sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Faux Fur Vest


karvaliivi H&M - nahkatakki Zara (samantyylinen *täältä, *täältä & *täältä) - poolopaita Mango 
farkut Zara - nilkkurit Mango (samantyyliset *täältä & *täältä) - laukku Mulberry - villakäsineet H&M

Olin etsinyt täydellistä karvaliiviä jo jonkin aikaa enemmän ja vähemmän aktiivisesti, kunnes viimein H&M:n valikoimista löytyi juuri sellainen mistä olin haaveillut! Omistan erään erityyppisen karvaliivin 3-4 vuoden takaa, mutta se ei ole laisinkaan muhkea ja itse asiassa tätä nykyä pari kokoa liian suurikin, muttei se liivissä onneksi niin haittaa. Uusi liivi oli ehinyt odotella käyttöön pääsyä jo monta viikkoa, sillä säät ovat olleet niin lämpimät, ettei sitä ole voinut sisäkäytössä pitää. Ilmojen ollessa pitkälti plussanpuolella ajattelinkin yhdistää liivin nahkatakin kanssa, jolloin ulkona tarkeni mainiosti - joulukuussa! Tämän combon alle vielä aiemmin viikolla Mangon tilauksen mukana tullut poolo, niin ei tullut kylmä todellakaan. Keväällä Cannesin Zarasta ostettu nahkatakki on yksi lempparivaatteistani, joten innolla kiskaisin sen päälle, tosin plussa-asteiden ja ainaisen räntäsateen tilalle ottaisin paljon mieluummin pienen pakkasen ja kuivat kadut, nämä kuvatkin napattiin täydessä räntäsateessa ja luonto on melkoisen karun näköistä tähän aikaan vuodesta ilman lunta. Olen kuitenkin itse sitä mieltä, että mieluummin julkaisen asukuvia huonossa säässä otettuna, kun en ollenkaan, mitä mieltä olette?

Ps. Boozt.comilla tänään (7.12.14) 20% extra-alennusta tilauksesta ostaessa yli 120 eurolla. Alennus koodilla XMAS20 Booztille *tästä!

*mainoslinkkejä!

4 kommenttia:

 1. Jälleen kiva asu, tykkään rennosta, mutta silti tyylikkäästä fiiliksestä! :) Ja nuttura on tosi kiva sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sää oli vaan ihan jäätävä, ehkä pakko jättää asukuvailut tältä vuodelta, sen veran pahalta säätiedot näyttää :/ Nuttura pelastaa huonon hiuspäivän kyllä, nyt on onneksi taas väriä tukassa :)

   Poista
 2. Ihana karva, tosi samanmoinen kun se mun uusi! :) Tämän kaltaisia asuja näkyy katukuvassa vielä jonkin verran, mutta itse en kyllä enään nahkatakissa tarkenisi vaikka mieli tekisikin semmoinen taas esille kaivaa! mutta siis ihan ehdottomasti voisin keväällä kuvitella näin pukeutuvani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja laitteleppa uutukaisestasi kuvia ;)
   Hyvin tarkenee nahkatakissa, mutta hassultahan se tuntuu pukeutua joulukuussa näin :D Täällä on ollut sellaista +4 astetta, niin tuo asu ei ollut yhtään liian vähän :)

   Poista