maanantai 8. tammikuuta 2018

Hiljainen Tammikuu

pipo - Samuji
huivi - H&M Premium quality 
takki - Massimo Dutti
laukku - Céline

Heippa ja ihanaa jo pitkällä käynnissä olevaa vuotta 2018! Tulin paikaisesti moikkaamaan samalla kun juon aamukahvia isosta mukista, ennen töihin lähtöä. Havaihduin, että niin tämä blogi kuin Instagram ovat huutaneet hiljaisuuttaan. Oma vuoteni on alkanut rauhallisesti  lähinnä töitä tehden. Töissä ovat kiireisimmät ajat nyt kyllä takanapäin, nyt alkaa se perus arki. Olen aina kokenut tammikuun olevan se kaikista tylsin ja niin sanotusti hiljaisin kuukausi. Silloin alan odottaa salaa kevättä ja huomaan talvivaatteiden jo alkavan kyllästyttää. Toisaalta toivoisin niin kovasti kunnon lumikerrosta! Täälläpäin kuin ei ole pahemmin tänä talvena lunta näkynyt. Vuoden ensimmäinen lomamatkakin jo häämöttää ihan lähellä, kun suuntaamme ensi viikolla Berliiniin. Niin ihanaa päästä reissuun, kun tuntuu että edellisestä matkasta olisi ikuisuus. Kaiket illat olenkin tutkinut kaupunkia Google mapsin avulla. Mikäli teillä on hyviä vinkkejä Berliiniin, ottaisin niitä innolla vastaan? Viime vuonna matkustimme muutenkin vähän aiempiin vuosiin verrattuna, toivottavasti tämä vuosi olisi reissurikkaampi. Miten teillä on vuosi lähtenyt liikkeelle? :)

2 kommenttia:

 1. Ihan samoja fiiliksiä alkuvuodesta täälläkin.. Heti joulun jälkeen aloin odottamaan kevättä ja sama talvivaatteisiin kyllästyminen iski päälle, mutta toisaalta olisi kiva päästä edes hetkeksi nauttimaan lumesta tänä talvena. Tammikuu ei ole munkaan suosikkikuukausi, helmikuussa on onneksi jo vähän kevään merkkejä havaittavissa :) Alkuvuoden ainut hyvä puoli on se, että kaikki juhlinnat ovat takana päin ja viikonloppuisin voi keskittyä rentoutumiseen ja itsestään huolehtimiseen :)

  Berliinin reissu on varmasti oikein kiva piristysruiske tammikuulle :)

  T.Aiemminkin kommentoinut Mimmu, joka ei nyt jostain syystä pääse kirjautumaan bloggeriin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Mimmu! :) Ihana kun jätit kommentin! Täysin sama juttu - joulun jälkeen alan odottaa kevättä :D Mulla on vielä henkiökohtaisia syitä miksi tammikuu on ollut vaikea vuosia :/ Onneksi helmikuussa tosiaan alkaa jo helpottaa ja kevät tulee kyllä taas :) Täytyy yrittää nyt ottaa vielä ilo irti talvikamppeista!

   Poista