sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Syksyn ihanin mekko


Siitä tietää että on syksy, kun ohuemmat mekot vaihtuvat villaisiin, niiden seuraksi alkaa kaipaamaan sukkahousuja, kaivaa nilkkurit esiin ja vaatekaappiin muuttaa uudet (yhtä kokoa suuremmat) farkut. Samsøe & Samsøevillamekon tilasin jo melko kauan sitten Booztilta, mutta nyt vasta säiden viiletessä otin sen käyttöön. Mekko on superihana niin mallin kuin materiaalin puolesta, sille tulee varmasti paljon käyttöä syksyn ja talven aikana. Vaikka hinta aluksi vähän kirpaisi, uskon tämän olevan joka pennin arvoinen. Mekkoa on edelleen saatavilla täällä (koodilla SPFI29H 10% ale). Itselläni on tästä normikokoni XS, jos joku miettii tilaamista. Tämän lisäksi kaapistani löytyy myös Selected Femmen pidempi poolokauluksinen villamekko, mutta sen kanssa ajattelin odotella vielä kylmempiä kelejä. Oikeastaan nyt kun asiaa ajattelin, taidan omistaa neljäkin erilaista harmaata neulemekkoa, hups. 

Laitan myöhemmin kokonaiset asukuvat tästä asusta tulemaan. Nyt on kuitenkin kiirehdittävä ensin pyörällä aamulenkillä kirpputorille siivoamaan pöytää, ja sen jälkeen brunssille tosi pitkästä aikaa. Ihanaa sunnuntaita!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

9 kommenttia:

  1. On ihana mekko! :)
    Harmaisiin neuleisiin pätee ehkä hieman sama kuin valkoisiin tennareihinkin ;)
    -Meeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😊 Haha totta! Ja joo, valkoisia tennareita ei ainakaan voi olla liikaa 😉 mekkojen suhteen puolustaudun sillä ettei multa juuri housuja kaapista löydy, että mekkoja senkin edestä 😀

      Poista
  2. Voi näyttääpä tuo hyvältä! Näyttää myyntikuvassa tummemmalta? Kuule EILEN sitä katselin ja totesin, että ehkä hieman liian tumma :D Mutta näyttää sun kuvissa ihan täydelliseltä. Ja tuon linkkaamasi Selectedin mekon tilasin myös alkuviikosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😊 joo näyttää Booztin kuvassa tummemmalle, enemmänkin on tässä kuvassa näkyvän värinen (en ole muokannut kuvaa mitenkään). Mutta pakko sanoa ettei tämä ole kovin pitkä, itse en nykyään tykkää hirmu lyhyistä ja mulla tää on melkein polveen, eli just passeli. Voi olla että tämä jää sulle liian lyhyeksi?😒 tai riippuu toki minkä pituisesta itse tykkäät, tilaa testiin? 😊 Haha eikä, sekin mekko on ihana! 😊 ostin ensin neuleen samassa materiaalissa ja olin niin tyytyväinen että hankin mekonkin 😀

      Poista
    2. Ai vitsi tää voi tosiaan olla sitte liian lyhyt! Toki oma kokoni on pari kokoa isompi, mutta ei taida auttaa pituudessa. No katsotaan jos tilaan testiin :)

      Poista
  3. Voi että niin houkuttelisi tuo Samsoen neulemekko! Sopii kyllä älyttömän hyvin beigen laukun kanssa :)

    VastaaPoista
  4. Sulla on ollut kivoja asukuvia täällä viime aikoina! :) Mekko on kaunis, pitää kaivaa oma villainen samanhenkinen pian esiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos hei, lämmitti mieltä, sillä kuvien ottaminen (ja varsinkin taustojen) on ollut supernihkeää :/ Eikun mekko päälle vaan, just passelit kelit tällaisille nyt :)

      Poista