tiistai 14. heinäkuuta 2015

BUDAPEST - LIGHT MAXI DRESS


mekko Mango (samantyylinen täältä & täältä) - laukku Céline - aurinkolasit Céline (nämä)
espadrillot Mango (samantyyliset täältätäältä & täältä) - kello MK - ranneke Balenciaga

Tässä tulisi toinen matka-asuni Budapestista. Yksi suosikkikohteeni kaupungissa oli ehdottomasti Parlamenttitalo, jonka pihapiirissä nämä kuvatkin otimme. Itse asiassa tykkäsin rakennuksesta niin paljon, että kuvasimme sielä paritkin asukuvat. Olen maininnut, että tämä luonnonvalkoinen Mangon maksimekko on yksi luottovaatteeni, ja kuluneena kesänä olen käyttänyt sitä paljon. Mekko on reissannut mukanani niin Espanjassa, Ranskassa kuin nyt vielä Unkarissakin. Asustamalla sen ilmettä on helppo muuttaa, menee esimerkiksi nahkatakin kanssa kuten täällä tai hieman boheemimmin kuten täällä. Tällä kertaa yhdistin mekon rentoihin mokkaisiin Mangon espadrilloihin, Célinen isoihin aurinkolaseihin sekä Trapeze -laukkuun. Asu nousi yhdeksi lempparikseni kuluneelta vuodelta. Mekko on muuten yksi niistä vaatteista, joita toivoisin kaapistani löytyvän kaksin kappalein, en kestä jos se vaikka hajoaa. Laukku sen sijaan jaksaa ihastuttaa joka kerta kun sitä käytän, se on minusta täydellinen.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Ihana mekko ja pakko sanoa, että on tosi onnistunut sävy sun hiuksissa, ihanat tuollaiset "auringon vaalentamat" sävyt :)
  http://matildaselin.blogspot.fi/2015/07/mango-leather-jacket.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hahah, mä en taas viihdy loppupeleissä näin vaaleassa tukassa, mutta kun kesällä vaalenee auringossa kuitenkin niin menköön vielä vähän aikaa :D

   Poista
 2. Ihanan simppeli, mut silti style kokonaisuus! :) Toi laukku alkaa miellyttämään sitä täällä tuijoteltuani muakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin siinä välillä käy kun tarpeeksi jotain katselee ;)

   Poista