keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Cognac & Black



Tässäpä ensimmäinen asu uusien saappaiden kanssa, ihan basic settiin yhdistin saappaat ensi reissulleen - siniset farkut, beige takki ja asusteissa mustaa ja konjakkia, siinäpä se kaikessa yksinkertaisuudessaan. Vaikka olen todella tarkka, että kengät ja laukku ovat samaa sävyä, olen yrittänyt päästä tästä tavasta eroon ja tällä kertaa yhdistin mustiin saappaisiin ihan tarkoituksella muuten konjakinruskeat asusteet. Tietysti jokin asun yhteen sitoja on oltava, joka on tässä tapauksessa Burberryn huivi, josta löytyy niin mustaa kuin hitusen ruskeaa raitojen muodossa. Mielestäni mustat otk-saappaat toimivat parhaiten mustien housujen tai sukkahousujen kanssa, mutta halusin kokeilla niitä myös farkkujen pariksi. Tosin täytyy sanoa, ettei imartelevin combo lyhyille kintuille, varsinkin a-linjaisen vartalon leveimpään kohtaan loppuvan takin kanssa ei ainakaan tätä vartta pidennä saati hoikenna, mutta mitäpä pienistä.

Zaran vaaleanbeige takki on muuten melko muuntatumiskykyinen, sillä muhkean karvan saa irotettua hupusta tai vaihtoehtoisesti koko hupun irti. Lisäksi hankin takin normaalia kokoani suuremmassa koossa, sillä pienempi koko kirrasi hieman käsistä ja haluan, että talvitakin alle mahtuu paksumpaa vaatetta. Toivon, että myös lopputalvi pysyisi leutona, eivätkä pakkaset ainakaan nousisi kymmentä astetta ylemmäs, sillä itse en toppatakeista oikein välitä ja ajattelin pärjätä koko talven villakangastakeilla ja kerrospukeutumisella, toiveajattelua ehkä? 



 takki Zara - huivi Burberry - laukku Mulberry - farkut Zara - saappaat River Island - käsineet H&M 

Huomasiko kukaan muuten mitään uutta tukassani? Kävin viime viikolla kampaajalla ja tumman tukan kanssa poistuin sieltä. Tarkoitus oli etten värjäisi omaa väriä enää ollenkaan muuten kuin raitoja silloin tällöin. Huomasin kuitenkin usein haikeilevani tummanruskean tukan perään ja kampaajan ehdottaessa tummaa väriä se oli sitten selvä peli. Tukka olikin melko elottoman ja tylsän näköinen kampaajalle mennessä, joten tyytyväinen olen tummaan väriin. Ainut ongelma tulee olemaan tietysti se vaalea tyvi, argh! Tumma väri myös haalistuu melko nopeasti, varsinkin kun pohjassa oli aika lailla vaalennettua hiusta, joten kertokaa jotain hyviä vinkkejä tumman värin ylläpitoon? Värin lisäksi latvoista leikattiin useampi sentti pois, ja vaikka se tukalle hyvää tekikin, tuntuu se nyt ihan älyttömän lyhyelle. Mieluummin kuitenkin lyhyt tukka kuin pitkä, mutta ohut hiirenhäntä. Kesällä sitten varmasti taas pää täyteen vaaleita raitoja ;)

21 kommenttia:

  1. Joo, heti toisessa kuvassa huomio kiinnittyi ihanan värisiin hiuksiin! Todella kaunis sävy! :) Olen itsekin nyt jonkin aikaa kaipaillut tummempaa hiusväriä, mutta kesällä tein päätöksen, etten enää värjää, vaan olen nyt omalla värillä. En haluaisi siitä ruveta lipsumaan ja joutua taas siihen värjäyskierteeseen, mutta onhan se myönnettävä, että hitto miten tylsän väriset hiukset sitä onkaan nyt! Katsellaan, katsellaan...!

