maanantai 23. marraskuuta 2015

KHAKI GREEN PARKA








takki Zara (samantyylinen *täältä) - kashmirkaulaliina & nahkakäsineet H&M 
 laukku Céline - housut Dr. Denim (*nämä saatu) 
biker-bootsit Massimo Dutti (samantyyliset *täältä) - neule Marks & Spencer

 Khakivihreä parka-takki on minusta klassikko siinä missä trenssi tai biker-nahkatakkikin. Jollainlailla tällainen takki on minusta vähän reuhkanamainen ja tuokin kivaa kontrastia klassiseen tyyliin, vielä kun takkiin yhdistää hyviä materiaaleja - nahkaa, kashmiria ja lampaanvillaa. Zaran takkini ei ole kauhean paksu, mutta mikäli talvi on yhtä leuto kuin viime vuonna sillä pärjää mainiosti. Takissa on irrotettava vuori ja karvan saa pois hupusta, joten se on monikäyttöinen. Kun alle pukee villaisen neuleen on yhdistelmä tarpeeksi lämmin. Syksyllä etsin vaaleanharmaata villaneuletta ja minua onnisti Lappeenrannan Marks & Spencerillä, sillä löysin täyttä lampaanvillaa olevan neuleen loistavaan hintaan. Kyseisen saa pestä pesukoneessa, nimittäin en inhoa mitään muuta niin paljon kuin käsinpesemistä, joten pesulappu on syytä katsoa läpi ennen ostopäätöstä!
Dr. Denimin *mustat housut ovat mukavuudeltaan ihan omaa luokkaansa, en oikein edes muita housuja haluaisi käyttää enää, joten pohdin myös *sinisten hankkimista... Tämä olikin oikein superrento sunnuntaiasu, tukankin heitin vain pikaisesti ponnarille. Vastaavaa asua käytin viime viikolla useasti myös kumisaappaiden kanssa.

4 kommenttia:

  1. Sinä olet salakavalasti tehnyt minusta aivan hurjan Celinen laukkujen fanin.Vielä en kyllä yhtäkään omista,mutta haaveilen ja säästän parhaillaan....
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh anteeksi :) Varmasti teet hyvän hankinnan, mikäli merkin laukun joskus innostut hankkimaan ;)

      Poista
  2. Sulla on kyllä aivan käsittämättömän upea laukkukokoelma, terveisin yksi kateellinen! :-D Sellaista kyselisin: tilasit vähän aikaa sitten Balenciagan Cityn, mutta palautit laukun? Itsellä suunnitelmissa tilata juurikin kyseinen laukku, ja mietinkin miksi et tykännyt laukun materiaalista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos :) Cityä katselen edelleen ihaillen kuvissa ja malli kyllä miellyttää, mutta se musta nahka ei tosiaan ollut yhtään omaan makuuni :/ Nahka kiilsi aikalailla ja itse en yleisestikään tykkää kiiltävästä nahasta laisinkaan. Veikkaan, että käytössä nahan kuluessa pahin kiilto olisi kyllä hälvennyt. Lisäksi se pitkä hihna oli minusta liian lyhyt. Tosiaan edelleen tykkään kuitenkin mallista ja esim. mokkaisena tai vaikka beigessä nahassa se olisi varmasti upea. Musta Classic City oli kuitenkin omaan makuuni liikaa yksityiskohtineen ydistettynä siihen nahkaan, mutta ihailen sitä muilla, ei vaan minulle sopinut :)

      Poista