tiistai 17. tammikuuta 2017

Destination Düsseldorf*aurinkolasit - kuva - *farkut - laukku Céline - *lenkkarit (-20%) - *bombertakki (-70%)

Olenkin jo muutaman kerran maininnut ohimennen, että tämän vuoden ensimmäinen ulkomaanreissu on ihan pian käsillä.  Melko nopealla aikataululla matkan varasimme, sillä hankin niin lennot kuin hotellin vasta pari viikkoa sitten, eikä matkakohdekaan ole totta puhuen ollut koskaan ensimmäisenä listallani. Työvuoroja tutkiessa sattui sopiva monen päivän väli, joten miksipä ei käyttäisi sitä muualla kuin Suomessa, olimme muutenkin puhuneet, että viimeistään helmikuussa on päästävä ulkomaille edes muutamaksi päiväksi. Olin jo kuvitellut itseni kulkemassa pitkin Barcelonan katuja, mutta vähän yllättäen päädyimmekin Saksan Düsseldorfiin, ehkä kesällä Espanjaan? Matkalle lähdemme tämän viikon lopulla ja vietämme Saksassa viisi päivää. Kuten sanottu en ole oikein tosissani Saksaa koskaan lomailuun ajatellut, mutta oikeastaan älyttömän kivaa vaihtelua, Lontoot ja Pariisit on jo nähty. Nyt olenkin käyttänyt kaikki illat Google mapsilla kaupunkia tutkien ja ihan älyttömän hyvältä vaikuttaa. Kaupungissa kun näyttäisi olevan sopivassa suhteessa arkkitehtuuria, hyvät shoppailumahdollisuudet ja muutamia kivoja ruokapaikkojakin olen bongannut. Luin myös Düsseldorfin olevan Saksan muotipääkaupunki, joten varmasti pääsee ihailemaan mitä tyylikkäämpää porukkaa.

Nyt onkin melkoiset pakkauskriisit käynnissä, mieli tekisi jo ottaa bombertakki käyttöön ja plussan puolella sää näyttäisi kaupungissa olevan. Ehkä parempi kuitenkin vielä pelata varman päälle ja lähteä talvitakissa, sekä pakata matkalaukkuun niin aurinkolasit kuin sateenvarjokin. Olen myös samalla koonnut päässä pientä ostoslistaa ja pitänyt nyt alennusmyynneissä pään kylmänä. Jotenkin tuntuu, että vaatekaapit ovat muka ihan tyhjät? Ainakin revityt farkut ja mustat lenkkarit aion kaupoilta etsiä molemmille kun on huutava tarve. Mikäli joku on muuten  Düsseldorfissa käynyt niin ottaisin enemmän kuin mielelläni vinkkejä vastaan! Täällä blogissa tapaamme taas ensi viikon lopussa.

*mainoslinkki

6 kommenttia:

 1. Mä olin helmikuussa 2015. Suosittelen ehdottomasti lämpöstä takkia mukaan. Mulla oli ohut kevyt toppatakki ja villakangastakki. Kevyemmällä en olis pärjännyt ainakaan ilman lämpöstä neuletta. Hyvät oli säät muuten kyllä. :)

  Hyvät ostosmahdollisuudet ja meillä olikin hotelli lähellä pääkatua. Massimo, Zara ja muut löytyy. Ei niitä kauppoja nyt ihan törkeästi ole, mutta hyvin löysin ostettavaa. Meillä sattu oleen just jotkut festivaalit siellä silloin ja kaupat oli kiinni pari päivää. Ei tiedetty etukäteen niistä mistään.

  Mukavaaa matkaa! :) - Karoliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tykkäsitkö Dusseldorfista? :) ei mitenkään hirveästi löydy vaikka blogipostauksia kaupungista. Mä uskon että kauppoja on ihan sopivasti, just ketjuliikkeitä niinkuin Zara ja sitten esim. Aigner ja Van Laack vähän kalliimpia joita ei Suomessa olekaan. Meillä on myös hotelli n. 300 m kaupoilta :D

   Jep, villakangastakki on pakko ottaa ja paksuja neuleita. Oon vaan niin superkyllästynyt ihan kaikkiin talvivaatteisiin.

   Kiitos paljon! :)

   Poista
  2. Kyllä siellä oli kiva käydä, mutta en tiedä olisiko nähtävää toiselle kerralle. Ei mua ikinä mikään matka ole kaduttanut joten ei tämäkään. Mukava loma oli! :)

   Ja btw ei ne saksalaiset kovin tyylikkäitä ole eli en ainakaan itse saanut mitään inspiraatiota! - karoliina

   Poista
  3. Veikkaan että kaupunki on aika samanlainen kuin Sveitsin Geneve josta tykkään (hintatasosta en) eli uskon viihtyväni :) työkaveri (joka tuntee makuni jo aika hyvin) ainakin kehui kaupunkia kovasti. Ja joo, monessa paikassa riittää kyllä että kerran käy.. Hehe, eikö ole tyylikästä porukkaa? No ei ollut kyllä Pariisissakaan, vaikka kaikki aina niin väittää :D

   Ihana kun kerroit kokemuksiasi! :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Olin viime kesänä kyseisessä kaupungissa, eikä se tehnyt suurempaa vaikutusta. Olisin kaivannut enemmän nähtävää. Perus ketjuliikkeet sieltä löytyi ja muutamia luxusliikkeitä, mutta niistä en tuolloin löytänyt etsimääni. Toivon teille kuitenkin mukavaa reissua. Jos aikaa on reilusti niin sieltä on kuitenkin hyvät yhteydet käydä tutkimassa myös junalla lähiseutuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana kun kommentoit! :) Eikä musta taas on ihanaa ettei pakollisia nähtävyyksiä ole, voi vain kävellä kaupungilla, istua kahvilla ja syödä hyvin. Minusta kauppoja näytti olevan paljonkin, merkkejä joita ei meiltä Suomesta edes juuri löydy ja jos tottapuhutaan usein minulle riittää ihan Zarakin ;D
   Saa nähdä mitä paikasta ja koko maasta ylipäätään tykätään.

   Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista