tiistai 6. syyskuuta 2016

Midi skirt once more










nahkatakki - Zara (samantyylinen)
neule - Benetton (tämä)
hame - Pull&Bear (samantyylinen)
laukku - Céline
kengät - Pretty Ballerinas (nämä)
aurinkolasit - Céline (nämä)

Toivottavasti teillä ei tule jo midihameet korvista ulos, sillä minulla ei ainakaan tule. Alkaa olla ihan viimeisiä hetkiä kulkea ulkona nilkat paljaana ja ilman kaulaliinaa. Vaikkakin viime päivät on ollut ihan älyttömän lämmintä vuodenaikaan nähden, eilen kävelin ulkona t-paidassa. Tässä siis taas kerran yksi asu midihameen ympärille koottuna. Taisin rikkoa kaikkia pukeutumissääntöjä, kun yhdistin löysän neuleen löysään hameeseen ja jalkaan vielä matalat kengät. Toisaalta minusta skarppi tukan malli tekee asuun edes vähän ryhtiä. Yleensä laitan paidan helman vyötärökaitaleen sisään, mutta tällä kertaa jätin sen rennosti hameen päälle. Korot olisivat tietysti tuoneet asuun hitusen ryhtiä, ja tarkoitus olikin laittaa korolliset nilkkurit. Ajattelen kuitenkin aina niin, että käytän jotain juttua vielä kun säät sallivat, nilkkureita ehtii taas käyttää aivan kyllästymiseen asti syksyn ja talven aikana. Joten heitin jalkaan Pretty Ballerinaksen teräväkärkiset loaferit. Nämä kengät hankin jo huhtikuussa, mutteivät ole varmaan aiemmin vielä blogiin asti päässeet. Tykkään kengistä paljon, mutta pakko myöntää, että tässä asussa eivät toimi parhaalla mahdollisella tavalla, perus ballerinat olisivat olleet parempi valinta. Nyörikenkä-trendin skippasin jo niiden epäkäytännöllisyyden takia, mutta terävistä kärjistä kyllä innostuin. 

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Oi miten ihania kuvia, ja miten ihana asu! <3 Sä vaan löydät nuo parhaimmat hameet ja sitten kun itse metsästän niin ei yhtään :D tai sitten saat kaiken vaan näyttämään ihan törkeän hyvältä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Helsingissä on paremmat kuvauspaikat kyllä kuin täällä asuinkaupungissa, mikä välillä ihan masentaa :D
      Hahha, olen kyllä melkoinen hamehamsteri :D Ehkä mun ei tarvi enää käyttää farkkuja ollenkaan, kun en niissä vaan viihdy :D Tämä hame löytyi Tallinnasta niin edullisesti etten vaan mahtanut enää mitään..

      Poista
  2. Voi Anne miten kivoja kuvia taas! Ja huikeeta kun pätkäisit tukasta vielä tuon verran enemmän, ihan super skarppi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Tukka kasvaa niin nopeasti, niin eipähän tarvitse jatkuvasti kampaajalla juosta :D Tykkään kyllä polkasta ihan tosi paljon!

      Poista