keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Leather Jacket Love









nahkatakki - Mango Outlet
mekko - H&M
laukku - Chloé
kengät - Zara
aurinkolasit - Ray-Ban

Nyt kun ollut hitusen viileämpiä kesäpäiviä, olen innolla heittänyt nahkarotsin niskaan. Jos pitäisi valita vain yksi lempivaate, se olisi ehdottomasti juuri nahkatakki. Rakastan mekon ja nahkatakin comboa, joka on ollut luottoasuni vuosikaudet. Kun kesäaikaan pukeudun melko naisellisesti, lähes pelkästään mekkoihin, tuo biker-takki vähän potkua lookkiin. Nämä kuvat ovat Barcelonasta hotellimme kupeesta, mutta vastaaviin setteihin olen pukeutunut viime päivät täällä Suomen kamarallakin. 

Tämän kesän yllättäjä on ollut oranssi väri. Kuten saatatte muistaa, se on aina ollut yksi inhokkini, kunnes tänä keväänä aloin ihmeellisesti lämmetä värille ihan kunnolla ja nyt se näyttää hurjan hyvälle. Tykkään varsinkin punaiseen taittavasta sävystä, kuten tuossa päälläni kuvissa olevassa mekossa. Piipahdin eilen aleissa ja sovittelin yhtä oranssia neuletta, joka jäi kieltämättä mieleeni, mutten samantien sitä mukaani napannut, sillä en tee heräteostoksia (paitsi mekkojen suhteen tämä sääntö ei pidä, sillä niille tiedän varmasti tulevan käyttöä ;), vaan haluan aina pohtia hankintoja vähintään yön yli. Täytyy ehkä tänään käydä uudestaan myymälässä sovittamassa neuletta. Oletteko te jo käyneet aina vain aiemmin alkaneissa aleissa?

4 kommenttia:

  1. Kesämekon ja nahkatakin combo on kyllä lyömätön! Ja tuo h&m:n mekkokin on aivan täydellinen, varsinkin helman vekit ja juuri se oranssi väri, hieman punaiseen taittavana. Itsellä on juuri tuon sävyiset lakat kynsissä melkein läpi kesän, ja taisi olla jo viime kesänkin :D Niin herkullinen väri se vaan on ja täydellinen kesään :)

    Ja vielä en ole piipahtanut aleissa. Mietin josko sitä huomenna kävisi, olisi kiva käydä ihan vaan fiilistelemässä vaatteita ja tarjontaa :) Mutta toisaalta ehkä parempi ettei menisi, kun mitään tarvetta ei oikeastaan millekkään uudelle ole :D Helposti sitä sitten hämääntyy kun näkee ne aleprosentit ja joku vaate näyttää kivalta ja kohta sitä ollaankin jo kassalla vaikka mitään ei pitänyt ostaa xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! :) Ja hei mäkin käytän useimmiten oranssinsävyistä kynsilakkaa, myös työmekkoni on oranssi, niin kynnet sopivat siihenkin.

      Mä kävin aleissa oikeaan aikaan, nimittäin ne olivat juuri alkaneet eikä kaaos vielä vallinnut :D Kun olen kauppakeskuksessa töissä tulee väkisinkin piipahdettua välillä kaupoilla :D Useimmiten kyllä juurikin fiilistelemässä! Nyt tein pari mekko (taas) löytöä ja niihin olen tosi tyytyväinen, mutta ihan totta että aleissa järki saattaa hävitä ja hinta sokaista! Mulla onkin aina tarkka lista mitä saan hankkia, tuo neule ei listalla ollut, joten se jäi sitten lopulta kokonaan kauppaan :D Voisin sanoa, että mulla on viha-rakkaussuhde aleihin, toisaalta inhoan sitä kaaosta ja tavarapaljoutta, mutta toisaalta esim. alusvaatteet ostan useimmitne alesta.

      Kiva kun kommentoit ja ihanaa viikonjatkoa! <3

      Poista
  2. Ajattelin jättää alet vain nettikauppoihin,sillä en vain jaksa lähteä hikoilemaan sovituskoppeihin. Lisäksi tuntuu ,että tällä hetkellä on tarvetta vain juhlamekolle ja kesäsandaaleille, ja tiedän,että jos lähden tuonne kaupoille,niin minulla marsun itsekuri;sorrun kaikkeeen tarpeettomaan.
    Nuo biker-takit sopivat kyllä sinulle erinomaisen hyvin.

    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nettikaupoissa saa kyllä shoppailla rauhassa, nimittäin alejen kaaos on jotain ihan kaameaa :D Itse kun työskentelen kauppakeskuksessa tulee väkisinkin käyty kaupoilla, joten ehkä onni ettei täällä asuinkaupungissa ole hurjaa määriä liikkeitä :D Kannattaa tehdä ostoslista josta ei saa poiketa, niin ei tule tehtyä turhia ostoksia :)

      Kiitos paljon!

      Aurinkoista viikonloppua! :)

      Poista