torstai 7. kesäkuuta 2018

Aurinkoiset KesäillatPostaus toteutettu yhteistyössä Sunglasses Shopin kanssa.

Kuten kesäsuunitelmia postauksessani mainitsin, aion ottaa ilon irti kesästä myös töiden jälkeen. Käydä pyöräilemässä, istua puistossa, syödä jäätelöä läheisessä venesatamassa ja ennen kaikkea nauttia sydämeni pohjasta aurinkoisista illoista, joita vielä viime viikolla riitti, kunnes sää nyt kylmeni hetkeksi. Olen niin iloinen, kun aivan kotimme läheltä löytyy niin venesatama kuin upea puistokin (alppiruusut ovat nyt kauneimmillaan), siitä jäätelökioskista puhumattakaan. 
Myönnettäköön kuitenkin, että olen alkanut arvostaa asuinpaikkaani vasta nyt ikää tullessa lisää. Luin myös juuri lehdestä, että tuonne venesataman kupeeseen rakennetaan minigolfkenttäjes Mikä on muuten teidän lemppari jäätelömaku? Itselläni löytyy vohvelista useimmiten tervaa ja lakritsia, kaksi palloa tietenkin.

Aurinkolasit kuuluvat kesään siinä missä jäätelökin. Siinäpä tulikin mainittua pari pahettani, jäätelöä en voi tosiaankaan vastustaa ja aurikolasejakin hankin uudet yleensä joka kesä. Olen pitkään ihastellut Ray-Banin pyöreitä Ja-Jo laseja, ne ovat täällä blogissakin kollaaseissa vilkkuneet pitkin vuotta, nyt sain ne Sunglasses Shopilta lahjaksi. Kun perusmallin aurinkolaseja minulta jo löytyy, on hauska leikitellä vähän näyttävimmilläkin laseilla.  Nämä Janis Joplinilta inspiraation saaneet pyöreät aurinkolasit saavat tuntemaan itsensä ihan hipiksi. Näissä on asennetta, jos kävisin ferstareilla näkisin nämä niin siellä kukkamekon kaverina. Itse aion kuitenkin piristää kesäasujani ihan arkikäytössä, hauskaa vaihtelua esimerkiksi pienemmille Clubroundeille. Ja-Jo mallia on saatavilla monissa väreissä, kuten punaisena. Itse valitsin astetta hillitymmät Ray-Banillle tyypilliset vihreät linssit, ne on helppo yhdistellä erilaisten asujen kanssa.

Sain lisäksi Sunglasses Shopilta teille jaettavaksi alekoodin, jolla saatte normaalihintaisista laseista 20% alennuksen!  Esimerkiksi näistä Ja-Jo laseista lähtee nyt kiva siivu pois, tai mikäli haaveissa on ollut vaikka joku muu malli Ray-Banilta, on eri malleja todella kattavasti saatavilla täällä. Koodilla NANNE20 saatte tuon alennuksen, ja se käy koko kaupan valikoimaan (paitsi merkkeihin Gucci, Maui Jim, Tom Ford ja Victoria Beckham). Alennuskoodi on voimassa 20.6.18 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti