sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Pieni punainen Prada




Oikein mukavaa alkanutta kesäkuuta! Meillä ei valitettavasti alkanut tämä kuukausi kovinkaan hyvin, nimittäin perjantaina myöhään illalla kun ajelimme kivan päivän jälkeen Helsingistä kotiin tänne Kotkaan päin, jouduimme hirvikolariin. En ikinä olisi uskonut, että sellaista voi sattua omalle kohdalle. Ajattelin ensin etten edes mainitse koko hommasta täällä blogissa mitään, kun haluan pitää fiiliksen täällä positiivisena ja jättää ne ikävät asiat blogin ulkopuolelle. Tapahtunut pyörii päässä nyt niin paljon, että halusin siitä kertoa, ja ehkä se tulee esiin vielä myöhemminkin. Turvallinen automme pelasti, kun täysikasvuinen uroshirvi tuli eteen moottoritiellä pimeällä, eikä mitään ollut tehtävissä. Onneksi kummallekaan meistä ei käynyt mitään, mutta auton kohtalo tottakai harmittaa. Päässä on myös pyörinyt nyt paljon ajatuksia, mitä olisi voinut käydä. Olen ollut tapahtuman vuoksi aika mieli maassa koko viikonlopun, vaikka pitäisi iloita, että olemme hengissä, enkä saanut naarmuakaan. Tilanne oli kuitenkin todella pysäyttävä ja taas kerran hyvä muistutus siitä, mikä elämässä on oikeasti tärkeää!

Tämän jälkeen tuntuukin vähän hölmöltä siirtyä postauksen varsinaiseen aiheeseen, eli laukkuun. Toisaalta juuri nuo pysäyttävät kokemukset pistävät ajattelemaan, että kerran täällä vain ollaan. Osta se laukku, jos se tuo päiviisi iloa! Uusi punainen laukkuni onkin ehtinyt vilahtaa jo Instagramin puolella, mutta nyt saimme kunnon kuvat sen kanssa otettua. Kuten mainitsin, olen etsinyt punaista laukkua, ja lopulta päädyinkin täysin eri vaihtoehtoon kuin aluksi suunnittelin. Kriteereinä oli kohtalaisen pieni koko, täydellinen punainen sävy, säädettävä hihna ja laukun sisällä tulisi olla korttipaikat - tämä pikkuinen yksinkertainen Prada täytti vaatimukseni ja mahtui hintahaarukkaani. Lisäksi se löytyi Helsingin Ninasilta, joten minun ei tarvinnut lähteä tilaamaan sitä mistään. Mitäs tykkäätte?

14 kommenttia:

  1. Onni matkassa!! Itselläni kertyy työmatkaa 500km viikossa ja kaksi kertaa juossut hirvi tien yli oman auton edestä + työkavereiden havainnot sekä kuolonkolareita uutisoitu muutama matkan varrelta. Saa olla kyllä kiitollinen ettei itselle ole sattunut vielä mitään!
    Kepa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sitä kaikki poliiseista taksikuskiin sanoi! Onni kyllä ettei käynyt pahemmin.
      Huh, sullaki on ollut hirvi hurjan lähellä!! :O Apua! Kyllähän noita valitettavasti sattuu :(

      Poista
  2. Aivan upea laukku! Mikähän mahtaa olla mallin nimi? Itsellä etsinnässä vataava nudena😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kivan simppeli! :) Malli on ihan vain Saffiano leather crossbody bag.

      Poista
  3. Laukku on ihana ja miten hyvin tuommoinen punainen laukku sopiikin moneen asuun.Minulla on kaksi vuotta sitten ostettu Furlan pieni punainen ja olen niin yllättänyt miten moneen asuun se sopi piristykseksi.
    Tuosta hirvikolarista sen verran,että omalle kohdalle ei ole koskaan osunut,mutta vähän toisenlainen tapahtuma,joka vielä varmaan vuoden verran kummitteli mielessä ja aiheutti pieniä pelkotiloja ja itkukohtauksia. Kun juttelin siitä työterveyshuollossa lääkärille,niin sanoi,että semmoinen on ihan normaalia tapahtuman jälkeen ,jossa tiedostaa,että olisi voinut käydä erittäin huonostikin. Tärkeintä on kuulemma puhua,puhua ja vielä puhua asiasta eikä yrittää unohtaa tapahtunutta.
    Ihanaa alkavaa viikkoa
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Punainen on kyllä yllättävän helppo yhdistää, eli tätä tullaan varmasti näkemään :) Nyt tosin tilanne on se, että muutama laukku joutaisi lähteä kun tuo tuli tilalle.. Eveliinalla olen ihastellut punaista Furlaa ja hän on kyllä yhdistellyt sitä tosi kivasti! :)

      Onneksi minulla sattui olemaan viikonloppu vapaana, sillä huomasin itsekin etten olisi ollut työkunnossa kun saatoin purskahtaa itkuun. Nyt paljon parempi fiilis jo ja kiva mennä töihin :) Omassa perheessäni on sattunut tosi pahojakin kolareita, joten yritän vain ajatella että selvisimme tosi vähällä. Mutta tuollainen kyllä säikäyttää todella. On tässä elämässä selvitty muistakin vastoinkäymisistä aina, joten positiivisena eteenpäin! Tosi ikävä kuulla, että olet joutunut kohtaamaan ikäviä asioita sinäkin :/

      Tsemppiä viikkoosi! <3

      Poista
  4. Hui, onneksi teille ei käyny mitään. Tuollaiset ovat aina pelottavia.

