torstai 22. kesäkuuta 2017

Oversize denim jacket


fakkutakki - Stay
mekko - Bik Bok
loaferit - Pretty Ballerinas
laukku - Céline

Etsin pitkään kriteerini täyttävää oversize farkkutakkia, jokaisesta mieleeni tulleesta nettikaupasta kuin liikkeistä paikan päältä niin Helsingistä kuin Tallinnasta. Farkkurotsi itsessään ei ole vaatekaapissani mikään uusi juttu, vuosien aikana eteisessä on roikkunut jos jonkinnäköistä rotsia eri pesussa. Pari tiukempaa mallia minulta edelleen löytyy, mutta tällaisen löysemmän löytäminen tuntui olevan paljon vaikeampaa. Monta takkia ennätin tilata testiin, mutta aina niissä oli joku vika, kunnes haluamani kaltainen takki löytyi lähempää kuin osasin kuvitella. Takista tulikin jo vähän kyselyitä Instagramissa. Eräänä aamuna muutama viikko sitten istuessani aamupalaverissa, bongasin vastapäätä Carlingsin ikkunasta hyvännäköisen takin, jota meninkin heti vapauduttuani sovittamaan. Tästä versiosta löytyi kaikki haluamani -  lasketut olkapäät, löysät hihat, täyttä puuvillaa, iso muttei liian, ei pitkä eikä lyhyt. Joten homma oli sillä selvä! Rotsi on liikkeen omaa Stay -mallistoa. Nappasin takista vielä M-koon, jolloin se istuu juuri niin kuin halusin. Nahkatakkia ei mikään syrjäytä, mutta sen ollessa toisinaan liian kuuma, on farkkutakki loistava valinta. 

2 kommenttia:

  1. Hei mitä kenkiä suosittelisit ulkomaille, joilla jaksais kävellä kuumuudessakin paljon mutta sopis kuitenki hameidenkin kanssa näyttämättä tyhmältä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys! :) Muistelin mitä olen käyttänyt Cannesissa, meidän lomat kun sisältää kävelyä kymmeniä kilometrejä päivässsä, eikä rannalla löhötä :D Niin kiilakorkoisia sandaaleita, matalia sandaaleita (ihmeen hyvät olleet kävelyyn eikä jalat hikoa) ja perus Consseja! :) Conssit on itse asiassa uudistuneet ja postailen niistä lähipäivinä ;)

      Poista