisi tarkoitus tutustua kaupunkiin niin hyvin kuin vain ehdimme. Siellä on suunnitteilla myös vierailla Outletissa, ne ovat Jenkeissä aivan jäätävän kokoisia. Losissa meillä on myös hotellilla pooli, joten otan uimapuvun mukaan, jospa siellä malttaisi hetken ihan oikeasti lomailla. Kliseistä kyllä, mutta olen aina halunnut nähdä Hollywood -kyltin, joten sitä odotan ehkä Losilta eniten. 


kuva - mekko - laukku Gucci - nahkatakki - tennarit 

Lopuksi hyppäämme bussiin ja ajelemme kohti Las Vegasia. Haluamme ehdottomasti mennä sinne bussilla, jotta näemmä aavikon matkan varrella. Vegasia odotan ehkä ylipäätään eniten, se on vain paikka joka minusta pitää nähdä omin silmin, veikkaan sen olevan melko henkeäsalpaava. Uskon että jo hotellimme ihastuttaa, puhumattakaan siitä, että juuri vierailumme aikana on Halloween! Meillä on myös liput Sema showhun (autonäyttely), pelaaminen sen sijaan ei ihan hirveästi kiinnosta ;)

Blogi hiljenee pariksi viikoksi, mutta matkaani voi tottakai seurata Instagramin puolelta, minne päivitän varmasti kuulumisia, löydätte minut sieltä nimellä @annejennika. Palaan siis reissutunnelmiin täällä reilun parin viikon päästä. Ihanaa lokakuun loppua teille :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

1 kommentti: