maanantai 6. heinäkuuta 2015

TOUKO-KESÄKUUN ASUT

18.  Made in France
19. Indigo Blue
20. Maxi dress in Cannes

Unohdin totaalisesti koota toukokuun asut yhteen, joten tässä nyt asut kahdelta viimeiseltä kuukaudelta. Toisaalta suurinosa asuista on otettu toukokuun puolella Rivieralla, mutta julkaistu kesäkuussa. Tuntuu että vihdoin olen saanut blogini siihen malliin mihin olen halunnut, asukuvapainotteiseksi höystettynä muilla pukeutumis- ja matkajutuilla. Haluan tehdä blogia rennolla otteella ja pitää sen tietyllä tavalla kotikutoisena. Vielä kun saisin tämän blogin ulkoasun mieleiseksi ja niin sanotusti tähän päivään, valitettavasti omat taidot eivät siihen riitä ja ratkaisua olen pohtinut. Mietin valmiin blogipohjan ostamista, mutta osaisinko sitäkään asentaa? En ole todellakaan mikään nero tietokoneen saati minkään koodailun kanssa. Vinkkejä? :)

Asuista sen verran, että kaikki muut voisin pukea uudelleen sellaisenaan päälle paitsi ensimmäistä. Se ei vaan toimi, omaan makuuni liikaa kaikkea. Ponnarikampaus olisi sopinut paljon paremmin kuin nuttura, huivi ja laukku yhdessä on jotenkin liikaa. Asu ei vaan yksinkertaisesti onnistunut. Vuosien varrella olen löytänyt oman tyylini, johon nykyään rohkeammin kokeilen uusia juttuja. Kesätyylini eroaa jonkun verran muusta tyylistäni, sillä kesällä käytän jonkun verran värejä, erilaisia kuoseja ja olen paljon kokeilevampi asujen suhteen. Aika harvoin minulla on nykyään vaatekriisejä, saati että asu epäonnistuisi mielestäni täysin. Vuosia meni kokeilujen kautta löytää se oma linja pukeutumisessa, mutta nyt koen sen löytyneen, silti joskus asut eivät vain onnistu ja virheistä oppii. 

Pukeudutteko erilailla vuodenaikojen mukaan? Ja löytyykö lempparia asuista? :)

11 kommenttia:

 1. Maximekot on kaikki ihania ja valkoinen pitkä takki myös :))))

  VastaaPoista
 2. Tykkään tosi paljon näistä kuukauden asut -postauksista! Sulla on älyttömän kiva tyyli :-)

  VastaaPoista
 3. Ihan sairaan kivoja kokonaisuuksia :) Osaisipa itsekin yhdistellä noin taitavasti :D
  http://matildaselin.blogspot.fi/2015/07/borga-and-qa.html

  VastaaPoista
 4. Minusta kaikki aivan mielettömän onnistuneita asuja,myös sinun itsesi mielestä huonoin,se eka. Siinä on klassiista tyylikkyyttä.Mutta jos vain yksi pitäisi valita,niin blue skirt kyllä hipoo niin täydellistä tyyliä,että eipä voi kuin huokailla.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan mahtava kuulla! ❤️ aina ei voi asujen(kaan) suhteen onnistua, mutta virheistä oppii :D yleisesti tykkään paljon vaatekaappini sisällöstä ja tyylistäni ja se on tärkeintä :)

   Mukavaa päivän jatkoa! ❤️

   Poista
 5. Oi, miten ihastuttava ja laadukas blogi sulla!!!! :) ja nää kaikki asut, niin kivoja niiiiin kivoja! <3

  VastaaPoista