tiistai 21. heinäkuuta 2015

MY HANDBAGS

Balenciaga Giant 12 gold Mini City


Céline Mini Luggage

 Céline Nano Luggage


Céline Medium Trapeze Multicolor

Louis Vuitton Petit Noé NM

Louis Vuitton Neverfull GM

Louis Vuitton Favorite MM

Mulberry Bayswater

Mulberry Bayswater

Mulberry Mini Alexa

Minulta on toivottu muutamaan otteeseen postausta tämän hetkisistä laukuistani, kun laukut ovat suosikkipuheenaiheeni, niin ehdottomasti tartuin pyyntöön. Alunperinhän tämän bloginkin aloitin ihan sitä syystä, että voin kirjoittaa laukuista. Minulle laukut ovat sekä käyttötavaroita että harrastukseni, niin kuin vaatteetkin. Laukkukokoelmani on tosiaan viimeisen vuoden aikana muuttunut jonkin verran, joten ehkä oli jo aikakin tehdä päivitetty laukkupostaus, jonka tällä kertaa toteutin kokoamalla laukkujen kuvat yhteen. Yllä näette siis tämän hetkisen laukkuperheeni. 

Vuosien aikana laukkuja on tullut ja lähtenyt, maku on muuttunut. Ainoastaan Mulberryn Bayswaterit ovat pysyneet mukana alusta asti, ne olen hankkinut jo viitisen vuotta sitten. Tämän kaksikon lisäksi Mulberryltä minulla on enää jäljellä Mini Alexa. Kaikki muut merkin laukut, joita olen omistanut, ovat lähteneet paremmille käyttäjille. Myös Louis Vuittonin laukkuja olen karsinut rankalla kädellä, ja minulta löytyy enää Petit Noé, Neverfull GM sekä pienempänä laukkuna Favorite MM. Vuittonin canvas laukut ovat näppäriä, sillä ne menevät säässä kuin säässä, ja ovatkin käytössäni varsinkin helteellä ja sateella. Viime vuosina olen tykästynyt Célinen malleihin ja täytyy sanoa, että merkin laukut ovat ihan omassa luokassaan - nahka on uskomattoman paksua ja laadukasta, lisäksi kaikki tikkauksia myöten on täydellisesti tehty. Tällä hetkellä voisinkin sanoa Célinen lempparimerkikseni laukkujen osalta. Heidän valikoimistaan minulta löytyy kolme laukkua - Mini Luggage, Nano Luggage ja Medium Trapeze. Myös Balenciagan monet mallit miellyttävät omaa silmääni, tällä hetkellä omistan ainoastaan beigen Mini Cityn kultaisin yksityiskohdin, mutta haaveissa olisi tulevaisuudessa panostaa myös mustaan Classic Cityyn, ehkäpä ensi keväänä Cannesista sitten. Muuten haavelistaltani ei tällä hetkellä laukkuja löydykään, kumma kyllä.


Laukkuni ovat kaikki arkilaukkuja ihan siitä syystä, ettei minun kannata panostaa juhlalaukkuihin, sen verran vähän on juhlia, että laukut seisoisivat vain kaapissa tyhjänpanttina. Ihan pienet laukut eivät myöskään omaan käyttööni sovi. Muutama edullisempi clutch löytyy kaapista sitten juhlia ajatellen ja Favorite menee minusta myös juhlallisimmissa tilaisuuksissa ilman pitkää hihnaa. Lisäksi minulta löytyy Longchampin weekender, mutta se on vain matkakäytössä.

18 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä hurja kokoelma :O Kaikki upeita mutta Célinet kyllä aivan omaa luokkaansa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no kuka nyt harrastaa/kerää mitäkin :D Celinet on kyllä tosi jämäkkää nahkaa, ainut miinus on, että Mini Luggagen kanssa saa olla varovainen likaantumisen kanssa...

