torstai 8. kesäkuuta 2017

Ihana kesä
Oi että, vihdoin ne kesäkelit saatiin tänne... ainakin päiväksi! Minulla sattui vielä eilen olemaan vapaapäivä, yleensä kun vapaille sattuu ne surkeimmat säät. Huomasin kyllä että vapaa tuli tarpeeseen, kun edellinen työpäivä oli superkiireinen, jonka jälkeen suuntasimme tosiaan työkavereiden kanssa syömään ja siitä vielä terassille (kyseinen terassi on muuten auki auringonlaskuun asti, miten kätevää). Taisi kukkamekkoni kera farkkutakin olla vähän liian vähän illalla, nimittäin nyt kurkussa tuntuu kaktus. Minä kun olen sellainen, että käytän kesällä mekkoja oli keli mikä hyvänsä. Ainakin jos mittari näyttää viisitoista astetta, on ihan varmasti mekkokeli! Eilen sitten sai kyllä ihan säänkin puolesta heittää kesämekon päälle. Bik Bok on tänä vuonna yllättänyt minut täysin, ja sieltä on löytynyt tosi kivoja mekkoja, kuten tuo kuvissa näkyvä valkoinen pliseerattu. On muuten hyötyä olla lyhyt, mikään mekko harvoin on minulle säädyttömän pituinen, heh.

Eilisen vapaapäivän otinkin ihan rennosti, enkä ollut sopinut päivälle yhtään mitään. Usein ahdistun, jos kalenterissa on liikaa tyhjää, mutta välillä niitä oikeita vapaapäiviäkin kaipaa. Otin ensin aamupäivällä aurinkoa parvekkeella vähän aikaa. En ole muuten vuosiin ollut näin valkoinen kesäkuussa, kiitos Cannesin loman. Tänä vuonna kun lomailu siirtyi sinne elokuulle, en ole juuri aurinkoa nähnyt. Muttei toisaalta haittaa, olen vähän päässyt siitä ajatuksesta, että pitäisi olla tosi ruskea. Ja onko loppupeleissä sen arvoista käyttää tunteja rannalla, että on pari kuukautta vuodesta ruskettunut? Mieluummin turvaudun päivettävään kosteusvoiteeseen. Myöhemmin päivällä lähdimme vähän ulos kävelemään ja nauttimaan säästä, sekä ottamaan näitä yllä näkyviä kuvia. Loppupäivä meni marketissa ruokakaappeja täydentäessä, ja illalla lähdin vielä kevyelle lenkille meren äärelle. Ihana vapaapäivä, vaikkei mitään sen ihmeellisempää ollutkaan ohjelmassa. 

4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis tuo mekko! ♥ Harvoin tuntuu kesäisin löytyvät pitkähihaisia valkoisia mekkoja, joten täytyy itsekin käydä tuota mekkoa testaamassa! :) Mainitsit tekstissä olevasi lyhyt, joten pakko myös kysyä, minkä pituinen olet?

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös ole ja ihan totta, pitkähihaisia valkoisia mekkoja ei meinaa löytyä! Etsin pitkään pitsistä, mutta tämä pliseerattu oli ehkä vielä enemmän tyyliseni :) Mä olen 152 cm! Kuulemma näytän kuvissa isommalle olen kuullut :D Mekko on tosi väljää mallia, mulla on XS koko. Kantsii käydä sovittamassa, löytyy muuten myös ihana vaaleanpunainen tästä <3

   Poista
 2. Katselin tätä samaa mekkoa kaupassa myös, mutta jätin hyllyyn kun ajattelin että on kuitenkin liian lyhyt. Jäi vähän kaivertelemaan 😏täytyy varmaan käydä vielä kokeilemassa, sittenhän sen tietää. Itse olen kuitenki melkeen 20cm pidempi kuin sinä🤔hyvältä kyllä näyttää päälläsi, niin kuin kaikki muutkin asusi!😊ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on kyllä kiva, joten käy sovittamassa ;) Mä en itse vaan viihdy tosi lyhyissä helmoissa, muttei mekko nyt niin lyhyeltä nettisivujen kuvissa mallienkaan päällä näytä..

   Kiitos paljon! <3 Mukavaa viikonloppua sinne myös! :)

   Poista