sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

TRAPEZE


Laukkukokoelmaani liittyi tosiaan taas muutama viikko sitten uusi tulokas, jonka hankinta tuli itsellenikin aikamoisena yllätyksenä. Kun Célinen Trapeze -laukusta tuli muutamia kyselyjä niin täällä blogissa kuin Instagramissa, ajattelin omistaa sille ihan oman postauksensa. Cannesin kahden laukkuhankinnan jälkeen uusi laukku ei ollut ihan hetkeen suunnitteilla, olin kuitenkin iskenyt pahasti silmäni Célinen kevään malliston multicolor Trapezeen, siinä vaiheessa kun kuulin merkin hinnannoususta, päätin toimia. Tämän sävyn ollessa myös kausiväri ei täysin samaa laukkua olisi ollut enää vaikkapa vuoden päästä saatavilla, ajattelin että nyt tai ei koskaan. Olen asioinut pari kertaa Célinen Cannesin myymälässä, ja nyt toukokuussa siellä käydessäni ystävällinen myyjätär mainitsi, että kun olen asiakas ja heillä on pankkikortti- sekä muut tietoni, voivat he lähettää minulle myös tuotteita Suomeen seuraavaksi päiväksi. Otin siis rohkeasti sähköpostilla myymälään yhteyttä ja kyselin tämän Indigo Trapezen tilannetta. Heti laukkua ei myymälästä löytynyt, sillä sen ollessa kevään mallistoa ja myyty jo loppuun lähes joka paikasta. Ystävällinen myyjä kuitenkin sai hankittua laukun minulle viikossa, ja se tuli niin kuin luvattu lähetin mukana seuraavana päivänä, kun olin laukun maksanut. Miksi sitten päädyin tähän väriyhdistelmään? Kun minulta löytyy jo perusvärit laukuista, olen pitkään halunnut jotain hitusen erikoisempaa. Punainen laukku on ollut pitkään mielessä, mutta nähtyäni tämän sini-musta-beigen Trapezen Cannesissa kadulla aasialaisen naisen olalla, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Aiemmin en ollut muuten kauheasti edes välittänyt monivärisistä laukuista. Laukku on sinisestä väristään huolimatta melko neutraali ja sopii minusta loistavasti garderobiini. Lähdin muuten Budapestiin ainoastaan Trapezen kanssa, joten laukku pääsi heti kovaan käyttöön. Täytyy sanoa, että se on omaan käyttööni täydellinen niin sävynsä, kokonsa kuin mallinsa puolesta.

Laukkukokoelmani onkin kokenut vuoden aikana melkoista päivitystä, sillä jo viime syksynä aloin päivittämään kokoelmaani karsimalla monta laukkua pois, syksyllä myyntiin lähti 4-5 laukkua niin Mulberryä kuin Louis Vuittonia. Kevään ja kesän aikana uusiin koteihin lähtivät vielä Vuittonin Azur Pochette ja Ebene Eva sekä Mulberryn Lily. Kolme laukkua olen hankkinut nyt tosi lähekkäin tilalle, mutta määrällisesti laukkuja on lähtenyt lähes kolminkertaisesti pois kuin uusia tullut. Laukkukokoelman päivitys siis ei ole todellakaan käynyt hetkessä, vaan se on vienyt vuoden aikaa ja vaatinut suunnittelua pitkällä tähtäimellä. 

11 kommenttia:

 1. Pakko sanoa,että en ole Celinen enkä Vuittonin suuri fani,vaan enemmän Mullberyn fanittaja.Mutta pidän tuon laukun väreistä ja se sinun musta Nano on kyllä niin söpö,että semmoisen voisin hankkiakaan,jos olisi laukun tarvetta,mutta tällä hetkellä ei ole. Tai tarve on aina mutta budjetti ei nyt salli. Näissä merkkilaukuissa on juuri se hyvä puoli,että jälleenmyyntiarvo säilyy.
  Onnittelut uusista laukuista;kauniita ne ovat ja sopivat moneen menoon.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen ennen ihan Mulberry-tyttö, mutta nykyään tykkään myös muiden merkkien laukuista, mutta kyllähän vaikka Bayswater toimii aina vain :) Mulberryllä oli muuten ihania värejä tänä keväänä ja kesänä mallistossa. Laukkujen arvo kyllä säilyy aika hyvin, varsinkin Vuittoneissa, joten siinä suhteessa ei mene rahaa "hukkaan". Nyt olen kyllä niin tyytyväinen laukkuihini, vaikka vaikeaa on ollut myydä poiskin, haha :D

   Kiitos kovasti! <3

   Aurinkoista sunnuntaita! :)

   Poista
 2. Moi Anne!
  Oletko myynyt pois muita kun mainitsemasi laukut, onko sinulla esim muut mulberryt vielä tallessa? Ennen olen itse ollut oikea mulberryfani, mutta nykyään ehkä vuitton iskee enemmän :) celinetkin ovat ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo syksyllä myin monta laukkua (Mulberryn Somerset Shopperin, Mitzy Toten, Bonnien ja Louis Vuittonin Azur Neverfullin) mutta Mulberryjä mulla on vielä Bayswaterit ja Mini Alexa :) Maku on muuttunu aikalailla vuosien aikana...

   Poista
 3. Tuo on kyllä niin kaunis! Munkin tekisi mieli siirtyä muihin merkkeihin ja jännempiin malleihin mutta koska en koskaan näköjään myy laukkujani, on uusien kerryttäminen hitaahkonlaista... :D ja tuli tehtyä just yksi iso ostos joka kyllä vie laukkuhaaveet hetkeksi :D sulla on kyllä niin hyvä maku, ottaisin tänkin ihan koska vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin :) ja kun puhuttiin tästäkin niin tulin siihen tulokseen että elän täällä vain itseäni varten, joten en ala näitä laukkuja piilottamaan :D tämä ei kyllä ole sitä fiksuinta käytöstä, että myydään ja ostetaan. Pitäisi ostaa hyvä ja pysyä siinä niin kuin sinä :) mutta tällainen mä vaan oon :D

   Eikä,asunto??!! Kerro jo!! :) mitä ihaninta loman jatkoa! <3 istun just puistossa lenkin päätteeksi ja nautin kesästä :)

   Poista
 4. En ole muualla törmännyt tähän tapaan että pitää selittää omaa rahankäyttöä. Minusta se ei vaan muille kuulu. Ihana sanot että olet myynnyt ja sitten ostanut. Eihän se muille kuulu. Toki kiitos että ole lukijoillesi näin avoin.
  Muualla maailmassa vaan näytettäisiin uusi laukku :) That´s it.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, ei kenenkään bloggaajan kuulu rahankäyttöään muille selitellä :) lähinnä tässä oli ehkä pointtina se, että makuni on muuttunut vuosien varrella ja halusin päivittää laukkuja enemmän makuuni sopivaksi, joten monta laukkua on lähtenyt paremmille omistajille. Mutta ehkäpä tämä "selittely" myös lopettaa nämä rahankäyttöä koskevat kommentit, sillä niihin en vastaa enää yhteenkään :)

   Mukavaa kesänjatkoa! :)

   Poista
 5. Ei vitsi miten upea laukku! <3
  http://matildaselin.blogspot.fi/2015/07/borga-and-qa.html

  VastaaPoista