tiistai 27. syyskuuta 2016

Long coat & Blue bag









takki & ribbimekko - Zara
nilkkurit - Bianco
laukku - Céline
ranneke - Balenciaga
kello - Cluse (saatu)

Taidan hurahtaa aina johonkin tiettyyn juttuun. Harmaat mekot nyt on jo "nähty", ja uusin vimma on ehdottomasti pitkät takinhelmat. Kaikki lähti liikkeelle keväällä tummanharmaasta ohuesta takista, ja nyt syksyllä kaappiin on muuttanut niin kamelinruskea kuin tummansininen villakangastakki. Takit ovat ihan uskomattoman ihania päällä, ja niissä on ihan hyvä suhde villaakin. Piipahdimme lauantaina Porvoossa ja halusin pukea jotain supermukavaa, joten heitin päälle Zaran harmaan lyhytihihaisen ribbimekon, joka on aiemmin näkynyt täällä, sekä lämmittämään tummansinisen villakangastkin, joka ei ollut yhtään liikaa, sen verran viileä päivä oli. Usein mietin vaatteet niin, että autossa on kiva istua, eikä vaatteita tarvitse asetella. Joku vasta kysyikin kommenttiboksissa, pohdinko asut aina iltaisin valmiiksi, mutta harvoin niin teen. Nappaan useimmiten aamulla vain jotain päälle, toki riippuu minne olen menossa. Siinä missä nuorempana vaatteen ulkonäkö meni käytännöllisyyden edelle, on tilanne nykyään lähes päinvastainen. Kaapumainen mekko ei kroppaa imartele, mutta se on niin mukava ja minusta myös hyvännäköinen. Note to myself: Ei koskaan korkoja, edes matalia, Porvoon muhkulakivikaduille!

Tykkään tällaisista helpoista ja yksinkertaisista asuista. Käytin itse asiassa tätä samaa settiä seuraavana päivänä tennareiden ja mustan laukun kanssa, kun kävin asioilla. Asusteilla saa ihmeitä aikaan! Célinen sinisen Trapezen laitan pian talviunille kevättä odottamaan, mutta vielä kertaalleen halusin sen asua piristämään. Minusta on kiva, että kaapista löytyy yksi vähän värikkäämpikin laukku, vaikka se onkin käytössä vähän kausittain.

6 kommenttia:

  1. Siis aivan täydellisen ihana asu.Taas kerran. En aina edes viitsi kommentoida sinun asupostuaksia,sillä toistan niin itseäni.Mutta mitä muutakaan voin. Tykäsin hirmuisesti siitä sinun kamelin värisestä takista ja asusta, ja tykkään niin kyllä tästäkin.
    Olen itsekin kallisitumaan päin näissä pitkissä takeissa,vaikka vielä keväällä olin että never. Mutta ostin loppukesästä sellaisen kamelin värisen pitkän neuletakin ja voi pojat miten kiva se oli päällä ja yhdisteltävissä aivan kaikkeen.Joten takin ostan myös,kunhan kerkesin edes nettikauppojen tarjontaan tutustumaan,tässä on ollut sen verran haipakkaa menoa.
    Mutta siis aivan mahdottoman tyylikäs ja simppeli kokonaisuus.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos taas aivan älyttömän paljon! :) Ihana että kommentoit! Yleensä ne kaikista yksinkertaisimmat asut vaan on parhaita, vaikka kokisi tylsiksi. Tätä asua kehui itse asiassa livenäkin joku Porvoon päässä :D Hitsi siellä olisi ollut niin paljon hyviä kuvauspaikkoja, että kotona mietin jälkikäteen olisko joku muu tausta tälle asulle ollut kuitenkin parempi, hahah. No ainakin on seuraavalle kerralle kuvauspaikkoja valmiina :D Mä olen tosiaan ihan hulllaantunut pitkiin helmoihi, tosin tämä takki ei kaikilla ole näin pitkä, minusta tässä oli mulle just passeli pituus :) Jos olet jo harjoitellut neuletakilla, niin takkiin oh helppo siirtyä ;)

      Mukavaa syksynjatkoa! <3

      Poista
  2. Todella kiva asu tämäkin! Komppaan kyllä vähän tuohon ylle kommentoinutta toista Kirsiä, että asukuvien kommentointi tuntuu välillä niin turhalle, kun kaikki asut vaan on niin kivoja :D

    Mutta todellakin, asusteilla saa kyllä ihmeitä aikaan! Ja varsinkin kun pohja on simppeli ja klassisen kaunis niin siihen voikin yhdistää mitkä tahansa asusteet :) Ja täällä ollaan myös ehdottomasti samaa mieltä asun mukavuudesta. Saa olla kyllä erityinen tilanne, jotta autossa suostun epämukavassa asussa matkustelemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos taas!! <3 Aika perusasuja mulla aina, mutta haluankin kuvata tänne blogiin aitoja, käytössä olevia settejä :)

      No mukavuus kyllä ennen kaikkea, tästä syystä käytän nykyään melko harvoin housuja. Tosin muutamalla lisäkilolla voi olla osuutta asiaan, että varsinkin farkut on niin epämukavia :D

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
  3. Vitsit Anne, sä oot niin tyylikäs! Tämäkin asu sais muuttaa kaappiini <3

    VastaaPoista