perjantai 10. heinäkuuta 2015

WHAT'S IN MY BAG - CÉLINE NANO

Pitkästä aikaa pieni katsaus laukkuni sisältöön. Célinen Nano Luggage on ollut nyt parisen kuukautta käytössä ja täytyy sanoa, että se on yksi parhaista laukkuhankinnoistani koskaan! Nano vetää sisäänsä juuri sopivasti tavaraa, sillä en inhoa mitään muuta niin paljon, kuin että pikkulaukkuun täytyy asetella tavarat, että kaiken saa mahtumaan (tästä syystä pohdin Luikkarin Mono Pocheten myyntiä). Nanoon menee kaikki tarvittava ihan heittämällä! Yllätyin itsekin, kuinka paljon tavaraa laukkuun loppupeleissä mahtuukaan, sillä jo *By Malene Birgerin kosmetiikkalaukku vie jonkun verran tilaa. Pussukan sisällä säilyvät niin huulikiillot, käsivoide kuin muu pikkusälä (muistakaa naiset aina kantaa käsilaukussa nenäliinoja, koskaan ei tiedä milloin lokki kakkaa päälle, niin kuin minulle kävi viimeksi Helsingin Kauppatorilla). Louis Vuittonin näppärän kokoinen Zippy coin purse on kooltaan pieni, mutta mahduttaa sisäänsä useamman kortin sekä käteistä, eikä vie laukusta paljoa tilaa. Näiden lisäksi laukussani kulkee päivittäin Sonyn puhelin, avaimet sekä aurinkolasit.

Sen lisäksi, että Nano on omassa käytössäni täydellisen kokoinen, on ihanaa kun laukkua voi kantaa niin kädessä tai antaa sen roikkua rennosti olkapäällä. Laukku menee hyvin myös crossbodynä, mutta harvemmin itse sitä niin käytän. Musta väri on helppoa, ei tarvitse olla niin varovainen likaantumisen suhteen. Täydellinen laukku kaikinpuolin, jos minulta kysytään! Jos jotain noottia laukusta pitäisi sanoa, niin sileä nahka saattaa naarmuuntua kohtalaisen helposti, mutta käyttöä vartenhan tavarat ovat ja itseäni ei ainakaan muutama naarmu haittaa.

12 kommenttia:

  1. Kiitos! Nämä on juuri niitä asioita mitä tarvitsee tietää ennen laukkuhankintaa. Aika paljon sinne näyttää tavaraa mahtuvan (= juuri sopivasti). Täytyy vielä käydä Celinellä tarkastelemassa laukkua livenä. t.Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä! :) Suunnitteilla oli tällainen postaus, mutta pistin vähän vauhtia toteutukseen (sisällä kuvaaminen on vaan ihan kauheaa ja laatu kärsii ): Tähän veskaan menee just sopiva määrä (pakollista) tavaraa :) Tule sitten kertomaan mihin laukkuun päädyit! <3

      Poista
  2. Kiitos, tämä postaus tuli kuin tilauksesta :) Olen nimittäin pähkäillyt Nanon ja Phantomen välillä ja miettinyt juuri sitä, että mahtuuko Nanoon kaikki tarpeellinen, kun taas Phantome on ehkä vähän turhan suuri. Luggagehan on niiden väliltä, mutta jotenkin se ei iske niin kuin nämä kaksi. Reilun viikon päästä pääsen Célinelle mallailemaan näitä, joten eiköhän jompi kumpi lähde mukaani ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva juttu! :) Mun mielestä Phantom ja Mini Luggage on aika samaa koko, Phantomissa on vaan tosi isot siivet (siksi se oli mulle hervottoman suuri) eikä siinä ole vetoketjua niin kuin Minissä. En ole muita neuvomaan, mutta kokemuksella voi sanoa, että tämä Nano on paljon käytännöllisempi kun Mini Luggage (ja Phantom) koska menee myös olalla, kun taas Miniä ei voi kuin kantaa kädessä. Minne myymälään olet menossa? Ja tule sinäkin kertomaan mihin laukkuun päädyit, olisi ihana kuulla :)

      Poista
    2. Hei kiitos mielipiteestäsi, varmasti olet oikeassa tuon Phantomen koon suhteen verrattuna Luggageen, olen itsekin miettinyt, että näyttääköhän Phantome liian isolta minulla, koska olen noin 163 cm?! Olen menossa Etelä-Ranskaan ja reittimme varrella on parikin eri Célinen liikettä, ihan ensimmäiseksi katsastan Cannesin liikkeen ja toivon parasta :)

      Poista
    3. No mä olen sua vielä 10 cm pienempi :D luottaisin Cannesin putiikkiin, aina olen löytänyt sieltä etsimäni :) Mukavaa matkaa, Etelä-Ranska on niin ihana ❤️

      Poista
  3. Mikä tämän hinta olikaan? Itselläkin olisi haussa pieni musta laukku.

    ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinnat näet suoraan Célinen nettisivuilta tai voit ottaa myymälään (esim. Luxbag) yhteyttä vaikka puhelimitse ;)

      Poista
  4. Vinkkaathan tänne blogiin jos päädyt myymään mono pocheten? Täällä nimittäin yksi kiinnostunut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä, jos edes pohdin myymistä se on päätetty, eli melko varmasti myyn jos tulee tarpeeksi hyvä tarjous kohdalle :D Mutta myyn Pocheten ja erikseen ostetun säädettävän pitkän hihan settinä :)

      Poista
  5. Kaikki tarpeellinen näyttää laukkuun mahtuvan.Minulle on kehkeytynyt pieni pakkomielle tuosta Nanosta.Tällä hetkellä vain itselle huono perustella uutta laukkuhankintaa,sillä viime talvena tein kaksi suht kallista laukkuhankintaa ja tyttärelle luvattu hänen ensimmäinen merkkilaukkuhankinta,sillä hän meinasi jo talvella Thaimaan lomalla sortua feikki Vuittoniin,Muttta sain suostuteltua odottamaan ja säästämään itse edes kolmasosan laukun summasta niin maksan loput,nin saa pitkäikäisen laukkukaverin.
    Mutta ihana tuo Nano on,voi että.....
    Muuten ,itse pidän laukussa aina semmoisen vauvoille tarkoitettuja puhdistuspyyhkeitä.Ovat tosi hyviä vaika käsien puhdistukseen ja jättävät ihanan ,miedon tuoksun.
    Ihanaa viikonloppua
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nämä on pakko mahtua laukkuun ja niin että ne voi vain heittää sinne eikä tarvitse astella, rasittavaa jos ottaa vaikka lompakon ja koko laukku pitää järjestää uudelleen että kaiken saa takaisin, ne kaikista piennimmät laukut eivät vaan omaan käyttöön sovi :D No eipä mulla ollut kyllä mitään "perusteita" Trapezen ostoon, muuta kuin että kerran täällä vain eletään :) Ja fiksu veto jättää feikki ostamatta (niistähän voi saada sakot jos jää kentällä kiinni) mielummin panostaa kunnolliseen tai ei ollekaan, kyllä se odotus ja säästäminen sitten palkitaan! :)

      Hei kiitos vinkistä, sellaisia pyyhkeitä ostankin heti ensi kerralla kaupasta, kiitos! :)

      Mukavaa viikonloppua! <3

      Poista