tiistai 17. marraskuuta 2015

MITÄ PÄÄLLE SADESÄÄLLE?

Olen usein maininnut, että sateinen ja harmaa keli vie minulta pukeutumisinspiraation tyystin. Tekisi mieli vain heittää tuulipuku päälle ja sillä selvä. Valitettavasti kyseinen ei ole vaihtoehto vasta kun illalla lenkille, joten jotain muuta on keksittävä. Kun säälle ei itse minkään mahda, on asiaan vain sopeuduttava. Ennen olin vielä enemmin sellainen, etten huonolla ilmalla halunnut mennä oikein minnekään, mutta nykyään en onneksi anna sään estää ja jää sillä tekosyyllä kotiin. Kokosin muutamia asuja niin itselleni kuin muille inspiraatioksi sateisten päivien varalle, sateenvarjo tietysti myös mukaan! 


laukku Givenchy - farkut - takki - neule - kumisaappaat

Klassinen kamelinruskea villakangastakki saa uutta potkua, kun siihen yhdistää biker-malliset kumisaappaat, super hienot popot jos minulta kysytään! Farkut ja pooloneule ovat helppo pohja asuille. Shopper-mallinen laukku olisi näppärä kaupungille, ja kiiltävä nahka ei niin sateesta hätkähdä. Vaikken muuten juuri Givenchyn laukuista välitä, niin tästä shopperista tykkään kovasti.


huivi - neule - pipo - nilkkurit - laukku Céline - farkut - takki

Vakiovarustukseni viime aikoina on ollut harmaa villakangastakki ja sen kanssa vain mustaa. Helppo asu, joka ei jää ihan tylsäksi kenkien ja asusteiden takia. Vaikken yleisesti tykkää yhtään tekonahasta varsinkaan kengissä ja laukussa, niin tänä syksynä ostin tekonahkaiset, vähän kuin kumisaapasmateriaalista tehdyt nilkkurit, ja täytyy sanoa,että paras hankinta hetkeen! Kengät ovat sekä tyylikkäät että sateenkestävät, niille on tullut viimeisten parin viikon aikana paljon käyttöä. Célinen Nano kulkee mukanani säällä kuin säällä ja raukka on usein joutunut sateen armoille. 



pipo - pooloneule - takki - laukku Louis Vuitton - farkut - kumisaappaat

Khakivihreä parka on kuin luotu kumisaappaiden kaveriksi, rento mutta kaupunkikelpoinen yhdistelmä. Kun parkan kanssa pukee poolon voi huivin jättää kotiin. Toisinaan kaipaan juurikin khakivihreän kaveriksi Louis Vuittonin Monogram-kuosia ja Noé onkin ainoa merkin laukku, joka itseltäni enää löytyy. Uutena säästelin laukkua sateelta, mutta käytän sitä nykyään rennosti säästä välittämättä. Tosin koen Noén niin kesäiseksi, että lumien tullessa maahan siirtyy laukku talviunille.


takki - neulemekko - pipo&kaulaliina - kumisaappaat - laukku Céline

Mekkoja ei suinkaan tarvitse hylätä sadesäällä, varsinkin neulemekko toimii hyvin kumppareiden kanssa. Itselläni onkin etsinnässä joku neulemekko, ehkä alennusmyynneistä. Omistin vuosia sitten vastaavan palmikkomekon, mutta käytin sen loppuun. Nyt vuosien jälkeen olisi ihana taas kietoutua rentoon mekkoon harmaana aamuna kera paksujen sukkahousujen. Musta simppeli villakangastakki on ihan pakollinen tänä talvena ja pipon yhdistän asuun kuin asuun.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

  1. Eihän tuulipuvulla edes pärjää sateessa. Olen kastunut monta kertaa läpimäräksi kun on vesi tullut läpi tuulipuvusta. Tällaiset säät kun tuulee ja sataa yhtä aikaa ovat kaikkein keljuimpia. Tuulen ansiosta vesi löytää tiensä sateenvarjon alle ja kastelee. Sateenvarjon kanssa on myös hankala liikkua saati tehdä mitään joten yleensä tulee vain lähdettyä tuulipuku päällä ja kastuttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta kyllä! Mulla on sellainen mikä pitää vähän vettä :) harmi ettei töihin tai muihin päivän menoihin ihan tuulipuvussa lähdetä muutenkaan :D Ei voi minkään, joten ei auta kuin kastua, sateenvarjo kun ei tosiaan tuulessa paljon auta :/ no ei tätä loputtomiin jatku tätä säätä, tosi pieni murhe muutenkin :) ja vedenkestävä silmämeikki on ainakin mulla päivän piriste, ei ole silmät poskilla :D

      Mukavaa viikkoa säästä huolimatta! :)

      Poista
  2. Eka kokonaisuus on ihan nappi! Ei sillä, että muutkaan huonoja olisivat :) Itse tilasin vihdoin ja viimein Hunterit, mutten osaa jotenkaan käyttää niitä... Vähän turhan massiivisilta tuntuvat omiin jalkoihini, joten olen vähän harkinnut kumisia "nilkkureita" niiden tilalle. Zio:sta bongasin jo tosi kivan mallin, pitäisi vaan ehtiä sovittamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) pohdin itsekin noita lyhytvartisia Huntereita, mutta ostin enemmän oman näköiset kumpparit, jotka oli vielä puolet edullisemmat, nämä:

      http://www.edblad.com/en/component/virtuemart/acs/sko/RUTRU003-detail?Itemid=122

      Mulla oli ennen aina pitkävartiset saappaat, mutta koin ne epämukaviksi, sillä olin esim. töissä ne jalassa. Nilkkurit on ollut ihan loistohankinta, omani löysin Zarasta ja nyt sateella kovassa käytössä tai vaikkei sataisikaan, mutta on märkää (asukuviakin niiden kanssa tulossa) ne on kätevät! Joten suuntaa sovittamaan heti huomenna!! ;) Mikä parasta nilkkurit menee myös hameiden ja mekkojen kanssa.

      Poista
  3. Tosi kivoja kokonaisuuksia sadesäälle! Ja niitähän tarvitaan... Tästä sai taas inspiraatiota, kiva postaus.

    VastaaPoista
  4. Nää on ihan parhaita ! :) Kakkonen kolahti eniten.

    VastaaPoista