    Ihanaa joulun odotusta sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! :) Mulle oli viimeksi laitettu väriä tyveen toukokuussa ja sen jälkeen kerran tummat raidat ja nytkin menin kyllä vain raitoja ottamaan :D Eipä tarvinnut kampaajan edes suostutella, kun oli jo tumma väri päässä taas, mutta olenkin tunnettu mielipiteen muuttamisesta :D Tiedän kyllä, että muutaman viikon päästä alkaa tyvi ärsyttää ja värjäyskierteessä ollaan taas, huoh. Mutta omasta mielestäni tumma tukka sopii parhaiten, vaaleammassa näytän jotenkin tosi valjulta! Mutta oma väri on aina oma, joten pysy ihmeessä siinä, jos maltat, tekee hyvää tukalle kuin ei ole kokoajan värjäämässä :)

      Kiitos, ja ihanaa joulun odotusta sinnekkin! <3

      Poista
  2. Color mask vois varmaan auttaa tuohon tumman säilymiseen? sitä vois kokeilla, ellet ole jo kokeillut :) ite oon ainaki kirkastanut raitoja sillä silver-sävyllä! purkin ohjeessa lukee 5-10min mut oon pitäny 20 minsaakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiitos muistutuksesta, täytyy ehdottomasti kokeilla! :) Vaaleita raitoja kirkastin moussemaisella "hoitoaineella" ja sitä olisin nytkin halunnut tummana versiona, mutta se oli Marikalta loppu :( Täytyy käydä ostamassa tuota Color maskia kun kaupungille ehtii.

      Kivaa viikon jatkoa! :)

      Poista
  3. Hyvältä näyttää nuo saappaat farkkujenkin kanssa! :) Ja ah tuo takki - niin ihanan näköinen ja tosi kätevää kyllä kun sen ilmettä saa niin paljon muuteltuakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIva jos olet sitä mieltä! :) Ehkä takiksi voisi seuraavalla kerralla tähän yhdistelmään valita jonkun muun. Haluan kyllä seuraavaksi pukea saappaat mekon ja sukkahousujen kanssa, onneksi jouluvapaat tulossa niin pääsee pukeutumaan! :) Takki on kyllä oikeasti näppärä ja siinä on suurinosa villaa mukana, joten lämmittää.

      Poista
  4. Ah mikä tukka! Heti kyllä huomasin ja voi että se todella pukee sinua :) kyllä tuo tummempi ruskea on vaan sun juttus ja kaunistaa sua entisestään. Mitähän sävyä kampaaja mahtoi laittaa, kun itse pähkäilen myöskin samaisen ongelman kanssa....kasvatanko vain omaa väriä vaiko raitoja...nyt todella tuo tumma kutkuttaisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti, oletpa ystävällinen! <3 Kieltämättä kampaajakin sanoi,että nyt näytän taas Annelle :D En kyllä yhtään tiedä mitä väriä päähän laittoi, mutta tummuusaste taisi olla 5.. Oma väri kyllä olisi aina oma, mutten itse vaan sitten pystynyt olla niin, jakuvat raidatkin alkoivat tökkiä. Tosin tiedän, että viimeistään kesällä haikailen taas oman värin perään :D

      Poista
  5. Kokeilin tuota takkia mustana Zarassa viime sunnuntaina, mutta harmikseni oikea koko oli molemmista Helsingin liikkeistä loppunut. Lisää olisi tullut seuraavana päivänä, mutta lento takaisin Ouluun lähti vielä samaisena iltana. Onneksi takki löytyi oikeassa koossa Ebayn kautta Briteistä, eikä hintakaan nyt kauheasti heittänyt yli normaalin eurohinnan. Todella kiva kuulla, että olet takista tykännyt ja että se on monikäyttöinen, toivottavasti omanikin saapuu pian postiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin ärsyttävää kun Suomessa Zaroissa on aina koot loppu! :( Mulle on muuten kanssa käynyt noin, että seuraavana päivänä olisi ollut uusi kuorma tulossa, kun itse olen silloin jo täysin eri kaupungissa. Mahtavaa kuulla, että lopulta onni oli puolellasi ja eBayssa tärppäsi, toivottavasti saat uuden takkisi pian käyttöön! :)

      Poista
  6. Ihanat kuvat! Mäkin olen kokeillut tuota takkia, mutta ei se tällaisille kuulantyöntäjämallin hartioille passaa millään :D Mutta ihana, ja tuossa värissä varsinkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tätä takkia tulee varmaan siellä Helsingin kaduilla jonkin verran vastaan, täällä en ole vielä nähnyt toista :D Mulla taas kirraa aina alleista ja sitten taas hartoista liian iso, argh! :D Tästä takista otin S-koon ja tämäkin on hartoista hitusen iso ilman karvaa. Kenelle nämä Zaran vaatteet on tehty?! :D