      Säkin voisit tehdä taas laukkupostauksen? ;)

      Poista
    2. No mut ilman muuta harrastaakin! Hurjalla tarkoitin hurjan UPEAA! :)))

      Ouh mä olen just nyt aika kyllästynyt laukkuihini, en sillä että haluaisin mitään just nyt myydä, mutta kaipaisin tosi kovin muutamaa erilaista laukkua joita tosissaan tarvitsisin. Kuten jämäkkää mustaa hopeisin metallein (Givenchy Antigona kiiltonahalla please), vaaleaa kesälaukkua (tähän ei ole mitään toivetta millainen, joku Neverfullin kokoinen / tapainen...), jonkin väristä laukkua (kuten tämä sun uusi sininen ihanuus, mutta siihenkään ei ole just nyt mitään ehdotonta haavetta), mustan pienemmän laukun pitkällä hihnalla ja kultaisilla metalleilla (kuten sun Nano, mulle 3.1 Philip Limin Mini Pashli) ja musta clutch hopeisilla metalleilla. Oho aika paljon mustia toiveita! Ja sit oikeasti näiden lisäksi haluisin jonkun tuon värisen ja oloisen beigen kuin sun Mini luggage, se on ihana!

      Kokoelmani ei ole juurikaan edellisestä laukkupostauksesta muuttunut, muutamia vanhempia ja halpoja olen laittanut myyntiin, mutta muuten on samat.. Huoh, tuli tuo tontti ostettua, sinne uppoaa mun rahat lähivuosina eikä taida olla mahista säästää laukkuihin, nyyh..! Vaikka eipä siinä, onhan senkin (sitten joskus parin vuoden päästä!) ihana! :)

      Poista
    3. Jep ymmärsin <3

      Sullahan onkin haaveita, mutta kuten sanottu niitä on aina hyvä olla niin materiaalisia kuin muita :) Ihanaa, että ollaan niin samoilla linjoilla sun kanssa laukkujen suhteen! Ainoastaan Givenchyn Antigona ei omaa makua niin miellytä, mutta ei sitä kaikesta voikaan tykätä ja hyvä niin :D Mulla tuli vaaleasta kesälaukusta mieleen By Malene Birger, eli ensi kesäksi vaalea veska sieltä? ;) Ja vitsi 3.1 Philip Limin laukut on ihania, itse asissa ajattelin keväällä että jos Nanoa ei löydy hankin juurikin Mini Pashalin mustana. Voisin kyllä nyt huolia samaisen veskan jossain toisessa värissä. Saisikohan tätä merkkiä edullisemmin Jenkeistä? Harmi ettei Jenkki-matkalle tänä vuonna päästy, mutta haaveena olisi mennä juhlimaan 3-kymppisiä sitten parin vuoden päästä, katsotaan pääsenkö silloinkaan :D

      Ja hei kyllähän tontti on tuhat kertaa järkevämpi kuin joku laukku. Loppuelämän sijoitus! :) Kuten sanottu, ihan mahtavaa ja ihailtavaa että toteutatte unelmaanne, siitähän elämässä on kyse <3 Lopussa kiitos seisoo ja on se varmasti ihana tunne sitten päästä ikiomaan mökkiin :)

      Mä kyllä lukisin siltikin mielellään laukuista, vaikka samoista! :D

      Poista
  2. Mulla tuli mieleen, että olis hauska jos tekisit postauksen johon kokoat kaikki laukut, jotka olet joskus omistanut. Voisi olla melkoinen määrä kaikkia ihanuuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta! :) Mulla ei vaan harmi ole enää kuvia vanhoista laukuista, toki netistä voisi löytyä ja tehdä postauksen kollaasin muodossa? Aiemmin olen esitellyt laukkuja täällä:

      http://nann-e.blogspot.fi/2014/01/my-bags.html
      Näistä ei ole enää kuin Bayssit ja Alexa jälejllä
      ja täällä:
      http://nann-e.blogspot.fi/2014/10/laukkuni.html

      Näiden lisäksi minulla on olltu Mulberryn Bonnien ja Dorset tote Oak-värissä. Aika paljon on kokoelma muuttunut, onneksi laukuissa on hyvä jälleenmyyntiarvo :)

      Poista
  3. Pochette on siis jo myyty? :)

    VastaaPoista
  4. Hieno on kokoelma, mielestäni ajattomia ja joka käyttötarkoitukseen löytyy laukku.
    Jos sinun pitäisi valita jokin väriläiskä laukuksesi niin mikä se olisi ja minkä värinen? Värin on siis oltava sellainen, jota sinulla ei ole.

