maanantai 26. kesäkuuta 2017

Denim & Florals
mekko - Mango
farkkutakki - Stay
laukku - Céline
tennarit - Converse
aurinkolasit - Ray-Ban
kello - Cluse (saatu)

Vaatekaapistani ei juuri punaista väriä löydy, mutta tämä Mangon oranssinpunainen kukkamekko ihastutti viime kesän alennusmyynneissä, joten nappasin sen vähän epäillen mukaan. Nyt mekko on minusta hurjan kiva ja pääsikin päälleni taas kun kaipasin vähän väriä. Tässä asussa vietin kesäistä päivää Helsingissä reilu viikko sitten. Mekko toimii hyvin niin nahka- kuin farkkutakin kanssa ja valkoiset tennarit freesaavat minusta asua kivasti. Varrettomat Converset ovat eteisessä pysyvästi, vaikka muita tennareita tulisi välillä kuvioihin, palaan aina Consseihin. Ne ovat minusta tarpeeksi sirot kesämekkojen kanssa, eivät pienestä sateesta hätkähdä ja sopivat kaikkeen. Tennarit kestävät omaa käyttöäni vuoden, jolloin on hankittava uusi pari. Tästä vähän miinusta, mutta toisaalta kävelen niin paljon, etteivät minulla oikein mitkään kengät kestä vuotta kauempaa. Juuri ostinkin markettireissulla uuden parin, kun satuin löytämään ne hyvään hintaan. Ihmettelin kun kengät tuntuivat jotenkin erilaisilta jaloissa, kunnes vasta päivän päätteeksi tajusin, että sisäpohjat ovat paljon paksummat ja pehmeämmät. Monesti olen kuullut etteivät Converset ole hyvät jalkaan, joten veikkaan että valmistaja on nyt tähän tarttunut ja tehnyt pieniä muutoksia.

Minusta tuntuu, että minulla on joka päivä huono hiuspäivä. Oman värin kasvatus etenee kyllä hyvin, enkä edes muista milloin olisin värjäämistä miettinyt. En ole raaskinut kuitenkaan leikkauttaa tukkaa hetkeen, kun haluan että sen saa kesällä kunnolla kiinni. Sitten taas huomaan, että pidän joka päivä tukkaa vain tylsästi ponnarilla. Auki hiukset vain roikkuvat tympeästi tässä pituudessa. Varmasti palaan siihen maailman helpoimpaan malliin - lyhyempään polkkaan, mutta sinnitteliskö kesän näin? Jos yrittäisin vaikka opetella niskanutturan tekoa, vinkkejä?

2 kommenttia:

 1. Mee ja leikkaa! Onko mitään parempaa, kun nauttia kesä ihanista hiuksista. Ei tarvi käyttää pipoa kuten talvella! Leikkasin itsekin lyhyemmät hiukset kuin aikaisemmin ja ne ovat saaneet tosi paljon kehuja. :)

  Aurinkoiset terveiset Italiasta!

  Karoliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ehdottomasti pitää leikkauttaa taas lyhyt polkka, vaikka ei tää mun nykyinenkään tukka varmaan monen mielestä pitkä ole :D hirvittää vain oma kohtalaisen paksu tukka ja elokuun Cannesin helteet! Silloin pitää saada hiukset kiinni :/ eli ehkä leikkautan sen jälkeen..

   Nauti Italiasta! :)

   Poista