perjantai 23. syyskuuta 2016

Hint of leopard








villakangastakki - Zara
pusero - Second Female
housut  - Only (saatu)
laukku - Céline
ballerinat - Pretty Ballerinas
aurinkolasit - Ray-Ban

Tämä on taas se aika vuodesta, kun ei oikein tiedä miten pukeutuisi, aamuisin ja iltaisin on kylmä, mutta päivällä lämpömittari kohoaa vielä ihan kiitettävästi. Ballerinoissa tulee kylmä, villakangastakki on liikaa... Aika lailla tennareissa ja nilkkureissa on menty viime päivät, mutta halusin ainakin kerran vielä jalkaan ballerinat ilman sukkia. Jotkut vaatteet ja asusteet ovat sellaisia, etteivät ne jostain syystä näy juuri koskaan blogissa, kuten nämä Pretty Ballerinaksen teräväkärkiset leo-ballerinat. Kenkiä käytin kesällä paljonkin, lähinnä töissä, joten blogiin asti ne eivät koskaan päässeet. Olen monesti lukenut merkin ballerinojen vaativan melkoisesti sisäänajoa, muttei näiden kanssa ollut mitään ongelmaa. Leopardi kuosina jakaa mielipiteet, toiset rakastavat toiset vihaavat. Kuulun ensimmäiseen ryhmään. Varsinkin pienissä määrin leo piristää simppeleitä asuja. Harmittaa kun jätin taannoin Zaraan erään leo-kuosisen puseron, nyt sitä miettineenä nappaan mukaan, jos vielä eteen sattuu. Se sopisi kivasti vaikka tämän kamelinruskean takin kanssa.

Villakangastakkeja en ole vielä päivittäiseen käyttöön ottanut, mutten malttanut odotella Zaran pitkän takin kanssa, joten käytin sitä auki ohuen puseron kera. Takki on vuoriton, eli ihan hurjilla pakkasilla sitä ei pidetä. Toisaalta tämä on niin väljä, että alle mahtuu useampi kerros vaatetta. Rento ja yksinkertainen malli laskettuine hihoineen on minusta tosi kiva. Niin kiva, että sama takki roikkuu eteisessä myös tummansinisenä.

6 kommenttia:

  1. Takki on kyllä todellakin kiva! :) Jotenkin noi pidemmät helmat on viimeaikoina toiminut mun silmään ihan erityisen hyvin. Ja sävy sopii sulle myös tosi kivasti :)

    Täältä löytyy myös toinen leokuosin rakastaja. Tosin itselläni sitä ei ole missään muualla kuin yksissä balleriinoissa ja yksissä korkkareissa, mutta sepä oikeastaan riittääkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkin oon ihan hullaantunut pitkiin helmoihin ja ne ovat käteviä myös talvella hameiden ja mekkojen kanssa, kun peittävät helmat.

      Kengät onkin tosi kiva keino tuoda leoa asuihin, varsinkin korkkarit on varmasti upeat! :) Mä kyllä sen paidan haluaisin...

      Poista
  2. Hei Anne!
    Työpukeutumisesta olisi tosi kiva lukea! Itse aina kamppailen sen kanssa, kun tennarit ei oikein sopisi... Nuo baltsut on niin söpöt! Vieläköhän löytäisin jostain parin itselleni. :)
    t. Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Sanna! Kiitos toiveestasi :) Pakko heti alkuun myöntää, että olen varmasti surkein henkilö neuvomaan miten töihin pukeudutaan :D Mulla on aina ollut joko työvaatteet tai tosi vapaa "pukukoodi", eli olisin itse aivan hukassa, jos menisin sellaiseen paikkaan, missä olisi tiukat säännöt asian suhteen. En tee toimistotyötä enää, ja silloin kuin tein menin usein ihan farkuissa ja tennareissa :D Suositankin hakemaan ispistä työasuihin Eveliinan blogista: http://www.livinupanotch.com/

      Ja näistä kengistä. Mä en ole oikein missään nettikaupoissa törmännyt näihin, joten en osaa sanoa löytyiskö jostain kivijalkaliikkeestä vielä? Tai sitten ensi kesänä taas :)

      Mukava viikonloppua!

      Poista
  3. Oi että, miten ihana asu jälleen kerran! Chic!
    Katselin tuota takkia kanssa zarassa ja hieman se jäi kummittelemaan, kivan rento ja kuten sanoit niin kerrosten kanssa menisi vielä kylmemmilläkin keleillä :) Haussa tosin on tällä hetkellä harmaa takki, joten sen vuoksi päädyin vain ihastelemaan tätä :)

    Ja vitsit tuo Nano on niiiiiiin ihana ! <3 Se olisi se täydellinen, ei vaan raaski moista summaa - kumpa löytyisi joskus käytettynä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon! :) Mä ihastuin tähän takkiin ensinäkemällä. Bongasin sen ensin netistä uutuuksista ja menin heti liikkeestä hakemaan, heinäkuussa :D Tein aikamoisen takki-inventaarion, niin sallin hankkia kaksi uutta takkia, hups :D Harmaa kyllä toimii aina! Mangossa on usein kivoja harmaita takkeja ollut.

      Nano on kyllä kiva ja sinne mahtuu tosi paljon kaikkea, en luokittelisi pikkulaukuksi edes :) Huomasin, että hinta tässä on noussut parisataa siitä kun itse ostin!! :O

      Kivaa päivää! <3

      Poista