maanantai 9. tammikuuta 2017

Stuck on grey










pipo - O.i.s
huivi - H&M
takki - Massimo Dutti
laukku - Chloé
neule - Selected Femme
nilkkurit - Zara

Moikka! Blogissa on taas ollut ihan liian hiljaista, mutta tällaista tämä on, kirjoittelen kun muilta kiireiltä ehdin, ja totta puhuen tämä tammikuu ei ole koskaan itselleni sitä inspiroivinta aikaa. Samat takit ja pipot on nähty jo, ja kaipaan itsekin niin vaihtelua pukeutumiseen, että vaikea yrittää inspiroida muita. Uusia talvivaatteita ei ole enää järkeä hankkia ja oma katseeni on jo suunnattu täysin kevääseen - nahkatakit, midihameet ja culottes-housut vain siintävät mielessä. Hetki pitää kuitenkin vielä malttaa. Toisaalta tykkään eri vuodenajoista, talvella kuuluu olla lunta, jota tänne ei kyllä ihan hirveästi ole satanut edes. Olen vain niin hurjan malttamaton ja nopea kyllästymään. Aina sama juttu alkuvuodesta, joten tiedän että inspiraatio palaa taas, mutta täällä blogissa voi olla nyt hiljaisempaa.

Viime viikko oli muutenkin melko kiireinen, kun ramppasin taas kahden työpaikan välillä, ja toiseen kaupunkiin mennessä päivät venyvät matkoineen hurjan pitkiksi. Mutta rakastan vaihtelua! En näkisi enää itseäni istumassa samassa toimistossa viittä päivää viikossa. Onnistuin myös murtamaan varpaani, mikä ei ainakaan helpota seisomatyötä. Toivon, että saisin jalan kuntoon ennen matkalle lähtöä, joka onkin jo ensi viikolla!

Olin jo muutama viikko sitten kaikessa hiljaisuudessa varannut ajan kulmakarvojen 3D-pigmentointiin. Viikko sitten maanantaiaamuna suuntasin paikalle. Tapani mukaan minulla tuli paikan päälle ihan jäätävä kiire, sillä ajattelin ottaa homman ihan kuntoilun kannalta ja heittää useamman kilometrin aamulenkin samalla. Lenkin tosiaan heitin, sillä arvioin matkaan kuluvan ajan ihan väärin sain kirjaimellisesti juosta puolet matkasta (onneksi varvas oli vielä tällöin kunnossa).  Ehdin onneksi paikalle kutakuinkin ajoissa ja kulmista tuli superhyvät! Kunhan nämä tästä tasaantuvat voin kirjoittaa aiheesta ehkä enemmänkin, jos teitä kiinnostaa? Kulmathan tulevat "kuoriutumaan"ja niihin tehdään myöhemmin vahvistus, joten lopullisen tuloksen näkee vasta viikkojen päästä, mutta nyt viikon jälkeenkin näyttävät jo hyviltä. Ihanaa kun ei tarvitse enää aamuisin käyttää hetkeäkään kulmien piirtelyyn.

8 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä postauksen kevään must have- jutuista sekä mahdollisista alelöydöistä, joita olet tehnyt kevättä silmällä pitäen :) Kuvakollaasi olisi ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Juurihan mä tossa edellisessä postauksessa niitä vähän listailin 😉Eli nahkatakki, revityt farkut, lenkkarit ja midihame. itse olen pysynyt nyt tiukkana aleissa, ainoastaan nilkkurit ostin hajonneiden lemppareiden tilalle sekä hopean midihameen. Eiköhän reissusta jotain uutta mukaan tartu, ehkä teen pienen "ostoslistan" myöhemmin...

      Kiitos kuitenkin toiveesta ja kivaa viikonjatkoa!

      Poista
  2. Mua taas ei vielä kyllästytä yhtään talvivaatteet, ainakaan nämä kokoharmaat tai muut vaaleammat :D mustaa sen sijaan tuntuu, että olen nähnyt jo tarpeeksi, ainakin itseni päällä :)

    Pian se kevät sieltä onneksi tulee, kyllä sen jo huomaakin, että päivät pitenee.. tai sitten se on vain toiveajattelua. Täälläkin kieltämättä vähän jo kutkuttelee midihameet takaraivossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan aina syksyllä pipot, huivit ja villakangastakit innoissani käyttöön, mutta tammikuussa olen ihan valmis kiikuttanaan kaikki kellariin 😀 Hameita kaipaan eniten, muttei ne jotenkin sovi minusta talvitakkeihin 😬 no ei auta valitus ja tosiaan onhan se ihanaa, että on eri vuodenajat! Talvi ei vaan koskaan ole ollut minua varten, kun taas teitä talvifaneja löytyy varmasti monia 😊

      Ihanaa talvenjatkoa kuitenkin 😊

      Poista
  3. Moikka! Mulle blogimaailma ei ole oikein kolahtanut, ennekkä sun postauksiisi törmäsin. Siis vau! Pidän itsekin suht simppelistä tyylistä, ja ai että nämä asusi vaan toimivat kerta toisensa jälkeen. Jotenkin täältä myös huokuu sellainen aitous, johon harvemmin blogeissa törmää :)
    Muttamutta. Oon pitkään tätä kulma-asiaa pohtinut, vaan aina jäänyt epäröimään. Kulmat ovat juurikin se, mihin meikatessa kuluu eniten aikaa.. Postaus aiheesta kiinnostaisi ehdottomasti!
    -Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten ihana kommentti, suuri kiitos! <3 Ja niin, monet blogit kun nykyään ovat henkilöiden päivätyö, ja jokatoinen postaus alkaa "kaupallinen yhteistyö" niin kyllä se jotenkin vie uskottavuutta harmi vain. Luen suht vähän itsekin enää blogeja! Mutta ihan mahtava kuulla, että olet tästä pikkuruisesta blogistani ja supertavallisista asuistani tykännyt :)

      Ja hei, jos yhtään mietit kestokulmia, ota! Paras juttu hetkeen, nämä on olleet niin mahtavat arjen helpottajat :) Kunhan muutaman viikon päästä käyn ottamassa vahvistuksen, postailen aiheesta enemmän.

      Mukavaa talvenjatkoa! :)

      Poista
  4. Hei. Sinulla on makee tyyli! Kiva kun jaat sen meille ja myös kuvakollaasit ostopaikoineen antavat valtavasti inspiraatiota. Mukavaa alkavaa kevättä sinulle. T:Anne.H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos todella paljon ja ihana kun jätit kommentin! :)
      Samoin sinulle mukavaa lopputalvea ja tulevaa kevättä! :)

      Poista