keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Juhannuksen Viettoonmekko - Lindex
kassi - Zara
kengät - &Other Stories

Minulla alkoi tänään muutaman päivän vapaat juhannuksen vuoksi. Päätimme tänä vuonna viettää vähän erilaisen juhannuksen, nimittäin varasin meille minireissun Tallinnaan jo muutama viikko sitten. Olen halunnut piipahtaa kaupungissa ystäväni kanssa, mutta meillä on ollut vaikeuksia saada aikataulut sovitettua yhteen, joten täytyy siirtää yhteistä reissua myöhemmäksi. Nyt kun itselläni tuli tilaisuus mennä pariksi päiväksi Tallinnaan, päätimme avomieheni kanssa käyttää tilanteen hyödyksi, ja aamulla olisikin aikainen lähtö. Olemme kaupungissa tosiaan yhden yön, mutta siinä ehtii jo hyvin kaikenlaista. Ainoastaan sää hieman hirvittää, kun melkoisen epävakaata on luvattu sadekuuroineen. Tässä pohdinkin, minkälaisia vaatteita pakkaisin mukaan? Sateenvarjon ainakin..

Emme ole muutamaan vuoteen viettäneet juhannusta sen kummemmin. Olemme olleet ihan kaupungissa, käyneet jossain syömässä, muttemme muuten tehneet mitään sen erikoisempaa. Perinteinen mökkijuhannus ei ole koskaan ole ollut oikein minun juttuni, mutta aiemmin tuli käytyä kotipaikkakunnallani maalla ja vietettyä siellä keskikesän juhlaa isommalla porukalla. Kivaa vaihtelua siis tällainen minireissu, enkä kyllä koskaan kyllästy Tallinnaan. Mitään kummempia suunnitelmia ei ole Tallinnaankaan laadittu, syödään hyvin ja käyn varmasti vähän kaupoilla. Millaisia juhannussuunnitelmia teillä on?

Nämä kuvat ovat jo muutaman viikon takaa, kun alppiruusut vielä kukkivat kauneimmillaan. Minusta kuvat sopivat kuitenkin hyvin juhannusteemaan, ja viime vuonna olimme juhannuksena juuri tuolla samaisessa puistossa, kun kukat kukkivat silloin paljon myöhemmin tähän kesään nähden. Nyt on onneksi myös yksi vapaapäivä reissun lisäksi aikaa puuhailla täällä kaupungissa, joten eiköhän mennä taas kävelemään kyseiseen puistoonkin. Oikein mukavaa juhannusta teillekin!

2 kommenttia:

 1. Meillä on ollut tapana viettää kaupunkijuhannus,silloin kun ollaan Suomessa oltu eli espoolaisina olemme menneet Helsingin keskustaan hotelliin;kävelty aattona kaupungilla,käyty syömässä,kahvilla.sea poolilla,Lintsillä ja illaksi ostettu herkkuja hotelille ja katsottu elokuvaa tai sarjoja. Vähän hassua ehkä,mutta toimii meillä.
  Ihanaa Tallinan minilomaa ja kaunis kesäinen ja naisellinen tyyli sinulla taasen
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa superkivalta tavalta viettää juhannusta! :) Toivottavasti jussi sujui kivasti tälläkin kertaa.

   Kiitos paljon! :) Mun asut kyllä käy melko yksitoikkoisiksi blogin kannalta kun pelkkiä kukkamekkoja :D

   Poista