perjantai 9. syyskuuta 2016

Wool, cotton, silk, mohair..


Olen tehnyt muutamia hankintoja syksyn ja talven varalle, samalla kun olen karsinut vaatekaappejani rankalla kädellä. Haluan kaikki "ihan kivat" vaatteet pois kaapeista ja pelkästään täydellisiä tilalle (kirpparipöytä onkin varattu ensi keskiviikosta alkaen pariksi viikoksi). Vaatekaappejen ei tarvitse tursuta yli, ja oma mottoni onkin, että aina kun jotain uutta tulee, jotain vanhaa lähtee pois. Tämä toimii hyvin, sillä en kiinny tavaroihin, luovun helposti enkä koskaan haikaile perään. Vaatteeni ovat aina siistissä järjestyksessä. Tässä pientä sneak peekkia uutuuksista, tulevat varmasti näkymään asukuvissa syksyn aikana. Hyviä materiaaleja: villaa, puuvilla, silkkiä ja mohairia. Ylimmät, ruskea ribbimekko sekä valkoinen poolo ovat Massimo Duttilta, harmaa neule Selected Femme ja alin tekstuurillinen neule CosTiesittekö muuten, että vihdoin ja viimein saamme Massimo Duttin myös Suomeen! Kuulemani mukaan se aukeaisi vielä loppuvuoden aikana Helsinkiin Aleksanterinkadulle. 

8 kommenttia:

 1. Kiva uutinen Massimo Duttista, en ollutkaan kuullut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, ei tarvitse enää ulkomaille lähteä kauppojen takia, kun alkaa Helsingissä olla hyvät valikoimat :)

   Poista
 2. Oi mahtavaa, että vihdoin Massimo Dutti Suomeen! :) Uskon, että asiakaskuntaa on varmasti jo paljon, sillä itsekin tykkään aina vierailla heidän liikkeesään ulkomailla vieraillessani. ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti riittää asiakkaita Massimolla :) Toisaalta se on aina ollut vähän spessumpaa shoppailla heidän liikkeissään ulkomailla. Nythän nettikauppakin on toimittanut keväästä asti Suomeen, että tuotteet on helposti saatavilla. Itse olen sieltä pari kertaa tilannutkin.

   Poista
 3. Minne kirppikselle viet tavaraa? Voisi käydä katsomassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vien sinne Jussin kirppikselle, kun mun kirppishaukka ystävä sitä suositteli :D 14-27.9 on pöytä nro 23, että tervetuloa vaan ;)

   Poista
 4. Voisitko esitellä vielä tarkemmin nuo neuleet??😊Vaikka päälläsi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveesta :) Valitettavasti kun tämä blogi on minulle vain harrastus, en ennätä alkaa erikseen jokaista vaatetta päälläni kuvailemaan, mutta kuten sanottu, tulevat näkymään asukuvissa ihan varmasti :)

   Poista