lauantai 30. joulukuuta 2017

Seitsemän Asusuosikkia 2017
Olen tehnyt aina perinteisesti vuoden lopussa koosteen blogissa näkyneistä asuista, aiemmin kokosin kaikki asut yhteen, mutta viime vuosina olen kerännyt kasaan vain ne omat lempparini. Kuva-arkistoja selatessa huomasin asuja kuvattuna vähän vuonna 2017, kun vertaa aiempiin vuosiin. Mukana oli myös monta sellaista settiä, jotka eivät enää jälkikäteen katseltuna toimineet. Toisaalta olen huomannut myös asenteeni blogiin muuttuneen mitä pidemmälle vuotta on menty. Siinä missä ennen oli "pakko" mennä kuvaamaan jokaisena vapaapäivänä tai aina hyvän paikan tullen, osaan ottaa nykyisin paljon rennommin. Blogi kun ei ole missään määrin työni ja tätä ei ole pakko päivittää. Samalla rennolla asenteella aion jatkaa bloggaamista myös ensi vuonna, postailen kun muilta jutuilta ehdin ja kun intoa löytyy.

Nämä yllä näkyvät seitsemän asua nostaisin omiksi lemppareikseni kuluneelta vuodelta. Kesä on ehdottomasti suosikkiaikaani pukeutumisen suhteen - printilliset mekot, nahka- ja farkkutakit, aurinkolasit ja valkoiset tennarit. Olen myös alkanut tykätä talvivaatetuksesta aika paljonkin - tekoturkit,  pitkät takit, pooloneuleet, erilaiset nilkkurit ja yksinkertaisuus. Välikaudet ovat aina olleet niitä kaikista hankalampia, ja arkistoja selatessa varsinkin alkukevään asut olivat niitä kaikista epäonnistuneimpia, täytyy yrittää pystyä ensi vuonna parempaan ;) Vaikka persutyylini on ollut samanlainen varmasti niin kauan kuin muistan, se kuitenkin elää ja siksi tulee välillä edelleen niitä ei niin onnistuneita asuja. Toisaalta kokeilen paljon rohkeammin itselleni uudenlaisia vaatteita, mutta toivoisin olevani vielä astetta mielenkiintoisempi esimerkiksi yhdistelyn suhteen. Ehkä se onkin paras juttu, vaatekaappi ei ole koskaan valmis, vaan sitä voi rakentaa ja muuttaa pikkuhiljaa.

2 kommenttia:

  1. 4. asu kukkamekkoineen on aivan ihana! Kiva, että osaat pitää blogin harrastuksena ja päivittää sitä oman mielesi mukaan. :) Täällä ollaan ruudun toisella puolen innokkaina näkemään uusia asuja myös ensi vuonna ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekot ovat kyllä omia lemppareita olleet vuosikaudet :) Ihana kuulla että jaksat seurata <3

      Poista