tiistai 6. kesäkuuta 2017

Marka -tennarit









pusero - Marimekko
culottesit - Zara
tennarit - Marimekko
laukku - Balenciaga
nahkatakki - Zara
aurinkolasit - Ray-Ban

Bongasin jo kuukausia sitten tulossa olevat Marimekon tarralliset, paksupohjaiset Marka -tennarit, ja odotin hulluna niitä tulevan myyntiin valkoisina, mustia kun tuli valikoimaan jo aiemmin. Mustia en kuitenkaan huolinut, kun viime kesältä löytyy lähes vastaavat nauhalliset Vagabondilta. Tsekkasin kenkien tilanteen oikeasti päivittäin, otin asiakaspalveluun jo kerran yhteyttä, niin kovasti kengät halusin. Tennarit tulivat lopulta myyntiin, mutta niiden käsiin saaminen oli silti kohtalaisen hankalaa, kun pienintä kokoa ei meinannut löytyä. Sain onneksi oman parini tilattua yhdestä Helsingin myymälöistä lopulta. Sopivasti minulla on tässä piakkoin syntymäpäivät, joten sain kengät avomieheltä (poikaystävä tässä iässä kuulostaa hassulta..) lahjaksi. Marimekon raitapoolo sen sijaan on jo viime syksyn mallistoa, se on täällä blogissakin aiemmin näkynyt useamman kerran. Minusta poolo käy kivasti culottes -housujen kanssa, ja tätä samaa settiä käytin jo syksyllä, mutten enää ilmojen kylmetessä ehtinyt asua silloin blogiin ikuistaa. Nyt kun säät viikonloppuna Helsingissä olivat melko viileät, oli tämä asu juuri sopiva nahkatakin kera. Valkoiset tennarit freesaavat melko mustaa asu kivasti, muutenkin tennarit ovat minusta superhienot.

Tänään on töiden jälkeen luvassa kivaa ohjelmaa, kun suunnataan työporukan kanssa syömään. Pitkästä aikaa kaikki yhdessä! Ensi viikolle taas tilasimme ystäväni ja hänen äitinsä kanssa Tallinnan päiväreissun. Minulla on myös ensi viikolla ne syntymäpäivät, mutta olen silloin töissä, joten ajattelin juhlia synttärit jo aiemmin viikolla Tallinnassa. En ole muutenkaan oikein koskaan varsinaisesti viettänyt synttäreitä tai järjestänyt suuria juhlia (paitsi kun täytin 18), enkä koe päivää mitenkään ihmeelliseksi, vaikka tänä vuonna täytän pyöreitä. Ikä on vain numero, vaikka pientä kriisiä sen suhteen olen viime aikoina kokenut. En ajatellut myöskään nyt hankkia mitään lahjaa itselleni, kun tuon Balenciagan laukunkin ostin jo aiemmin keväällä, siinä on lahjaa kylliksi.

4 kommenttia:

  1. Sun blogin myötä oon hurahtanu Marimekkoon taas tosi pahasti. Ostin juuri Ilma raitapaidan, sinun vinkistä ja maailman söpöimmän pikku maljakon. Lapsuuden Unikko annos on mennyt ohi ja nyt Marimekko taas iskee silmään. Tuo poolo näyttää tosi hyvältä. :)
    JohannaN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe hauska kuulla :) Ilma on kiva, mulla on se nykyään myös pallo-kuosissa <3 Ja se Flower -maljakko on kyllä kaunis joka värissä :) Marimekko on kyllä päivittynyt hienosti tähän päivään!

      Poista
  2. Tää asu on taas ihan kymppi! Itsekin viiletin viime viikolla melkeimpä samanlaisessa kokonaisuudessa :D Culot on niin mukavat ja nuo marimekon tenskut on myös super coolit ;) Ja pitää myös kiittää sinua ja blogiasi, sillä täältä kun viime syksynä tuon tassa paidan bongasin niin oli se ehdottomasti hommattava myös itselle, niin hieno ja käytännöllinen se on! Tammikuun aleista sen sitten sain ja vieläpä tosi edullisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Eikä, hyvä sattuma sitten! Tassa on kyllä ollut mullakin kovassa käytössä ja menee tosiaan ympäri vuoden. Ihana kuulla, jos sait minulta vinkkiä silloin ja vielä parempi, kun paita löytyi alesta :)
      Kiitos kommentista ja mukavaa viikonjatko! <3

      Poista