maanantai 17. marraskuuta 2014

Outdoor Outfit

huivi Louis Vuitton - takki River Island - käsineet & tekonahkahousut H&M
 laukku Mulberry -  biker-bootsit Vince Camuto

Nämä kuvat on otettu lauantaina puoli kolmen maissa ja on jo ihan hämärää, voi marraskuu! Harvemmin pukeudun näin synkästi, mutta ehkä tämä pimeys alkaa jo vaikuttaa vaatevalintoihin? Löysin nuo mustat Vince Camuton biker-bootsit jo keskikesällä Amazonin kautta jostain nettikaupasta hyvällä alennuksella, joten en voinut jättää hankkimatta, sen verran olen tykännyt niiden tummanruskeista sisaruksista. Bootsejen kanssa puin mustat tekonahkahousut, navysinisen suosikkitakkini ja Louis Vuittonin Logomania-huivin, joka itselläni on Verone -sävyssä.

16 kommenttia:

  1. Niin ihanan klassinen asu! :) Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kaunis kokonaisuus, saappaat ovat nätit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Satu! :) Jotenkin sain suojasuihkeella toisesta kengästä mattamaisen, toisesta kiiltävän!? :D

      Poista
  3. Style asu, taas kerran. :) Tuo huivi on tosi nätti, tykkään erityisesti sen hohtavasta pinnasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Huivista tykkään itsekkin, mutta jostain syystä se on päässyt tänä syksynä (vai onko talvi jo :D) vasta ihan pari kertaa käyttöön..

      Poista
  4. Tosi kaunis asu! Itsellä on ollut etsinnässä vastaavanlainen takki jo pitkään! :) Aina ihastelen tuollaisia takkeja muiden päällä, erittäin kaunis kokonaisuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tämäntyyppisiä takkeja löytyy kyllä joka vuosi, eli ei kun sovittelemaan sitten! ;)

      Poista
  5. Ihana asu taas! :) Mulla on myös tuo sama takki, muttei oo päässyt päälle vielä kertaakaan. Sulla nuo nahkahousut näyttää muuten ihan super hyviltä! :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana asu! Tuo huivi on kanssa niiiiin upea, mun wish-listalla :)
    xx J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Huivihan olisi mitä loistavin joululahja ;)

      Poista
  7. Hei kaunotar, haluaisitko kertoa mulle hieman tuosta sun Logomania huivista! Oon ihaillut tuota sulla jo vaikka kuinka kauan ja alkaa kyllä kieltämättä himoittamaan aina kun tänne tulee uusi asupostaus tuo ihanuus kaulassa. Onko tuo paksumpi malli ollut millainen omaan makuusi? Usein kuulee noiden huivien nukkautuvan helposti, mutta luotan suhun ja haluan kuulla kyllä sun mielipiteen ensin, ennen kun menen lukemaan mitään nettisyövereiden juttuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Mona! :) Kiitos kommentista. Huivi on ollut superihana ja itselläni siinä ei näy mitään käytön merkkejä, tosin se ei ole ollut hirveän kovassa käytössä, vaikka onkin jo yli vuoden vanha. Kannattaa kyllä olla huivin kanssa varovainen, ettei jää esim. vetoketjuun tai kynsiin kiinni. Ainut huonopuoli on, että huivi pitää "asetella" kaulaan, toinen puoli ei ole milestäni kovin nätti.. Mutta olen tosiaan tykännyt huivista, ihanan muhkea, joten suosittelen kyllä :)

      Poista