maanantai 19. syyskuuta 2016

Mini FayeLuulin jo, että olisin vähän irroittautunut tästä merkkilaukkumaniasta, kun hetkeen mielessäni ei ollut mitään "pakko saada" laukkua, mutta mihinkäs sitä lopulta leopardi pilkuistaan pääsee. Chloén Faye -laukku on miellyttänyt silmääni pitkään, varsinkin harmaana pienessä koossa se on yksi kauneimmista laukuista, joita tiedän. Ajattelin aluksi, että tähän malliin varmasti kyllästyy melko nopeasti, mutta nyt kuukausia sitä netissä katselleena ei kyllästymisen merkkejä ole näkynyt. Tarvetta ei kuitenkaan tämän kokoluokan laukulle ole, sillä omistan jo kylmänbeige Célinen Trion sekä mustan Chloén Georgian

Yhtenä päivänä ihailin tuttuun tyyliini laukkuja netissä muuten vain, kunnes törmäsin uuteen pieneen Mini Fayeen (10.5 x 18 x 4cm). Se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Mini malli on ilmeisesti lanseerattu ihan vasta, koska en ole vielä kertaakaan törmännyt siihen missään. Yleisesti koen ne kaikista pienimmät laukut epäkäytännöllisiksi, eihän niihin mahdu mitään. Mutta nyt olisi ihan oikeasti tarvetta tosi pienelle laukulle, mihin mahtuu pankkikortti, huulipuna ja puhelin. Itselläni menee nimittäin niin, että kesällä mukana kulkevat isommat laukut, talvella pärjään pienillä. En löytänyt tästä ihan pienemmästä Fayesta vielä kuvia käytössä mistään, joten nappasin pari kuvaa siitä astetta isommasta koosta värivertailun vuoksi. Itse laukkujen kuvat ovat miniä, eli vain koko muuttuu, malli ei kärsi yhtään, niin ja hinta on noin puolet isommasta. Aivan ihana! Ainut ongelma tulisi värin valinnan suhteen, musta vai Motty grey? Harmaaseen alunperin silmäni iskin, mutta onko se kuinka epäkäytännöllinen mokkaisine läppineen, tai liian samanlainen kuin Trioni? Tosin Chloén harmaa sävy on aivan upea, kun taas mustia laukkuja löytää aina. Musta olisi kuitenkin käytännöllisempi talvella. Jään siis pohtimaan asiaa... Mitä mieltä olette, musta vai harmaa?

kuvat Pinterest & Harrods

10 kommenttia:

 1. Olen hieman puolueellinen, mutta harmaa! Kuten sanoit sävy on tosi kaunis ja uskon sen mokan pysyvän hyvänä kunhan sen suojaa kunnolla ja säännöllisin välein :) Alexan blogissa on tosin hyvin eriävä mielipide laukusta, sillä hänellä mokka oli juurikin värjäytynyt, koska hän ei ollut suojannut sitä. Minä en voi kuin suositella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulta mun piti tästä laukusta tulla kysymäänkin, tosi kiva kun kommentoit! :) Etkö tekisi postauksen omastasi?? ;) Vaikka tämä onkin tosiaan pienempi, niin olisi kiva lukea laukusta tarkemmin! Ja joo, luinkin Alexan postauksen kommenttiboksista tästä laukusta. Oletko suojannut sii koko laukun ihan perus suojasuihkeella? Olen tosi arka nykyän suojaamaan laukkuja, kun niin montaa kertaa se on Célinellä ehdottomasti kielletty. Jos en omistaisi Trioa, en miettisi väriä hetkeäkään, se kun on sävyltään tosi harmaaseen taittava. Toisaalta onhan tämä ihan erilainen ulkonäoötään ja kooltaan :D Oikeasti ehkä tarvisin mustaa pikkulaukkua enemmän, hankalaa :D

   Poista
 2. Mun silmää miellyttää kyllä enemmän harmaa! :) Siinä pääsee ainakin näissä kuvissa tuo mokka paremmin esille ja minusta yksi tämän laukun kivoimmista jutuista on juurikin tuo kahden eri nahan tekstuuri :)

  Itsellä ei mitään kokemusta kyseisestä laukusta ole, mutta täytyy sanoa myös, että taannoin katselin YouTubessa muutamia videoita, joissa esiteltiin parhaimpia ja huonoimpia luksusostoksia ja muiselen, että tuo isompi versio tuli muutamallakin videolla huonoimmaksi ostokseksi mainituksi, juurikin siis siksi, että laukku ei ole pysynyt hyvänä :/ mutta en kuollaksenikaan muista ketkä olisivat tästä puhuneet, että voisin linkata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi kun kerroit mielipiteesi! :) Olen samaa mieltä, harmaa on kauniimpi, mutta kun järki sanoo, että mustaa tämän kokoluokan laukkua enemmänkin tarvisin... ja mä olen kanssa kuullut ettei laukku pysy puhtaana :/ jään siis pohtimaan asiaa.

   Mukavaa viikon jatkoa!

   Ps. Olisi kiva tavata miitissä taas piakkoin :)

   Poista
  2. Niin olisi! Pitäisi kyllä taas ehdottaa jotain tapaamista porukalle :)

   Poista
  3. No ihan totta! :) mä kun en vaan siellä facessa ole niin se vähän hankaloittaa..

   Poista
 3. Ai että. Musta Faye on keikkunut haaveissa iät, välillä vilkuilin Motty greyn suuntaan ja toisen vaalean, mutta on tuo musta vaan kaunis. Tämä ja Georgia ovatkin ne, joita vuoron perään pyörittelen ostoskorissa mutten millään pysty päättämään että k u m p i. Äh! Tuo mini-kokoinen näyttää myös hauskalta, metallirinkula näyttää tosin kuvissa silmääni ehkä aavistuksen liian pieneltä mutta kun näkisi kaupassa niin pystyisi paremmin ihastelemaan :) Näytti olevan myynnissä Nina's-liikkeessä, täytyy ehkä ylihuomenna pyörähtää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe eikä, ihan samat haaveet sitten meillä :D Mun mielestä tuo pienempi rinkula on söpö, kun mini on oikeesti mini. Georgiaa kyllä suositan paljon, mä vaan oikeasti tarvisin sellaisen ihan tosi pienen laukun nyt. Aion tuon ostaakin itselleni (vaikka palkinnoksi siitä, että oon saanut hommattua kaksi just mulle soveltuvaa työpaikkaa) heti kun vaan saisin värin päätettyä?!?!

   Poista
  2. Totta muuten tuo, ei ehkä sopisi isompi koska laukku muutenkin mini :)

   Voi vitsit, onnea ihan hirmusti työpaikoista! Oot ne todella ansainnut :)

   Poista
  3. No mun mielestä ei sopisi.

   Kiitos tosi paljon! 😊 en koskaan työjutuista viitsi täällä blogissa huudella, mut nyt kyllä taidan olla niin oikeissa paikoissa että on laukun paikka 😀

   Poista