maanantai 30. tammikuuta 2017

Sukat makkaralla


Taas yksi asia pukeutumisessa mitä en ajatellut itselläni ihan heti - sukat näkyvästi avokkaiden kanssa. Ei sentään niin paha kuin urheilusukat sandaaleissa, heh. Loafereista innostuin vuosi sitten, kun hankin Pretty Ballerinaksen mokkanahkaiset ihanuudet. Saksasta löysin Zaran aleista nämä aitonahkaiset niin pilkkahintaan, että olisi ollut suuri vääryys jättää ne hyllyyyn. Tuolla aleprossat olivat muuten todellakin kohdallaan. Nyt mokkaiset saavat välillä huilata, ja näitä kymmenen kertaa edullisempia raaskii käyttää myös sadesäällä. Harmaat sukat glitterkoristein ostin myöskin reissulta, Cosilta, samalla kertaa mukaan lähtivät myös juhlavammat mustat glittersukat. Erikoisempia sukkia ei nimittäin minulta ennestään löytynyt, suosin vain mustaa ja valkoista. Suomessa ei tulisi mieleenkään heittää avokkaita jalkaan tammikuussa, mutta Saksassa monilla näkyi jo pienempiä kenkiä. Tosin pakko tunnustaa, että virhe se oli talvella hiihdellä avokkaissa - sen jälkeen kun heitin liukkaissa pohjissa lipat keskellä suojatietä, lähtivät kengät aika äkkiä vaihtoon. Ehkä odotan sen kuukauden-pari vielä näiden käyttöä. Mitäs sanotte tästä sukkamuodista?

4 kommenttia:

 1. enpä olis uskonut ikinä näin sanovani sukista avokkaissa: mutta kivalta näyttää! jotenkin tosi hyvin sopii yhteen nuo sukat, avokkaat ja farkut :)
  -katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehe, ihana kuulla! :) Ja joo, en olisi itsekään uskonut näin pukevani, mutta tykkään kokeilla uutta enkä jämähtää aina tuttuun ja turvalliseen :D Veikkaan, että keväällä sukka+avokas yhdistelmää tullaan näkemään täällä lisääkin...

   Poista
 2. Ensireaktio mulla oli tästä sun sukkapostauksesta "nooooo!", mutta tossa kuvassa yhdistelmä ei näytä kyllä pahalta! :D Onkohan tämäkin itselle sellainen ei ikinä -juttu, josta pyörän päätökseni sit vähän myöhemmin...

  Kivaa viikon jatkoa sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, uskon :D Ensi reaktio mullakin oli, ei :D Mutta tässä sitä taas kerran ollaan :D Mustat sukat olisi tietty ollut armollisemmat, mutta halusin tarkoituksella erottuvat. Äläs sano, kevät kun tulee on sullakin sukat avokkaisa ;)

   Kiitos ja sitä samaa! <3

   Poista