perjantai 8. kesäkuuta 2018

Ihanat Alppiruusut


mekko - H&M
laukku - Chloé
tennarit - Vans

Mukavaa alkanutta viikonloppua sinne ruudun toiselle puolen! Oma viikonloppuni on hyvinkin työntäyteinen, nimittäin tulin sieltä juuri ja aamulla olisi mentävä takaisin, samoin kuin sunnuntainakin. Muutoin viikko on kulunut kolarista henkisesti selviten ja siihen liittyviä asioita järjestellen. Haluan kiittää teitä kaikista laittamistanne kommenteista täällä blogissa ja Instagramissa. Ette uskokaan, kuinka paljon ne minulle merkitsivät ikävissä fiiliksissä! Nyt alkaa arki rullaamaan taas normaalisti eteenpäin tapahtuneen jälkeen, tosin autoa meillä ei nyt siis ole, sillä kuten vähän jo ajattelimme, se lähti lunastukseen. Kävimme eilen koko porukka, avomieheni ja hänen vanhempansa, vielä Porvoossa (auto viedään kolaritilanteessa lähimmälle varikolle) hakemassa autosta tavaroitamme. Päätimme yhdistää vähän ikävään reissuun jotain kivaakin, joten kävimme samalla Porvoon vanhassakaupungissa syömässä Gabriel 1763 -ravintolassa (sinne voisi oikeasti mennä pelkästään heidän leipänsä takia) ja muutenkin vähän kiertelemässä. 

Tällä viikolla olen myös ihastellut läheisessä puistossa parhaassa loistossaan kukkivia alppiruusuja. Tänä kesänä alppiruusujen kukinta onkin hurjan ajoissa, kun vertaa vaikkapa kylmään viime kesään. Toukokuun lämpimät päivät saivat kukat kukkimaan oikein kunnolla ja olemmekin käyneet kuvissa näkyvässä puistossa jo useamman kerran kuvaamassa sekä ihailemassa kukkaloistoa. Sapokan puistoon neuvon muuten aina innoissani kaikki turistitkin, joihin työpaikallani törmään. Nämä kuvat otimme aiemmin tällä viikolla työpäivän jälkeen, kun oli juuri satanut ja puistossa oli todella rauhallista. 
  
Ps. En osaa itse tehdä ranskanlettiä, joten nakitan työkaverini letittämään kun satumme olemaan samaan aikaan työvuorossa, haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti