tiistai 31. tammikuuta 2017

Many ways to wear grey coat





Talven paras vaatehankinta on ehdottomasti ollut Massimo Duttin harmaa pitkä villakangastakki. Käytän sitä ihan jatkuvasti, mikä on varmasti tullut blogistakin ilmi. Materiaaliltaan tämä on pelkkää villaa ja kashmiria, kangas on hyvin kudottu, eikä tässä näy mitään käytönjälkiä superkovasta käytöstä huolimatta. Melko monet asukuvat takin kanssa läppäriltäni löysin, ja ajattelinkin että olisi hauska nähdä miten olen takkia muun muassa yhdistellyt, mukana myös pari asua, jotka jätin aiemmin kokonaisenan postauksena julkaisematta. Takki oli suht kallis, varsinkin Massimon takiksi, mutta onneksi raaskin ostaa sen, sillä se on pelastanut monta talvipäivää. Se on helppo yhdistää moneen ja tunnen aina oloni hyväksi se päällä. Malli on sopivan rento, mutta kuitenkin siisti sekä helppo heittää kiinni vyön kanssa. En jaksa vaatteita, joita pitää kauheasti "asetella". Takin saa myös hyvin suojaamaan kaulaa kylmillä säillä, monet takit kun tuntuvat olevan hirmu avonaisia ja epäkäytännöllisiä. Vaikka takki on melko ohut ja vuoreton, se on ihan uskomattoman lämmin, kuljin tässä myös kovilla pakkasilla. Harmaa väri on minusta paljon helpompi kuin musta, en jotenkaan tunne mustassa oloani kotoisaksi, harmaa on pehmeämpi, mutta sopii oikeastaan ihan kaikkiin väreihin. Selkeästi suosikkini on ollut harmaa yhdistettynä harmaaseen, mutta myös vaaleanpunainen on minusta ihana harmaan kaverina varsinkin nyt kevättä kohden, myös beige sopii yllättävän hyvin. Vaikka takkia rakastankin, olisin valmis jo laittamaan sen jäähylle ensi talveksi asti. Talvea on kuitenkin jäljellä, joten täytyy yrittää keksiä vielä erilaisia yhdistelmiä takin ympärille. Minkälainen teidän talven lempparitakki on?

10 kommenttia:

  1. Beigen ja harmaan yhdistelmä miellyttää omaa silmääni eniten :). Mutta ylipäätään harmaa on kyllä helppo sävy, kun se sopii niin moneen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, harmaa on helppo eikä edes kyllästytä! :)

      Kiva kun kommentoit! Mukavaa viikonjatkoa! <3

      Poista
  2. Kaikki nämä asut on kyllä ihania, eli tosiaan monipuolinen takki! Mun suosikkeja asuista ovat toi missä on harmaa pooloneule takin alla valkoisten lenkkareiden kanssa ja sitten nuo vaaleansiniset farkut on toinen suosikki :)

    Paras takki on kyllä sellainen, joka käy kaiken kanssa. Mulle on viime vuosina tullut yhä tärkeämmäksi, että perustakit on jotain muuta kuin mustaa, koska vaikka se sopisi kaiken kanssa, se myös synkistää kaiken :) Tän talven käytetyimmät takit mulla on olleet vaalea villakangastakki ja vihreä pitkä (puoleen reiteen) bomber :) jälkimmäiseen en olisi uskonut tykästyväni, mutta tuntuu sopivan kaiken kanssa ja tuo kivaa särmää asuihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Takki oli kyllä hyvä hankinta ja nyt myös päätin, että aion jatkossakin panostaa enemmän takkeihin, niin paljon iloa niistä on! Hei ihan samat suosikit itselläni, seuraavaksi ne voisikin yhdistää ja laittaa valkoisten lenkkareiden kanssa farkut (tosin ei ihan valkoisten lenkkareiden kelit suomessa vielä). Ja olet niin oikeassa tuossa takkiasiassa. Multa löytyy kyllä mustakin takki, mutta se on harvoin käytössä, tai ainakin yhdistän siihen vaaleat asusteet. Kumma juttu kun muilla ihailen usein mustia asuja, muttei itsellä vain toimi :/ Sun takit on kivanväriset ja vasinkin bomber on kivaa vaihtelua! Välillä sitä tykkää eniten just siitä mihin ei olisi uskonut ihastuvansa :)

      Mukavaa viikonjatkoa! <3

      Poista
  3. Tuo harmaa takki on kyllä klassikko ja osaat yhdistellä niin superhyvin sen ,että en todella osaa päättää mikä olisi suosikki. Ehkä yhdistettynä valkeisiin lenkkareihin pn kuitenkin se paras,jos on pakko joku valita. Valkea ja harmaa toimivat yhdessä ja näyttävät raikkaalta ja klassisesta,mutta kuitenkin rennolta.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi! 😊 harmaa takki pitää kyllä eteisestä löytyä, vaikka kaksi 😉 uskon että valkoiset lenkkarit näyttää niin raikkaille pitkästä aikaa, että se miellyttää. Oliko sulla muuten nuo samat Reebokit? Vitsi että tykkään niistä ja pysyneet hyvinä ja pari vuotta 👍

      Ihana kun kommentoit pitkästä aikaa ja mukavaa viikonjatkoa! ❤

      Poista
  4. Tällaiset postaukset on mun mielestä blogeissa parhaita, missä yhdessä postauksessa on esitelty monta eri kokonaisuutta yhden vaatteen ympärille. Usein bloggaajat kun tuntuvat ajattelevan ettei lukijat jaksa katsella samoja vaatteita montaa kertaa, mutta minusta se juuri on parasta, ihan omankin inspiraation ja pukeutumisen kannalta kun näkee miten moneen jokin vaatekappale taipuu ja ettei sitä niin valtavaa garderoobia tarvitse saadaakseen upeita kokonaisuuksia. Näitä tämän tyylisiä postauksia saisi siis minun puolestani tulla useamminkin :) Ja hei, harmaa pitkä villakangastakki on myös minun suosikki! Hankinkin juuri itselleni oman harmaahiirulaiseni ja se on mitä mainioin näillä talven pikkupakkasilla ja nollakeleillä. Tosin eteisessä alkaa olla aivan liian ahdasta takkieni viedessä todella paljon tilaa:D Siinä missä muut satsaavat laukkuihin, niin minä keräilen takkeja :D Niitä kun ei mielestäni Suomen olosuhteissa voi koskaan olla liikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana jos tykkäsit ja vielä iloisemmaksi tulin kun käytit aikaasi kommentin jättämiseen :) Itse kun turhaudun usein tähän yksinkirjoitteluun :D Kiitos!!

      Ja joo, vaikka shoppailenkin aika usein, ei multa silti löydy ylitsepursuavaa vaatekaappia, sillä aina kun uutta tulee, jotain vanhaa lähtee. Samat vaatteet pyörii päällä päivästä toiseen ja ne näkyvät täälläkin. Tosin ajattelen itsekin usein etten edes viitsisi enää postata näitä kymmenenkertaa nähtyjä vaatteita, vaikka toisaalta niinhän sitä parasta inspiraatiota saa. Ammattilaiset ovat asia erikseen, minulla ei edes palkka riittäisi päivittää vaatekaappia niin tiheästi kuin ehkä hyvään blogiin vaatisi ;) Mutta olenkin ajatellut että pidän tämän blogin niin omanlaisena kuin osaan, kiva harrastus kun on vain :)

      Harmaa takki on kyllä mainio, joten hyvän hankinnan olet tehnyt ;) Itse vein juuri vaalenharmaan ohuemman villakangastakin ompelimoon ja kunhan sen sieltä saan taidan laittaa tämän toisen huilaamaan..

      Kiitos vielä kerran kommentista ja mitä ihaninta alkaavaa kevättä! :)

      Poista
  5. Voi kiitos samoin, ihanaa kevään odotusta sullekkin! Tällaisille bloggaajille tykkään kommentoida, jotka ovat aidosti kiitollisia ja onnellisia saamistaan kommenteista ja näyttävät sen :) Kiitos siis sinullekkin näistä ihanista vastauksista, niiden myötä omakin mielenkiinto kommentoimiseen jatkossa pysyy! Jos vastausta joutuu odottamaan tolkuttoman kauan tai ei saa sitä ollenkaan (vaikka kommentissa ei mitään kysymystä olisikaaan, niin odotan silti aina jotain vastakaikua) loppuu oma motivaationikin kommentoimiseen heti. Samaa vuorovaikutusta sitä lukijakin odottaa ihan siinä missä bloggaajakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun palasit vielä :) Uskon, että bloggaajat joilla on paljon lukijoita, arvostavat kyllä kommentteja, mutteivat vain ehdi vastata kaikille :( Minullakin kestää vastaamisessa välillä, mutta lähinnä siksi että haluaisin aina kirjoittaa vastauksen ajatuksella läppärillä, toisinaan en vain avaa sitä päiviin, joilloin vastaaminen jää (nyt itse asiassa näpytän iPadilla...). Itse olen ainakin niin sosiaalinen, että olen usein tosi surullinen kun kukaan ei kommentoi (toisaalta asupostauksiin ei ehkä vain ole mitään sanottavaa :D), joten arvostan jokaista kommenttia niin paljon! <3 Ja ihan totta, myös lukijana odotan itsekin vastausta kommenttiin, ihan vaikka pelkkää "kiitos".

      Ihanaa sunnuntaita! :)

      Poista