tiistai 20. syyskuuta 2016

Simple is the key









nahkatakki - Zara (samantyylinen)
villamekko - Samsøe & Samsøe (tämä)
mokkabootsit - Bianco (nämä)
laukku - Céline

Mitä tulee pukeutumiseen, olen sitä mieltä että mitä yksinkertaisempi sen parempi. Simppeli mielletään usein tylsäksi, mutta olen eri mieltä. Itse olen ainakin vuosien aikana oppinut, että vaatteiden suhteen vähemmän on enemmän. Vaikka tykkään myös printeistä ja väreistä, niin parhaiten kuitenkin nykyään viihdyn neutraaleissa sävyissä. Asuista saa hitusen mielenkiintoisemman erilaisia materiaaleja yhdistelemällä - nahkaa, villaa, mokkanahkaa.. Harmaa mekko ja nahkatakki on ollut vakiovarustus viime aikoina, nämä kuvat ovat lauantailta, mutta tänään sama setti päällä. Nahkatakki on ehdottomasti lempparivaatteeni ollut jo vuosia. En olisi muuten uskonut, että tämä Zaran takki hopein vetoketjuin nousee suosikiksi, olen nimittäin aina ollut enemmän kultaan päin, enkä tykkää yhdistellä eri metalleja keskenään. Takki lähti mukaani toukokuussa Cannesista ja on siitä lähtien ollut yksi lempivaatteistani. Hyvän aitonahkaisen takin voi siis löytää hyvinkin siedettävään hintaan. Sukkahousut sen sijaan kuuluvat pihistä osastolle. Jokainen varmaan tietää sen tunteen, kun kiskot uusia sukkiksia jalkaan ja saat ne heti hajalle. Sukkahousuja minulla siis kuluu, joten ostan aina halvimmat mahdolliset. Sain isoäitini sisarelta loistavan vinkin uusien sukkahousujen kanssa, ne kun ovat hurjan sähköiset aluksi ja vaatteet jäävät niihin inhottavasti kiinni. Käsirasva! Totta muuten, lähtee sähköisyys heti kun käy jalassa olevat sukkahousut käsirasvalla läpi, kyllä mummot tietää!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

17 kommenttia:

  1. Niin kiva asu - jälleen kerran! Mietitkö aina edellisenä iltana asun valmiiksi kun sulla on aina niin kivat vaatteet päällä? Itse valitsen vaatteet yleensä aamulla hirveässä kiireessä ja tuolloin päälle eksyy aina vähän mitä sattuu, vaikka vaatekaapista voisi löytyä kivojakin kokonaisuuksia kun vähän miettisi etukäteen. :) Näissä kuvissa on muuten ihanan iloinen tunnelma! Mukavaa viikon jatkoa!
    -Heta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Aika harvoin mietin illalla vaatteet valmiiksi ja just niin kuin sinäkin heitän vaan jotain päälle :D Riippuu vähän minne olen menossa. Jos meen vaikka Helsinkiin mietin vaatteet valmiiksi päässäni, mutta arkisin aika harvoin! Sehän siinä just on, että pitäisi useammin käydä ajan kanssa vaatekaappeja läpi ja keksiä kiireaamuiksi valmiiksi asukokonaisuuksia, mutta kun ei muka ehdi tai vaan viitsi :D

      Iloista loppuviikko! :)

      Poista
  2. Ihania kuvia! :) <3 Neulemekko ja nahkatakki on olleet vakiona täälläkin! Niin mukavaa ja juurikin ihanan simppeliä! Asusteilla saa sitten kivasti vaihtelua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No ihan totta, mukavuus ennen kaikkea! Enkä voi tarpeeksi hehkuttaa asusteiden nimeen.

      Mukavaa loppuviikkoa! :)

      Poista
  3. Ihana mekko, ja tyylisi muutenkin <3 Itsekin vannon yksinkertaisen tyylin nimeen, ja siihen että vähemmän on lähes aina enemmän! Olen aina tykännyt tyylistäsi (blogiasi jo useamman vuoden lukeneena), ja on ollut kiva seurata tyylisi muuttumista/ kehittymistä. :) Niin ihana kuin simppeli ja yksivärinen tyyli onkin, älä kuitenkaan unohda niitä syksyisiä kukkamekko-nahkatakki -yhdistelmiä, nekin on niin kivoja ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon :) Niin ihana kuulla että olet lukenut blogiani pitkään! Ja kiva kuulla jos tyylissä on jotain muutosta tapahtunut, toivottavasti parempaan päin :D Sen olen ainakin huomannut, etten tykkää itselläni enää yhtään "pankkineitivaatteista", vaikka oli aikoja kun kaapissa roikkui niin kauluspaitoja kuin bleisereitä :D Haha sait kyllä hymyn tai oikeastaan naurun aikaan tällä kommentilla, kukkamekot eivät ole nimittäin mihinkään jääneet ;)

