torstai 25. tammikuuta 2018

Ihan Turistina

tekoturkki - H&M (vastaava)
housut - Only (nämä)
lenkkarit - Reebok (nämä)
pipo - Samsøe & Samsøe
reppu - Givenchy

Berliinin reissu on nyt heitetty ja arki kutsuu taas. Sen verran rankkoja nämä kaupunkilomat, että olisin mielelläni ottanut vielä yhden vapaapäivän tähän väliin. Matkalla ei tullut tosiaan juurikaan levättyä, sillä nähtävää oli niin paljon. Muutama päivä ei todellakaan riittänyt kaupungin perusteelliseen tutkimiseen. Välimatkat olivat melkoisia ja yllätyin, kuinka iso kaupunki Berliini olikaan. Valokuvia otin todella vähän, joten saa nähdä saanko minkäänlaista koostetta kaupungista aikaiseksi. Uusissa maisemissa haluan usein nähdä kaiken omin silmin, en kameran linssin läpi, joten en jaksanut stressata valokuvaamisesta. Pimeä tuli myös aina sen verran aikaisin, että kuvaamiselle ei ollut niin hirveästi aikaakaan.

Pientä pakkauskriisiä koin taas lähtiessäni, kunnes päätin taas kerran luottaa niihin perusvaatteisiin, joita muutenkin käytän päivittäin - pooloja ja mustia housuja. Muistelin vuoden takaista matkaa Saksaan ja minkälaisissa asuissa silloin hiihtelin. Ainakin lenkkarit olivat ehdottamat mukaan lähtijät, käveltyä kun kaupunkilomilla tulee hurjan paljon (jep, 20-26 km päivässä tällä lomalla). Saksassa tammikuun viima on melkoinen, vaikka mittari näyttäisi plussa-asteita, eli pipo oli ehdoton. Leopardi tekoturkki on talven lempparini, joten oli selvää että se lähti mukaan. Takki on sekä älyttömän mukava päällä, lämmin että helppo yhdistää basic vaatteisiin. Tämä asu on toiselta päivältämme, kunnon turistina viiletin lenkkareineni ja reppuineni. Täytyy sanoa, että uusi Givenchyn reppu lunasti täysin odotukseni matkalla, en tajua miten olen aiemmin pärjännyt ilman reppua?! 

Linkit mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

 1. Berliini on ihana ja siellä todella riittää nähtävää ja koettavaa :) Pitäis kanssa lähteä uudelleen, edellisestä kerrasta kun on jo useampi vuosi.

  Ja toi reppu näyttää ihan täydelliseltä kokonsa ja mallinsa puolesta <3 Ootko muuten hankkinut tänä talvena ton mustan Samsoen Banky-pipon? Oma vanha alkaa olla sillä mallilla, että tekis mieli hankkia uusi :-D Mutta en oo nähny tässä sesongissa mustaa ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että mun makuun kaupunki oli jo hitusen liiankin iso :D Tykkäsin enemmän Düsseldorfista, se kun on kivan kompakti :) Tai sitten ainakin Berliinissä pitäisi olla kauemmin kuin 4-5 päivää!

   Reppu on superihana, niin näppärä! :) Jees, löysin vihdoin tuon pipon mustana alkusyksystä! Se nökötti yksinäisenä Stockalla ja nappasin samantien mukaani :D Kassalla kävi ilmi, että se oli vielä alessa 26 eurolla!

   Poista