    Tiistain jatkoja,
    Porvoolainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mun mielestä laukkuja voi olla useita, kunhan jokaiselle tulee käyttöä!

      Tällä hetkellä uusi laukku ei ole todellakaan ajankohtainen, ja mitään sen suurempia haaveita ei ole. Punaista pikkulaukkua olen pohtinut muutaman vuoden. mutta se saattaisi olla nykyisin jo liian preppy omaan tyyliini. 3.1 Phillip Limin laukut miellyttää omaa silmääni ja ehkäpä Mini Pashli punaisena voisi toimia :) Tämä: https://www.31philliplim.com/shop/pashli-mini-satchel-1166.html
      Tai joku kirkas väri samasta mallista, esim. keltainen tai koralli :)

      Lisäksi tykkään tosi paljon Balenciagan Mini Papier A4 laukusta, josta huolisin esim. keltaisen tai nuden. http://www.balenciaga.com/lv/cross-body-bag_cod45253073hf.html

      Mukavaa viikon jatkoa! <3

      Poista
  5. Ihania laukkuja kaikki! Itse tykkään silti kaikista eniten noista klassikko Bayswatereista, jotenkin ne ovat vaan samalla ihanan simppeleitä ja silti niin tyylikkäitä :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Bayswaterit ovat kyllä klassikoita ja siksi olen ne itselläni säilyttänytkin (hyviä työlaukkuja) vaikkakin pakko myöntää, että nykyään käytän niitä vähiten kaikista laukuistani ja harvemmin kesäisin ovat käytössä ollenkaan.

      Mukavaa viikon jatkoa! :)

      Poista
  6. Aivan ihania laukkuja sinulla :)
    Onko Pochette aivan hurjan pieni kooltaan? Ajaako se pikkulaukun virkaa sinun mielestäsi vai onko turhankin pikkuinen? En osaa oikein päättää ostaisinko sen.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Mulle Pochette oli liian pieni, mutta riippuu tietysti käyttäjästä ;) mulla oli myös Pochette vanhempaa mallia (ostettu 2012) nykyäänhän se on hitusen isompi, en tiedä tarkemmin kun en ole perehtynyt asiaan. Mulle on tärkeää, että laukkuun mahtuu puhelin, lompakko ja aurinkolasikotelo, Pochetteen nämä eivät menneet ilman suurta asettelua, joten se ei enää sopinut omaan käyttöön. Mä olen tosiaan huono sanomaan, kun en itse hirmu pieniä laukkuja osaa käyttää, pienen on Favorite MM, joka on reippaasti Pochettea isompi. Käy liikkeessä sovittamassa, sittenhän se selviää sopiiko sinun käyttöön :)

      Mukavaa loppu viikkoa! :)

      Poista
  7. Oi mikä kokoelma! :) Tuo Celinen Nano Luggagen ottaisin vaikka heti kokoelmaani, on jotenkin niin söpö <3 Mullakin on laukkukokoelma muuttunut tässä muutaman kuukauden aikana aika paljon ja tulee varmaan vielä muuttumaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nano on kyllä superihana ja kauan siitä ehdin haaveillakin kunnes vihdoin sain käsiini. Hei olisi mahtia nähdä sinun tämän hetken laukkukokoelmaa? ;)

      Poista
  8. Hieno kokoelma sinulla.
    Minullakin on pieni kokoelma laukkuja: Prada, Mulberry Lily, LV NF MM. Nyt haaveilen LV:n Noesta. Millainen laukku mahtaa olla käytössä? Laukun tulisi mennä ympäri vuoden. Kuulisin mielelläni käyttökokemuksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Laukkusi kuulostavat hyviltä! Itse olen pohtinut, mistä laukusta vielä voisin luopua..

      Noesta on tullut muitakin kyselyitä, joten teen siitä oman postauksen.

      Poista