torstai 1. syyskuuta 2016

Modern sailor














t-paita - COS
nahkahame - Selected Femme
laukku - Céline
tennarit - Converse
aurinkolasit - Ray-Ban 
kello - Cluse (saatu)
huulet - Dior

Tämän asuinkaupungin parhaita puolia on ehdottomasti meri. Usein kuvaamme asukuvia eniten läheisessä venesatamassa, mutta tänä kesänä emme ihan hirveän montaa kertaa ehtineet. Muutenkin blogin päivittämiseni on ollut viime aikoina vähän hidasta, mutten ota siitä stressiä. Oli aikoja kun blogi meni lähes kaiken muun edellen, muttei enää. Joten nyt viimeisenä kesäpäivänä, viime sunnuntaina, halusin mennä vielä jäätelökioskille ja kuvaamaan rennon, juuri sunnuntaihin sopivan asuni. Uskomatonta, että kalenteri kääntyi juuri syksyn puolelle. Kesä meni taas ihan liian nopeasti ja tuntuu, ettei taaskaan kaikkea mitä halusin ehtinyt tehdä. Toisaalta ajelimme pitkin Suomea enemmän kuin koskaan aiemmin, eikä elämä kesän loppumiseen lopu! Tallinnaan emme kesällä kerenneet mitenkään, mutta tällä viikolla kävimme päiväreissulla. Jo päivä muualla piristää kummasti, mutta ensi kerralla haluan kaupunkiin ehdottomasti pariksi yöksi.

Kerroinkin aitonahkaisen hameen olevan ostoslistallani. Löysin nopeammin kuin osasin kuvitella makuani miellyttävän version Selected Femmeltä - sopiva pituus, tarpeeksi väljä ja rento eikä hinta ollut täysin tähtitieteellinen. Kun vielä tarkeni yhdistin hameen raidalliseen t-paitaan ja myöhemmin harmaaseen collariin. Hame tulee olemaan ihana myös neuleiden ja nilkkureiden kanssa. Ainut ongelma nahkavaatteissa on tietysti se, ettei niitä saa pestä. Suihkutin hameen heti läpi nahansuojasuihkeella, onneksi, sillä luonnollisesti onnistuin heti tiputtamaan jäätelö päälleni. Vielä kun löytäisin ne aitonahkaiset housut!

4 kommenttia:

  1. Oon useamman kerran kattellut tota hametta Stokkalla. En oo vielä tohtinut sovittaa, koska saattais olla että pitäs mennä kassalle samantien :D Tosi hyvin sopii sulle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin itse asiassa näin tämän ensin Stokkalla, mutten heti ehtiny sovittaa, tilasin myöhemmin Selected Femmen omilta sivuilta. Tämä on ihana myös talvella muhkeiden neuleiden ym. kanssa. Heheh, eikun sovittamaan vaan ;)
      Kiitos! :)

      Poista
  2. Ihana hame! Ja hyvin olet saanut tehtyä siitä kesäasunkin.
    Minua kiinnostaa, millaisen takin kanssa ajattelit yhdistää hameen talvella? Itse kun haluaisin käyttää enemmän mekkoja/hameita talvella, mutta mua häiritsee jostain syystä ylikaiken jos helma on pidempi kuin takinreuna...:D

    -Meeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Miellän nahan alaosissa kyllä enemmän syksyyn ja talveen, mutta ihan jees toimi t-paidan kanssa loppukesästä :) Tänä talvena käytän hameita ja mekkoja uuden pitkän villakangastakin kanssa, josta ei näy helmat. Mutta viime talvena käytin hameita harmaan viittamaisen takin kanssa, joka ei helmoja peittänyt. Vähän sama juttu kyllä minullakin, etten haluaisi hameenhelman näkyvän takin alta :D haaveilen myös kohtuu lyhyestä (niinkuin seuraavan postauksen kollaasissa) tummasta tekoturkista mikä olisi ihana mekkojen kanssa...

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista