keskiviikko 11. marraskuuta 2015

CAMEL & BLACK











takki & nilkkurit Mango Outlet  - neule Vila (tämä) - farkut Topshop (tämä malli
huivi Ichi (täältä) - pipo O.i.s - aurinkolasit Ray-Ban (nämä) - laukku Céline - käsineet H&M

Olin muutaman päivän kotiseudullani, eikä läppäri lähtenyt tällä kertaa mukaan, joten blogia en päässyt kirjoittelemaan, vaikka kova hinku oli julkaista nämä ensimmäiset uuden Célinen Belt Bagin kanssa otetut kuvat. Kävin samalla reissulla myös ystäväni luona Lappeenrannassa, josta teinkin jo ensimmäisiä joululahjaostoksia, eipä ole lahjastressiä tänä vuonna! Olen itsessäni huomannut, että minulle tekee välillä todella hyvää pitää joko kokonaan taukoa somesta tai ainakin vähentää sitä, ja keskittyä olennaiseen - perheeseen. Koska kukaan sukulaisistani ei asu samassa kaupungissa kuin minä, emme näe kovinkaan usein, joten tällöin en halua käyttää aikaani nenä kiinni ruudussa. Nyt kun seurasin sisarten lastenikin kännykän käyttöä, niin täytyy sanoa, että onneksi minun lapsuudessani ja teini-iässä meno ei ollut tällaista, koko internetkin teki vasta tuloaan, ei ollut älypuhelimia ja hyvin pärjättiin ilman. Oltiin oikeasti läsnä. Kun ajattelin asiaa, niin ei siitä edes niin kauaa ole, maailma on muuttunut paljon. Joka tapauksessa vaikka somessa on hyötynsä, niin onneksi sain kasvaa ilman, terveisin mummo ;) 

Ehkä parempi kuitenkin palata ihan blogin omille linjoilleen, eli pukeutumiseen. Tässäpä tosiaan ensimmäinen asu uuden laukun kanssa. Musta tämän kokoluokan laukku oli todella kaivattu lisä ja sopii lähes kaikkeen! Halusin yhdistää sen ensimmäistä kertaa yksinkertaisesti mustiin asusteisiin ja kamelinruskeaan villakangastakkiin. Mustan ja kamelinruskean liitto viehättää vuodesta toiseen, vielä kun siihen yhdistää siniset farkut, ei minusta voi mennä kauheasti pieleen. Topshopin farkkuihin olen ollut muuten tyytyväinen, ostin nämä kyseiset viime talvena ja olen käyttänyt niitä paljon, joten suosittelen. Merkin farkkuja löytyy monissa pesuissa Zalandolta täältä. Samoin voisin kehua tätä päälläni olevaa Vilan neuletta, tosi hyvä perusneule, jossa hinta-laatusuhde kohdallaan. Viime talvena käytin ja pesin valkoista samanlaista neuletta ihan älyttömästi, mutta pysyi hyvänä, joten tänä syksynä hankin saman mustana. Kamelinruskea takki sen sijaan on löytö Mango Outletista

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

  1. Niin tyylikkäänä taas.Minulla on tuo sama pipo,mutta vielä täällä "etelässä" ole ollut pipokelejä,joten käyttämättä on vielä jäänyt.
    Rakastuin sun takkiin.Siis itse alan olla epätoivonen,kun kunnon takkia ei löydy mistään.Olen tilaillut nettikaupoista ja lähettänyt takaisin,kun aina on jotain vikaa tai koko väärä.Kaupoissa käyn melkein joka päivä vilkuilemassa,mutta ei löydy. No,onneksi ei ihan takitta tarvitse olla,sillä kirppikselle en aivan kaikkia kiikuttanut,mutta olen kaksi talvea etsinyt mustaa siistiä villakangastakkia ja mustaa pitkää toppatakkia.En ole löytänyt kumpaakaan. Nyt haaveilen myös tuollaisesta kamelinvärisestä villakangastakista,sillä entinen oli makuuni hieman pitkä;ostin sen viime talvena Rillsin alesta.Mutta ystäväni osti sen minulta pois ,sillä en oikein osannut sitä käyttää.Mutta täytyy vain olla kärsivällinen;kyllä se oikea takki jostain löytyy.Luultavasti silloin kun sitä ei erikoisemmin etsi. Riikan reissulta en takkia löytänyt,mutta kaikkea muuta yllinkyllin.Sanotaanko,että neuleissa löytyy tänä talvena:)
    Uusi laukkusi on niin sinun tyyliä myös.Tykkään.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 No ei ole juuri ollut pipokelejä, mutta kuten sanottu käytän ihan asusteena :) Tosin Nortonin piponi ovat vielä ihan liikaa, kun niissä on fleece-vuori, eli näitä vuorettomia olen jo käyttänyt paljon.
      Harmi ettei hyvää takkia löydy :( Luulisi, että musta perusvillakangastakki löytyisi helposti, mutta ei se vain niin mene :D Tämän kamelitakin tilasin jo kuukausia sitten, mutta Mango Outletissa on tosi paljon takkeja ;) Uskon, että löydät vielä hyvät takit! :)
      Minä en ole sitä mustaa villakangastakkiani käyttänyt vielä kertaakaan, niin ei ole kuviinkaan päässyt.

      Oliko matka onnistunut? :) No neuleita ei voi koskaan olla liikaa ;)

      Poista
  2. Aivan huippukokonaisuus! Kaikki on samalla simppeliä mutta mielenkiintoista. Ihanan selkeä asu kuaniilla yksityiskohdilla. Erityisesti kengät ovat mun mieleeni! ♥

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuntuu, että kaikista tavallisimmat asut ovat eniten mieleen itselläkin.

      Poista
  3. tuo laukku on I-H-A-N-A!!!! rakkautta ensi silmäyksellä ;) itse kylläkin harrastan peruspertsa -hintaluokan laukkuja ja vielä näin äitiyslomalla ehkä on muitakin säästökohteita kuin laukku :) mutta ehkä jonain päivänä, nyt täytyy vain tyytyä ihailemaan laukkua sun blogissa! (joka on muuten mun lemppari! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! :) Joo niinhän se on, että aikansa kutakin! Luulenpa, että mullakin tulee vielä tulevaisuudessa säästökohteet vaihtumaan :)
      Ihan mahtia, että olet blogiini löytänyt ja voi että olen otettu!!! :) Mukavaa päivää! <3

      Poista
  4. Todella tyylikäs asu taas! Tulee ihan ranskalainen eleganssi mieleen!

    VastaaPoista