perjantai 24. elokuuta 2018

Vielä Kesämekossamekko - &Other Stories
laukku - Chloé
kengät - &Other Stories
aurinkolasit - Ray-Ban

Hellou! Arki on lähtenyt rullaamaan kivasti loman jälkeen. Töihin oli kiva mennä ja päivät ovat kuluneet ihan huomaamatta. Ilmassa on ollut syksyn tuntua, mutta itse en missään nimessä kesämekkoja vielä hylkää. Tässä jakoon vielä viimeinen kesäinen asu tälle kesälle, mutta mekkoja aion kyllä käyttää niin pitkälle kuin vain tarkenee - päälle vain joku rotsi tai neule ja jalkaan voisi heittää bootsit. Kuten sanottu, oma farkkutilanteeni on tällä hetkellä surkea (se on kumma miten vaatteet kutistuvat kaapissa ;) eikä sen enempää huvittaisi kiskaista pitkiä housuja jalkaan, saati lähteä niitä kaupoista etsimään, jossain vaiheessa se on kyllä pakko. Minusta on muutenkin aina huvittavaa, miten jengi intoilee takeista ja farkuista heti elokuun alettua - eikö niitä saa käyttää taas monta kuukautta putkeen? Joten tämä mekkotyttö kulkee paljain kintuin varmasti vielä pitkälle syyskuuhun! 

2 kommenttia:

 1. Minulla on katastrofaalinen housutilanne,mutta ajattelin itsekin mekkoilla vielä pitkään. Sukkikset ja kivat nulkkurit,niin mekoilla pärjää pikku pakkasessakin.
  Tuo sinun ylläoleva mekko on niin ihana.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan sama juttu! Muutenkaan en jotenkaan viihdy nykyään enää housuissa. Mekoilla mennään :D Mulla on työvaatteenakin aina mekko, jos vaan mahdollista :)
   Hei kiitos, mekko oli ihan hurjassa alessa niin hankin vähän lokakuun reissuakin ajatellen..

   Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista