maanantai 8. joulukuuta 2014

Insjö bag'in'bag

Minuun otettiin yhteyttä Insjö nimisestä yrityksestä, sillä siellä päässä oltiin ilmeisesti huomattu tämän naisen rakkaus käsilaukkuja kohtaan. Insjö valmistaa laukunjärjestelijöitä (bagINbag), jotka helpottavat varmasti jokaisen käsilaukunystävän elämää. Sain valita valikoimista kaksi sisälaukkua, jotka ovat olleet nyt itselläni käytössä reilun kuukauden ajan, joten oli aika kertoa niistä myös teille. Tässäpä myös mitä loistavin joululahjaidea, vielä ehtii hyvin tällaisen pukinkonttiin saada (saatte ilmaiset postikulut tilatessa koodilla AnneT)!


Tiedättehän naisten käsilaukut, kuinka tavarat pyörivät laukun pohjalla levällään ja puhelimen soidessa et löydä sitä mistään? Tai avaimet tuntuvat olevan aina hukassa. Laukkua vaihtaessa jotain tärkeää aina unohtuu, kuten ne kotiavaimet. Tuttua ainakin minulle ja monet kerrat olen ollut lähes raivonpartaalla käsilaukkujen kanssa. Aamulla kiireessä laukkua vaihteessani viskon tavaroita laukusta toiseen ja ainahan siinä jotain tuntuu unohtuvan tai jäävän epähuomiossa toiseen laukkuun. Sisälaukussa on useita taskuja, joten kaikki avaimista purkkapussiin pysyy järjestyksessä ja on helppo löytää tarvitsemansa. 

Toinen juttu on se, että esimerkiksi Mulberryn Bayswatereissani ei ole minkäänlaista vuorta, joten kyllähän laukut kuluvat kun tavarat niissä irrallaan vuosikaudet pyörivät. Bayswaterit ovat myös varmasti eniten niitä laukkuja, joista ei tunnu löytävän koskaan etsimäänsä. Kävipä kerran niin, että yksi miniluumutomaatti oli jäänyt Bayswateriin pyörimään, kun olin jo pakannut laukun kaappiin omaan dustbagiinsa, luojan kiitos otin laukun parin päivän päästä jo käyttöön, niin tomaatti oli vielä hyvässä kunnossa. 

Olinkin enemmän kuin innoissani, kun pulmiini tarjottiin ratkaisua Insjön päästä. Päädyin isoon ja pieneen sisälaukkuun, väreiksi otin ehkä hieman tylsästi ruskeaa ja harmaata, sillä valikoimissa olisi ollut vaikkapa pirteä keltainen tai koralli. Pohdin kuitenkin, että neutraalit sävyt menevät laukkujeni kanssa kivasti yhteen. Lisäksi Insjöltä oli lähetetty yllätyksenä ihana pinkki avaimenperä, johon laitoinkin heti työavaimet, avaimenperän klipsin ansiosta avaimet saa näppärästi kiinni laukkuun, joten voi olla varma, että siellä ovat ja pysyvät. 


BagINbagit olen todennut omassa käytössäni superkäteviksi ja varsinkin isompi malli istuu Bayswatereihin kuin nenä päähän. Suosittelen tällaista muuten kaikille, jotka haluavat sen lisäksi että tavarat pysyvät järjestyksessä myös laukun pysyvän muodossaan. Oak Bayswaterin nahka varsinkin on elänyt vuosien aikana ja laukku ei pysy enää niin jämäkkänä itsestään. Bayssejen lisäksi olen käyttänyt tätä isompaa sisälaukkua niin Célinen Mini Luggagessa kuin Louis Vuittonin Neverfullissakin, toimii kaikissa laukuissa.


Lisätietoja tästä omistamastani bagINbagista kauniissa suklaanruskeassa värissä täältä. Pienempää sisälaukun virkaa itselläni edustaa tämä harmaa malli. Pienempi sisälaukku on kätevä silloin, kun mukaan ei tarvitse koko omaisuuttaan, vaan pärjää puhelimen, rahapussin ja avaimien kanssa. Sisälaukku on itsessään niin nätti, että tämä on helppo napata sellaisenaan mukaan vaikka kauppareissulle. 

Kiitos vielä Insjölle tuotteista! :)

6 kommenttia:

 1. Tää on kyllä mainio keksintö! Mä sain myös tuon pienemmän heiltä, ja valkkasin kanssa sen harmaana, jotta sopii mahdollisimman monen väskyn kanssa yhteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on ja vitsi miten onnellinen olin kun nämä mulle lähettivät :) Harmaa on hyvä valinta ;)

   Poista
 2. Mä en oo vielä ikinä ostanut bag'in'bagia, vaan mun mielestä meikkipussit ajaa yhtä hyvin saman asian.. Hyvä syy ostaa lisää hienoja meikkipusseja ;) Mutta mahtava keksintö kuitenkin! Monet asiat kulkevat päivittäin mukana.. ainoa vaan, että kauppareissujen ja koiran ulkoilutuslenkkien takia lompakkoa ja avaimia ei voi jättää mihinkään paikkaan pysyvästi, vaan ne pitää muistaa ottaa jokaseen laukkuun erikseen ^^ Puhelinkin pitää säilyttää erillään, ettei se jää mihinkään pussin pohjalle pysyvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tämä on mahtava keksintö ja eroaa meikkipusseista siinä, että näissä on taskuja joten kaikki tavarat pysyvät hallinnassa ja tuossa isommassa on kahvat, joten näppärä nostaa laukusta toiseen :)

   Mulla on muutaman kerran jäänyt pankkikortti lenkkitakin taskuun ja oon ollut ongelmissa kaupankassalla :D

   Poista
 3. Kauniin väriset sisälaukut olet valinnut! Itseäni on houkutellut ajatus sisälaukusta jo pitkään, mutta enpä ole saanut aikaiseksi testata. Vaikuttaa kuitenkin niin hirmuisen kätevältä että ehkäpä olisi aika tuollainen hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vähän kyllä nyt jälkikäteen pohdin, että olinko liian tylsä kun en valinnut mitään kirkasta väriä.. mutta eipähän neutraaleihin väreihin ainakaan niin kyllästy :) Ja suosittelen hankkimaan, jos on muutenkin mielessä ollut :)

   Poista