maanantai 8. lokakuuta 2018

Arkea ja matkan odotusta


Hellou! Taas on uusi viikko aluillaan. Eilen sunnuntaina vietimme kivaa vapaapäivää. Aamupäivällä kävimme tyhjentämässä kirppispöytäni ja marketissa ostoksilla jo alkanutta viikkoa varten. Sen jälkeen lähdimme ulos ihastelemaan melkein täydessä loistossaan olevaa ruskaa, kamerakin oli pitkästä aikaa mukana. Kiersimme muutaman kauniin puiston, joita täällä Kotkassa tosiaan riittää. Lopuksi istuimme ulkona kuumalla kaakaolla meren äärellä, eikö olekin ihana miljöö? Vaikka täällä usein tuulee, kerrankin oli ihan tyyntä ja tarkeni mainiosti istua vielä ulkona, lokakuussa! 

Tällä viikolla ei ole mitään sen kummempaa ohjelmaa, perus arkea töineen, muttei siinä mitään vikaa. Olen yrittänyt piristää arkea pienillä jutuilla, kuten käymällä välillä ulkona lounaalla ja panostavani kotonakin välillä eri ruokiin, kuin mitä normaalisti arjen kiireessä tulee tehtyä. Tänään esimerkiksi on tortillailta. Olen myös yrittänyt ulkoilla nyt enemmän, kun on vielä valoisaa, ei liian kylmä ja luonto on tosiaan niin kaunis tähän aikaan vuodesta.

Ensi viikon lopulla olisikin sitten lähtö Jenkkeihin, josta alan olla jo melko fiiliksissä. Saimme viime viikolla viimeisetkin hommat reissuun tehtyä (ehkä postailen matkan jälkeen käytännön vinkkejä Amerikkaan matkustamisesta), joten nyt voi vain alkaa pikku hiljaa pohtia pakkaamista. Matkareittimme kulkee ensin Seattleen pariksi päiväksi, sieltä lennämme Los Angelesiin viikoksi ja lopuksi muutamaksi päiväksi Vegasiin, yhteensä matkalla olemme kaksi viikkoa. Tällainen reissu on ollut meillä jo vuosia haaveena, joten ihan mahtavaa, että viimein saimme sen onnistumaan. 

4 kommenttia:

 1. Ai että Vegas on mun lemppari, mutta se jakaa mielipitetrt. Mun mielestä huippu kaikessa koomisuudessaan! Las vegasin lähellä on outletkylä nimeltä Camarillo outlet, joka oli ihan huikea meidän ekalla jenkkimatkalla, suosittelen käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä itse asiassa odotan eniten Vegasia! Vaikka jotenkin aina olen ajatellut että ihan tylsä paikka, pelkkää pelaamista ja kännistä porukkaa :D Nyt kun olen tutkinut enemmän niin mieleni on muuttunut ennen kuin olen siellä käynytkään. Vegasissa meillä on myös upea hotelli, jota jo sitä odotan (vaikka usein mulla ei edes ole hotllilla niin väliä).
   Hei kiitos vinkistä! :) Me taidetaan hoitaa shoppailut Losissa, kun siellä ollaan pisin aika. Vegasissa meillä menee yksi päivä jo Sema showssa, niin en tiedä maltanko käyttää aikaa shoppailuun, varsinkin outleteissa voi mennä koko päivä :D

   Täytyykin käydä lukemassa sun vanhoja postauksia! :)

   Poista
  2. Äh oon kirjoittanu väärin, tuo Camarillo on siis nimenomaan Losin lähellä. Vegasissahan on tosiaan kaksi outletia sekä etelässä että pohjoisessa, tyyliin 5min Stripiltä :)

   Poista
  3. Okei selvä :) Jees Losissa me mennään outlettiin ja varmaan Vegasissa käydään kanssa lähemmässä noista kahdesta, vähän olen noita tutkaillutkin, sillä tennarit varsinkin houkuttaa :D Teitkö minkälaisia löytyjä kun olitte, vai muistatko enää yhtään? :)

   Poista