torstai 26. tammikuuta 2017

Travel basics

takki - Massimo Dutti (samantyylinen)
pooloneule - Marimekko (tämä)
laukku - Céline
pom pom - Soyaconcept
aurinkolasit - Ray-Ban (nämä)
lenkkarit - Reebok (nämä)

Palasimme eilen Saksasta, matka oli tosi onnistunut ja kaupunki yllätti positiivisesti. Laitan Düsseldorfista kuvia tulemaan piakkoin, minusta kaupunki on nimittäin ihan loistava kaupunkilomakohde, vaikkei niin suosittu. Taisin sanoa aiemmin matkan kestävän viisi päivää, mutta olimme siis yhteensä kuusi päivää reissussa, en yleensäkään laske kotimatkaan kuluvaa päivää enää lomapäiväksi. Matkailu on ihanaa ja tottakai aloin jo lentokoneessa miettimään seuraavaa kohdetta ja ajankohtaa, mutta oli kiva tulla myös kotiin. Kaupunkilomat ovat aina niin rankkoja, että nyt on mukava vain katsoa telkkaria, blogata tai olla tekemättä mitään töiden lisäksi. Kaipasin myös jo vähän töihin, sillä tykkään oikeasti nykyisestä hommastani niin paljon. 

Meillä oli perjantaina suht aikainen aamulento, ja hieman hirvitti koneeseen ehtiminen, sillä yleensä varaamme kentälle enemmän aikaa. Lähtöselvitystä itse tehdessämme kone antoi vain yhden matkalipun, joten jouduimme vielä jonottamaan tiskille. Kuitenkin meillä jäi vielä ennen koneeseen pääsyä aikaa kiertää vähän kauppojakin ja bongasin tuon kuvissa näkyvän laukussa roikkuvan harmaan karvapalleron. Jep, näitte aivan oikein! Minähän olen inhonnut sydämeni pohjasta noita laukuissa roikkuvia hirvityksiä, kuka haluaa pilata kauniin laukun moisella?! Taas kerran jouduin perumaan puheeni, kun löysin tämän pikkuisen, aitokarvaisen, harmaan palleron ja vielä puoleen hintaan. Miten hyvin se sopikaan mustan laukun kaveriksi. Edelleenkään en kyllä kaikista laukkuhiluista pidä, mutta kun pysyy hyvän maun rajoissa, ei tuo nyt hullumpi ole, vai? Totta puhuen suunnittelin palloa oikeasti työavaimiin, mutta se istui niin kivasti laukun kanssa, että siihen sai jäädä. Tulen kyllä tämän trendin suhteen nyt pari vuotta myöhässä, heh. Eipä ole ensimmäinen kerta, kun vannotan ettei koskaan ja käännän kelkkani totaalisesti. Never say never.

Minulla oli melkoinen pakkauskriisi, kun kaikki talvivaatteet tuntuvat niin nähdyille ja tylsille. Otin mukaan lopulta kaikista yksinkertaisempia juttuja, kuten harmaan villakangastakin, mustat housut ja pooloneuleen, niillä kun ei voi mennä pieleen. Tärkein kriteeri matkalle pakatessa on mukavuus, vaatteissa on oltava hyvä olla koko päivän. Vaikka sää Düsseldorfissa oli todella aurinkoinen, kadut kuivat, nurmi vihersi kuin keväällä konsanaan, ei ainakaan tammikuulta tuntunut, lähinnä maaliskuun lopulta, olivat lämpöasteet silti melko viileät. Vähän vaihtelua talviasuihin sai kuitenkin lenkkareilla, jotka olivatkin melko ehdottomat, sillä kävelimme parikymmentä kilometriä päivässä. Valkoiset lenkkarit olivat pitkästä aikaa superkaivattua ja freesiä vaihtelua. Ja vitsit tuota aurinkoa, siitä sai kyllä taas niin paljon virtaa!

Linkit mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta teidän reissu ja kiva matkavinkki tuo kaupunki! Muutamassa paikassa Saksassa olen ollut mutta en juuri tuolla. Auringonpaiste kuulostaa ihanalta <3

  Asu näyttää hyvältä ja minäkään en koskaan erityisesti ole kyseisiä palloja laukkuuni halunnut mutta ei tuo kyllä hassummalta näytä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, yllätyin tosi positiivisesti! :) Varsinkin kun oli puhetta kommenttipoksissa ettei kaupunki olisi niin ihmeellinen. Me tykättiin! :) Tuntuu, että hehkutan matkakohtita aina, mutta kai vaan valitaan ne niin oikein :D Pariisi on kai ainut, josta emme tykänneet. Joten ehdottomasti suositan matkakohteeksi, jos Saksaan suuntaa.

   Hehe, kiva kuulla! :) En tajua miten nyt kuitenkin hurahdin noihin hirvityksiin?! :D Ei nimittäin jäänyt tuohon yhteen palloon edes..

   Poista
 2. Hei mikä on tuon kengän tarkka malli? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin suoran linkin, välillä linkitän välillä en :) Kengät on jo pari vuotta vanhat, mutta malli on Reebokin Classic, jota saa aina!

   Poista