sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Syksyn ihanimmat neuleetEdellisestä postauksestani inspiroituneena päätin keräillä muutamia ihania ja hyvistä materiaaleista valmistettuja neuleita kollaasiin, mikäli jonkun vaatekaapista vielä vaatteita puuttuu syksyn ja talven varalle. Tällä hetkellä erilaisia villapaitoja on kaupat pullollaan, eli ihan varmasti jokaiselle jotakin, ja minun on ainakin vaikea vastustaa kaikkia ihania neuleita syysviimat mielessäni. Katson ensimmäisenä materiaalilapun läpi, luonnonkuidut ovat ehdottomasti parhaita, ja pelkkää akryyliä sisältävät vaatteet olen jättänyt ostamatta jo kauan sitten, mutta pieni osa tekokuitua luonnonkuitujen seassa ei ole aina paha asia. Kaksi brändiä ovat tällä hetkellä mielestäni ylitse muiden, jos katsoo hinta-laatusuhdetta; jo aiemmin useasti hehkuttamani Samsøe & Samsøe sekä Selected Femme. Molemmilta löytyy neuleita hyvissä materiaaleissa sopivin hinnoin, ja Booztilla onkin molemmat merkit hyvin edustettuna.

Kollaasissa näkyvä harmaa neule Selected Femmeltä minulta löytyykin. Se on materiaaliltaan lähes identtinen kuin Acnen vastaava, mutta hinnaltaan murto-osan. Lisäksi kaapistani löytyy esimerkiksi merinovillaisia neuleita, ne ovat ohuita, mutta ihanan viileitä kuumalla ja lämpimiä kylmällä. Puuvillaa suosin kesät talvet, jonka lisäksi lampaanvilla on ihana materiaali villapaidoissa. Tykkään neuleissakin neutraaleista sävyistä, vaikka esimerkiksi vaaleanpunainen villapaita olisi kivaa vaihtelua, tiedän kuitenkin kokemuksesta, että minulla se jäisi vain kaapin perälle pyörimään.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Syksyyn kuuluu ehdottomasti muutaman uuden neuleen osto! :D Nojoo ihan joka syksy ei tule uusia ostettua, koska paljon järkevämpää on panostaa laatuun kuin määrään. Hei tätähän oli ilmeisesti jo joku muukin aiemmin kysellyt, mutta voisitko toteuttaa postausta mielestäsi kivoista hieman edullisemmista (nahka)laukuista? Esim. max 300€:n budjetilla tai vastaavalla. Nykyään kun joka blogissa tuntuu olevan vain toinen toistaan kalliimpia tuhansien eurojen merkkilaukkuja, vaikka mielestäni huokeammallakin hinnalla löytyy kivoja! :) Makuasioitahan nämä toki ovat. Itse olen löytänyt kivoja hieman edullisempia laukkuja esim. Furlalta, Lauren Ralph Laurenilta ja Rebecca Minkofilta. Olisi kiva nähdä millaisia sinä valitsisit, kun tyylistäsi ja maustasi muutenkin niin kovasti pidän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa :) Mä kyllä päätin päivittää lähes kaikki neuleet tänä syksynä :D En raaski kumminkaan maksaa paidasta 300€, koska kyllästyn sen verta nopeasti ja vaatteiden jälleenmyyntiarvo on surkea, toisin kuin laukkujen :) Onneksi alta satasella voi löytää tosi hyviä neuleita, kuten nuo kollaasissa näkyvät :) Ja jotkut vaatteet kyllä pysyvät suosikkeina vuodesta toiseen!

   Tiedätkö, viimeksi tällä viikolla yritin alkaa tuollaista laukkupostausta tekemään ja aiemminkin olen monesti aloittanut... Homma tyssää kuitenkin siihen, etten yksinkertaisesti löydä niin montaa edullisempaa laukkua, jotka makuani miellyttävä, että niistä saisi postauksen aikaan :/ Ei voi minkään kun Célinen mallit vaan miellyttää eniten silmää :D Mutta ensi kerralla kun teen vaikka jonkin kollaasipostauksen niin etsin siihen edullisempia laukkuja :) Kiitos kuitenkin toiveesta ja kommentista! :)

   Mukavaa sunnuntaita! :)

   Poista
 2. Kiinnostuin tuosta selected femmen harmaasta neuleesta, hinta ei todellakaan ole paha :) osaatko sanoa vastaako mitoitus normaalia? Mulla on yleensä XS tai S ja mietin tässä että kumman koon valitsisin.. Jos on yhtään normaalia pienempää mitoitusta niin sitten tiedän ottaa S:n :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä Selected Femmen vaatteet on aika reiluja! Mulla on neuleesta XS ja ei saisi olla yhtään isompi. Ihana se on ja vertailin Stockalla Acneen niin ei paljon matskut tosiaan eronneet, mutta hinta kyllä 200e :O itse löysin tuon neuleen itse asiassa laivalta kun oltiin Tallinnassa ja siellä oli vielä edullisempi :)

   Poista