perjantai 27. tammikuuta 2017

White chocolate mocha










pipo - Samsøe & Samsøe 
huivi - Ichi 
takki - Zara 
housut - Only 
laukku - Chloé
nilkkurit - Zara 

Reissun päällä tulee lähes poikkeuksetta käytyä Starbucksissa, varsinkin jos haluaa napata vain pikaisesti kahvin mukaan, ja kahvilassa istuskelun sijaan kävellä maisemia ihaillen kuuma kahvi mukana höyryten. Nautin kyllä myös erilaisissa kahviloissa ajan viettämisestä, mutta niille on oma aikansa. Sunnuntaina Saksassa kauppojen ollessa kiinni, olimme päättäneet käyttää päivän kaupunkiin paremmin tutustuen ja valokuvaillen, joten take-away-kahvi oli oikea valinta. Usein tilaan ihan vain tavallisen maitokahvin, cappuccinon tai kaakaon, mutta päätin kokeilla jotain muuta, joten valitsin listalta valkosuklaamokan. Täytyy sanoa, etten tykännyt, aivan liian äklömakeaa, eli en tilaa toista kertaa. Parempi pysyä niissä tutuissa ja turvallisissa tässä asiassa. Rohkeasti kyllä kokeilen uutta, saatan ravintolassa tilata ruokaa tietämättä mitä lautaselta löytyy, kunhan ymmärrän pääraaka-aineen.

Düsseldorfin suosikkini oli varmasti tämä katu joen äärellä vanhankaupungin kupeessa. Superihania pastellitaloja, erikoisia puita ja vieressä virtaava Rein-joki. Satuttiin muuten kuvaamaan näitä kuvia ihan loistavaan aikaan aamupäivästä, myöhemmin päivällä kadulla oli sellainen ruuhka ettei kuvaamisesta olisi tullut yhtään mitään. Tykkäsin näistä kuvista toi paljon, minusta asun sävymaailma toimii täydellisesti taustan kanssa, tällaisilta haluaisin blogikuvieni aina näyttävän. 

Asusta sen verran, että perussettiä taas. Zaran kamelinvärinen villakangastakki on malliltaan ja sävyltään ihana, usein kun kamelitakit ovat jotenkin tunkkaisen värisiä, mutta laatu on niin surkea, että tästä lähtien kierrän liikkeen villakangastakit kaukaa ja panostan laadukkaampiin yksilöihin. Kuvissa ei näy, mutta takki on jo tosi nuhjuinen, vaikka se on vasta viime syksyltä eikä ihan älyttömässä käytössä ole ollut, olen jo useamman kerran poistanut siitä nukkaa. Harmittaa, koska muuten takki on kiva, muttei todellakaan tule kestämään käyttöä vuosia. Se ei riitä, että tsekkaa materiaalilapun tarkkaan läpi, ennen kun ajattelin, että kunhan on puolet villaa ja katsoo vaatteen silmämääräisesti läpi. Muuten Zarasta tekee kyllä hyviä löytöjä, farkut haen lähes aina heiltä, ja nuo jalassani olevat nilkkurit ovat parhaimmat kengät koskaan. Minulla on tosin  jo toinen samantyylinen pari menossa, sillä ennen joulua toista talvea käytössä olleet lempparikenkäni sanoivat itsensä irti, kun vetoketju hajosi (se Zaran laatu taas..) ja odottavat suutarille menoa. Onneksi löysin alesta vastaavan parin, aitoa nahkaa tottakai ja ilman vetoketjuja, joten kestävät varmaan paremmin ehjinä. En ole koskaan omistanut näin mukavia korkokenkiä! Näissä kävelin niin töissä kuin vapaa-ajalla myös murtuneen varpaan kanssa, kuin Saksassa aamusta iltaan kilometrikaupalla. Tykkään kenkien vähän traffista ilmeestä, toimivat ihan kaiken kanssa ja kaikissa talven sääolosuhteissa.

Linkit mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat! Ja tosi kiva asu! :)
    Ostin itse vähän aikaa sitten Mangosta beigen villakangatakin neljälläkympillä ja siinä on villaa 60%. Se oli mielestäni todellinen löytö. Minulta löytyy myös tummansininen Benettonin villakangastakki, mutta siinä on villaa muistaakseni vain puolet. Ja se on maksanut monta kertaa enemmän kuin tämä Mangon. Hyviin materiaaleihin kannattaa kyllä panostaa, mutta merkki ei sitä takaa.
    Tykkään myös kovasti kengistäsi näissä kuvissa. Olen haaveillut samanmoisista, mutta oikeanlaista paria ei ole vielä tullut vastaan.
    Ihanaa viikonloppua! :)

    JohannaN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Jep, kyllä ketjuliikkeistä voi löytää laadukkaita vaatteita, niin kuin ostankin paljon vaatteita niistä, mutta villanmäärä ei takin laatua valitettavasti kerro :( Monesti villaa voi olla hyvät prossat, mutta kangas niin harvaan kudottua ettei villa sillon asiaa auta. Mutta mulla on Mangon harmaa budjettitakki vuosia vanha ja se on superhyvässä kunnossa edelleen :) Muutenkin Mangon villakangastakit on paljon laadukkaampia yleisesti kuin Zaran mielestäni(myös viimevuotiset Zaran takit ovat olleet huonoja). Eli hyvän löydön olet tehnyt! :) Tosin Zaran aitonahkaiset takit ovat olleet hyviä, mutta villakangastakit kierrän tästä lähtien kaukaa... Massimo Duttin harmaa takkini on niin erimaata, mutta oli sillä kyllä hintaakin ketjuliikkeen takiksi, se on oikeasti hintansa veroinen.

      Hei Vagabondilla on myös kivoja tolppakorkonilkkureita ;)

      Kiitos ja samaa sinulle! <3

      Poista
  2. Ihanasti mätsää tuo eri harmaiden yhdistäminen beigeen ja mustaan! Tuo laukku on myös super kiva, oletkin ensimmäinen jolla olen törmännyt tuohon pienempään malliin :)

    -Mikaela
    www.inhimillinenturhamaisuus.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos! :) Jep, laukku on ihan supernäppärä, varmasti eniten käyttämäni tällä hetkellä pienestä koostaan huolimatta. En ole muuten minäkään tainnut törmätä kyseiseen miniin kenelläkään muulla vielä :)

      Ihana kun kommentoit ja kivaa viikonloppua! <3

      Poista