      Kiitos paljon kommentista ja mukavaa loppuviikkoa! :)

      Poista
  4. Hei minkä tuntuista matskua tuo neulemekko on, karheaa, pehmeää? Jos esim vertaat siihen Selectedin pitkään poolokauluksiseen malliin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on itse asiassa paljon pehmeämpi kuin se Selected Femmen mekko! Vaikka ihmettelin vähän kun vertailin materiaalilappuja :D

      Poista
  5. Onpa ihania kuvia! Tuo ensimmäinen on aivan mahtava, niin ihanan aito hymy tallentunut siihen! :)

    Yksinkertainen on todellakin tässä asussa kaunista. Aivan ihana tuo mekko, en yhtään ihmettele jos siitä tuli heti kerrasta sun syksyn suosikkimekko :) Tässä asussa toimii kyllä kaikki, ihan täydellinen viimeinen silaus on toi sun skarppi polkkatukka! Hirveä hehkutus, mutta nää kuvat kyllä miellytti silmää niin paljon, että oli pakko rullata postaus pari kertaa läpi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi että mikä kommentti, ihana, kiitos!!! :) Mä kyllä harvoin hymyilen kuvissa, koska en vaan osaa, pitää tulla vahingossa sitten :D ja polkkatukan leikkaus oli paras päätös, niin helppo ettei uskoisi.

      Ihanaa loppuviikkoa! :)

      Poista
  6. Miten ihanat kuvat ! Ja on tuo mekko vaan nätti! Ja sopii ihan mielettömän hyvin sulle :)
    Materiaali on super ihana, ihan niinkuin samaisen mallin neuleessani. Se on jo parin käyttökerran jälkeen kasvanut päälleni, vähän eri mallinen kuin aiemmat omistamani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) sulla on aina tosi hyvä maku ja osaat yhdistellä kivasti :) Neuleen mäkin kyllä huolisin, mutta nyt pakko pysyä tiukkana :D on jo Selectedin vaaleanharmaa neule sekä Tigerin tumma, ehkä pärjään niillä? :D vein kaikki Vilat ja Veromodat kirpparille, niin nyt ei kaapissa montaa vaatetta ole! Tosin "järkeilin" että ostan niillä kirppistuloilla sen Min Fayen :D

      Mukavaa loppuviikkoa! :)

      Poista
    2. Oi, ihana kuulla! <3

      Mun pitäis tehdä sama homma, mutta se pöydän varaaminen on aina vaan jäänyt :D nyt kans niskasta kiinni ja nuo kauan sitten jo kasseihin pakatut pois nurkista! Ja samanlaisia "sijoituskohteita" tiedossa myös omille kirppistuloille ;)

      Poista
  7. Ihana asu Anne! Olen kuolannut tuota mekkoa koko syksyn, mutta ollut huonoa tuuria matkassa. Ensin metsästin sitä Urban A:sta bongattuani sen Didemin päältä ja näytti niiin hyvältä, ei kuitenkaan ollut kokoa jäljellä. Booztilta löytyi XS mutta jäin odottamaan pari päivää alekoodin julkaisua, eiköhän se sitten ehtinyt aamulla loppua ennen kuin olisin omani tilannut! Nyt mietin pitäisikö tilata Samsoen omilta sivuilta, kaappini huutaa täydellistä neulemekkoa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! 😊 Aijaa.Toivottavasti löydät, tää on ihana! 😍 Mä tilasin tämän jo heinäkuun puolella ja olen lukuisia kertoja tämän tänne blogiin linkannut, ja mullahan oli samsoen tuotteisiin alekoodi jo viikkoja sitten, sun olisi pitänyt käyttää sitä 😀

      Poista
  8. Lyhyt hiusmalli pukee sinua kyllä ihan todella hyvin! Ihana syksyinen asu myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Onneksi uskalsin leikata!
      Mukavaa syksynjatkoa! :)

      Poista