      Poista
  7. Tuo takki on vaan niiiin ihana! Harmittaa tolkuttomasti, etten ostanut samaa vihreänä, plää. Ja kun kehuja kerran aloin jakelemaan, niin sanonpa vielä, että tummat hiukset sopivat sulle ihan mielettömän hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Itsekkin mietin pitkään otanko tämän beigen S-koossa vai vihreän XS-koossa. Kiertelin siinä välissä jo muuallakin, onneksi kävin kuitenkin lopulta takin mukaani nappaamassa, sillä varmasti olisi kotona harmittanut mikäli en olisi. Jospa olisit menossa Helsinkiin lähiaikoina niin voisi löytyä takkia vaikka alesta? :) Ja kiitos myös tukan kehuista, tumma on kyllä minun juttu johon aina palaan, enää ei puutu kuin rusketus! :D

      Poista
  8. Voi että kun tuommoiset ylipolvensaappaat himottaisivat nyt ihan todenteolla!! Mulla vaan tässä kohtaa on se ongelma etten oikein niitä netistä viitsit tilata kun on näin pitkät koivet ja isot pohkeet :D harmittaa sitten jos eivät ole sinnepäinkään hyvät...ehkäpä voisin löytää vielä jotakin kivajalkamyymälästä mieleiset... Muutamia olen jo sovittanutkin aiemmin mutta jostain syystä kauppaan ovat jäänee. Pitikin jo tohon edelliseen kommentoida että jos mulla olis tämmöiset saappaat pukisin ne ehdottomasti ylisuuren pooloneuleen ja nahkasortsien kanssa! Vaikka menin jo melken vannottamaan ettei ne nahkasortit mulle sovi niin pikku hiljaa taas alan olla sen kannalla että jos suinkin sopivat ja suht edulliset löytäisin ne voisin ostaakkin. Ja jos tulen jälkeenpäin siihen tulokseen etteivät ne olekkaan mun juttu tiedän heti parikin jotka ilomielin vastaanottaisivat nuo shotsit itselleen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen jotenkin vissiin vaan tilannut niin paljon, että harvoin menee enää tilaukset pieleen :D Tosin saappaiden (ja farkkujen) tilaaminen on melko riskipeliä tosiaankin, joten ymmärrän hyvin ettet uskalla lähteä tilailemaan.. Toisaalta Zalandolla kun on postitus ilmaista niin ei siitä ole kiinni, mutta palautusrumba on oma hommansa. Minulla taas on lyhyet kintut ja pohjetta kyllä löytyy täältäkin, olin ennen 15 kiloa isompi ja silloin aina kirrasivat saappaat pohkeista (tosin nahkakenkiä voi suutari venyttää) onneksi nyt omassa ihannepainossa saappaat menevät vaivatta jalkaan. Tosin saan kyllä tosinaan kommenttia täällä blogissa pohkeistani ja ihan livenäkin että omaan urheilijan pohkeet :D Mutta ihan varmasti jokaiseen jalkaan löytyy istuvat saappaat! :)
      Joo ei kannata koskaan sanoa ei koskaan ;) Mangolla on muuten ihania aitoa nahkaa olevia shortseja 49,90€ kannattaa katsoa ;) Itse olen sitä mieltä, että kaikki sopii kaikille, pitää vaan löytää se täydellinen yksilö!

      Poista
    2. Oi kiitti vinkistä täytyykin kurkasta millaiset shortsit on kyseessä!! ;)

      Poista
  9. Kaunis asu ja mitkä kuvat, vau! :) Hyvää joulua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi takki on tosi kiva! Löysin tuollaisen takin ebaystä ja harkitsen tilaamista :) Sellainen kysymys tuli mieleen, kun en kyseistä takkia pääse sovittamaan, niin mitä kokoa minun kannattaisi tilata? Olen n. 170cm pitkä. Kuinka pitkä sinä olet, menisikö tuo s koko minullekkin? :D

      Poista
  10. Toi takki on tosi kiva! Löysin tuollaisen takin ebaystä ja harkitsen tilaamista :) Sellainen kysymys tuli mieleen, kun en kyseistä takkia pääse sovittamaan, niin mitä kokoa minun kannattaisi tilata? Olen n. 170cm pitkä. Kuinka pitkä sinä olet, menisikö tuo s koko minullekkin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En osaa kyllä yhtään sanoa, sillä itse olen vain 152cm pitkä! Vaikea siis muita neuvoa varsinkin kun on 20 cm pituuseroa...

      Poista