torstai 18. joulukuuta 2014

Topshop Jeans

 Puristaa, reisistä kirraa, liian pitkät, liian matalat, liian korkeat, ei jousta tarpeeksi, löystyy heti käytössä, väärä sävy, liian isot, ei tarpeeksi pillit... Farkut! En usko, että olen ainoa nainen jolle täydellisten farkkujen löytäminen on lähes mahdoton tehtävä. Sinisiä farkkuja on kaapissani varmaan lähemmäs kymmenet, joista yhdet ovat täydelliset ja muut ihan kivoja. Näitä yhtiä ja samoja täydellisiä farkkuja tuleekin käytettyä ihan jatkuvasti ja kauhulla odotan, milloin ne hajoavat. Yritän usein käytttää muitakin farkkujani, mutta päivän aikana huomaan, että joku niissä mättää, tai vaihtoehtoisesti revityt farkut eivät sovi talven säähän. Aina uudet farkut ostaessani kuvittelen niiden olevan hyvät ja vasta käytössä sen sitten lopulta huomaa. Usein itselläni farkuissa ongelmana on liian pitkät lahkeet ja se etteivät ne ole tarpeeksi pillit, minä kun todellakin haluan farkkujen olevan kapeat lahkeista. Rasittavaa kun farkun lahkeet eivät mene suosiolla kenkien sisään vaan tursuilevat rumasti. Farkuissa tulee myös olla joustoa, sillä mukavuus on itselleni kaikista tärkeintä. Farkkuja tulee käytettyä todella paljon keväällä, syksyllä ja talvella, joten itse en ikimaailmassa pärjäisi vain yhtien farkkujen voimin. Omistin siis yhdet farkut, joissa kaikki kohtaa; täydellinen istuvuus, täydellinen pituus ja täydellisen pillit lahkeet. Kunnes viimein farkkupulmaani löytyi ratkaisu Topshopilta!

kuva täältä.
 ylärivi: täältä, täältä & täältä
alarivi: täältä, täältä & täältä

Yksi suosikki bloggaajistani, Louise Hay (kurkatkaa blogiin täältä) luottaa Topshopin farkkuihin, joita olen usein hänen päällään ihastellut. Topshop on hiljattain rantautunut Zalandon valikoimiin, joten ei tarvitse lähteä ulkomaille tätä merkkiä ostaakseen. Totta puhuakseni itse en ole kyseisestä liikkeestä koskaan löytänyt paikan päältä mitään, tosin tämä ongelma minulla on usein kivijalkakaupoilla. Netissä tuotteita on helpompi selata, kun pystyy vertailemaan tuotteita keskenään ja materiaalit näkee helposti. Kuten on varmasti tullut selväksi, tilaan nykyisin lähes kaikki kenkäni ja vaatteeni netistä ja yleensä Zalando ei koskaan petä, joten en paikkaa turhaan täällä blogissa hehkuta ;) Suuren, suuren valikoiman lisäksi ilmaiset postikulut ja palautus ovat suurta plussaa, uskaltaa tilata silläkin uhalla, että saattaa joutua palauttamaan.

Farkkujen sovittaminen on ehkä yksi hirveimmistä puuhista joita tiedän, joten mieluummin tilaan vaikka useamman koon kotiin testiin ja sovittelen rauhassa, kun hikoilen ahtaassa sovituskopissa, sillä farkuthan tulee ostaa niin tiukkoina kuin vain päällensä saa ängettyä ;) Zalandon valikoimissa on useita pareja Topshopin farkkuja ja mikä parasta, monia farkkuja sai myös 28-pituudella, vihdoinkin meitä lyhyitä onnistaa! Merkin farkut ovat hinnaltaa aika Zaran farkkujen tasoa, joten ei paha todellakaan. Tilasin yhdet farkut ihan testimielessä kotiin ja voitteko uskoa, että kerralla onnisti?! Kaikki meni nappiin; koko, malli, pituus, väri, joustavuus, ihan kaikki! Tilasin nämä farkut koossa 25/28, Zaran farkuissa käytän kokoa 34, Lindexin 25-26 tai 34, eli Topshopin farkut vastaavat mielestäni hyvin kokoaan. Vihdoinkin farkkupulmani on ratkaistu ja mikäli farkut osoittautuvat myös kestäviksi, jatkossa jalassani nähdään ehdottomasti merkin farkkuja! Tälläkin hetkellä istun työkoneella uusissa farkuissani, supermukavat, suosittelen! :)

Linkit mainoslinkkejä!

8 kommenttia:

 1. Täydellisten farkkujen metsästäminen on rankkaa hommaa! Minä ostin yhdet farkut BikBokista, ja ne ovat osoittautuneet ihan todella mukaviksi. Täytyypä tutustua myös noihin Topshopin farkkuihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on todellakin! :D Yleensä ostan farkut Zarasta ja monet sieltä kaapissa onkin, mutta kun ne eivät ole tarpeeksi pillejä :/ BikBok on yksi niistä kaupoista, joissa en muista milloin olisin käynyt, jotenkin tulee aina jämähdettyä niihin samoihin kauppoihin... Ja kun en mutenkaan nauti kaupoilla käynnistä juurikaan nykyisin, paitsi ulkomailla :) Mutta koitappa ensi kerralla Topshopin farkkuja, itse ainakin ihastuin :)

   Poista
 2. Täytyy ehdottomasti kokeilla joskus noita farkkuja!
  Mun mielestä sun blogi on ehdottomasti kivointa luettavaa ja on niin mukava saada täältä aina hyödyllisiä vinkkejä asusteisiin ja pukeutumiseen liittyen. Oot tosi tyylikäs ja lisäksi niin sympaattisen oloinen, olisin mielelläni sun kaveri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut, että vastauksessa kesti! Itse olen ainakin täysin ihastunut farkkuihin, joten kannattaa kokeilla :) Voi että miten ihanasti sanottu, oletpa ystävällinen <3
   Mukavaa viikonloppua ja loppu vuotta!:)

   Poista
 3. Täytyy laittaa vinkki muistiin kun suosittelemasi H&M:n farkutkin olivat loistavat. 28-pituutta en olekaan ennen farkuissa nähnyt. Hassua muuten että vaikka kyse on tuumakoosta niin vielä 10 vuotta sitten 30-pituus oli minulle juuri sopiva, mutta nykyisin siinä on varmaan 5 senttiä liikaa, enkä milestäni ole kyllä kutistunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla Topshopin farkkuja, vuelä paremmat kuin ne Hennesin farkut :) Harvemmin näkee 28-pituutta, joten yllätyin positiivisesti :)

   Poista
 4. Ite oon hullaantunut Leviksen curve id -farkuista! Eri malleja erilaisille kropille :) eikä venähdä käytössä! Weekdayllä on kanssa kivoja, myös massimo duttilta oon löytänyt kanssa yhdet kivat.

  Farkkujen ostaminen ja sovittaminen tosin vaatii tietyn mielentilan - se on aika hermoja raastavaa touhua :D

  -elinakui

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leviksiä onkin pitänyt sovittaa useasti, joten kiitos muistutuksesta :) 6-7 luokalla en muun merkin farkkuja käyttänytkään :D Mulla on vain tosi vaikea löytää sopivan pituisia farkkuja, 28-pituus on harvassa. Sitten jos farkkuja lyhentää, ne eivät ole tarpeeksi pillit...

   Poista