perjantai 9. kesäkuuta 2017

Basic TeesVaatekaappini peruspilareita ovat nykyisin tavalliset t-paidat. Käytän niitä ihan kaikenlaisten alaosien kanssa. Se joka väittää, että yksi valkoinen teeppari riittää, on väärässä. Tai minulle ei ainakaan riitä. Pitkään on ollut suunnitteilla hommata näitä peruspaitoja lisää. Valkoiset vaatteet eivät myöskään ole ikuisia. Oikeasti tarvitsen myös mustia ja harmaita paitoja erilaisilla päänteillä, mutta kaikki muut kesän hankinnat ovat kiilanneet näiden ohi. Samsøe & Samsøen t-paidat ovat olleet superhyviä, mutta ajattelin kuitenkin nyt kokeilla jotain muutakin, esimerkiksi Selected Femmen paidat vaikuttavat hyviltä. Välillä sen kaikista yksinkertaisemman vaatekappaleen löytämien voi olla kaikista vaikeinta. Itse haluan väljän mallin, oikeanlaisen pääntien, eivätkä hihat saa puristaa. Keräsinkin kollaasiin  muutamia budjettiversioita, mikäli joku muukin siellä ruudun toisella puolella näitä basiceja metsästää. 

Linkit mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Olen etsinyt kunnollisia, hieman pidempi hihaisia, t-paitoja, joissa saumat ei kierrä ja ryhdikkyys säilyy. Pysyykö Samsøe & Samsøen paidat hyvinä ja saumat suorina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä pysyy! :) Olen pessyt ja käyttänyt ihan hurjasti. Ainut huonopuoli on, että paidat on pesun jälkeen tosi ryppyisiä.. auttaa jos laittaa kuivumaan henkariin.

      Poista