    Uusi laukku on kyllä herkku! Minulla on Mulberryn pieno punainen paholainen kahden vuosen takaa kesäaleista. Käytän melkein koko kesän. Niin ihana väri simppeliin asuunkin ja siinäkin olevat korttipaikat ovat todella kätevät. Ihailen sitä jatkuvasti!😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, pahemmilta vahingoilta vältyttiin, mutta henkinen puoli onki eri juttu :/

      Ooh, sinulla on käynyt tuuri kun sait lakun vielä alella! :) Itse ostin tuon vähän kuin synttärilahjaksi itselleni ;) Yllättävän helppo kyllä punainen laukku yhdistää, tätä tullaan siis täälläkin varmasti paljon näkemään.

      Poista
  5. Todella kaunis laukku! :) Tykkään itse juuri tuollaisista simppeleistä malleista laukuissa, joissa ei tarvi olla paljon yksityiskohtia.

    Tuollaiset tapahtumat kyllä pysäyttävät aina miettimään asioita. Onneksi teille ei käynyt kuinkaan. <3

    -L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Punaisessa laukussa toimii minustakin yksinkertainen malli parhaiten, kun väri on jo tarpeeksi näyttävä.

      Ihan totta, onneksi ei käynyt pahemmin, vaikken olekaan ollut oma iloinen itseni tuon jälkeen. Kyllä tämä tästä :)

      Kiva kun kommentoit! <3

      Poista
  6. Voi apua, ihan kamalaa tommonen hirvikolari!! Ja vielä iso uroshirvi, se tosiaan olisi voinut aiheuttaa tosi pahaakin jälkeä! Onneksi ei käynyt pahasti ja olette kunnossa! Ja varmasti tuo asia pyörii mielessä vielä pitkään, mutta asian esille tuominenkin voi helpottaa.. Itse jouduin onnettomuuteen ala-aste ikäisenä ja jouduin sairaalaan ja leikkaukseen. Siitä jäikin sitten traumat ja nykyään onkin sitten kaikki sairaalaan liittyvä kuten esim verikokeen otto yhtä tuskien taivalta ja taju lähtee. Mutta paljon tsemppiä sinne <3

    Ja ihanaa, että löysit sen punaisen laukun, vaikkei nyt olekaan se Chloe, mutta niin ihana tuokin! :) Ja huomasin oman punaisen laukkuni kohdalla, että sehän sopii melkein asuun kuin asuun ja se tuo asuihin ihanan piristysruiskeen :D Veikkaan siitä kesän käytetyintä laukkua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) Niin hyvä mieli kun olette käyttäneet aikaanne ja jättäneet kommenttia! Voi apua, sulle kävi sitten pahemmin :/ Täytyy olla onnellinen ettei meistä kumpikaan päätynyt sairaalaan tai pahempaa. Auto meni lunastukseen, mutta pientähän se on tässä tilanteessa, vaikka tottakai harmittaa, kun kesä juuri alkoi ja pitäisi päästä ajelemaan.

      Mä ajattelin, että saffiano nahka on helpompi käytössä kuin Chloén mokkanahka. Mustassa laukussa mokka toimii, mutta punaisen sotkisin varmasti melko nopeasti :D Ja kun Fayea ei punaisena mistään enää löytyny. Guccissa taas ei ollut mitään korttipaikkoja niin se ei olisi sen puolesta ollut niin näppärä. Uskon että tein siis oikean valinnan laukun suhteen :D Oikeassa olet, punainen sopii yllättävän moneen! :)

      Mitä ihaninta loppuviikkoa sinne! <3

      Poista
  7. Hui! Onneksi selvisitte naarmuitta. Ihan varmasti tuollainen kokemus saa hetkeksi pois tolaltaan. Laukku on kyllä tosi nätti, toivottavasti sen fiilistely saa paremmalle mielelle. :)
    t. Heta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, olen niin onnellinen että automme oli turvallinen, vaikka päätyikin sen jälkeen lunastukseen :/ Kiva kun olette kommentoineet, arvostan sitä todella! :)

      Ja kiitos, laukku piristää edes vähän ja sekin selvisi tuosta onnettomuudesta :D

      Poista