keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Inspiroivia Blogeja

Minulta pyydettiin postausta omista suosikkiblogeistani, koska luen lähinnä blogeja tyylijuttujen takia, päätin listata muutamia blogeja, jotka inspiroivat minua tyylillisesti. Tällä kertaa listailin muutamia suomalaisia blogittaria, sillä kyllähän täältä näitä upeita naisia löytyy roppakaupalla! Itse luen tosiaan blogeja oikeastaan asukuvien takia ja toisinaan saatan skipata tekstin ja katsella vain kuvia. Blogit, niin omani kuin muiden, ovat minulle sellaista kevyttä viihdettä, enkä ole kovinkaan kiinnostunut kenenkään henkilökohtaisesta elämästä sen enempää, tästä syystä pidän oman bloginikin melko neutraalina. Tykkään blogeista, joissa asut ovat käytännössä toteutettavia tavallisia asuja. Kuvailin näitä ihania blogeja nyt ihan muutamalla sanalla, käykää ihmeessä kurkkaamassa, jos ne eivät ole ennestään tuttuja, itse ainakin inspiroidun aina, toivottavasti tekin. Kertokaa kommettiboksin puolella teitä inspiroivia blogeja, olisi mahtavaa löytää uusia blogeja, nyt hyvät vinkit kehiin!


FashionFusion

Löysin tämän ihanan blogin ihan vastikään, mutta olen innolla selaillut blogia läpi, niin upeita asuja! Tämä nainen pukeutuu mielestäni lähes täydellisesti. Blogin kieli on ruotsi, mutta onneksi myös tekstit englanniksi löytyvät, saa vähän kertausta samalla molempien kielten saralla ;) Tästä blogista olen saanut lähes pakkomielteen isoista aurinkolaseista, luulenpa että sellaiset tänä vuonna joulupukin paketista paljastuvat minullekkin. Kaiken kaikkiaan superinspiroivia asuja, vaikka tyyli onkin melko erilainen kuin itselläni.


Ulriikka

Ulriikan blogista olen tykännyt todella kauan, parasta tässä on se, että täällä on niitä asukuvia muttei mitään "turhaa" ;) Ulriikan tyyliä kuvailisi parhaiten sana naisellinen. Ulriikan päällä nähdään paljon tyttömäisiä mekkoja, bleisereitä, hameita, valkoisia Converseja, korkoja ja farkkuja. Tyyli on klassinen, mutta kuitenkin niin ihanan erilainen. Uskon, että oma innostukseni mekkoja kohtaan on tältä naiselta peräisin.


lili's

 Lilin tyylistä tykkään aivan älyttömästi, klassinen muttei todellakaan tylsä, asut eivät koskaan ole liian sihteerimäisiä saati "asiallisia", vaan täydellisen rennon tyylikkäitä. Juuri tällainen pukeutumistyyli iskee itseeni, klassinen ilman niitä iänikuisia kynähameita. Lili on myös taitava yhdistelijä, aina ei kenkien ja laukun tarvitse olla samaa väriä, sen olen häneltä ainakin oppinut. Kurkatkaa Lilin asuja niin ymmärrätte mistä puhun.

Livin up a notch

Ninnumaarialla on taito yhdistellä erilaisia ja kuosisia vaatteita keskenään menemättä koskaan överiksi. Uskon, että tällä naisella on ollut osuutta omaan biker-nahkatakki-himooni printtivaatteista puhumattakaan. Tästä blogista löytyy jokaiselle jotakin, asuinspiraatiota niin töihin kuin vapaa-ajalle. Itseäni miellyttää varsinkin Ninnumaarian vapaa-ajan tyyli, se on ihana!


by Didem

Didem on aivan upean kaunis, ihanan positiivinen ja jollain lailla se perus suomalainen vaatimattomuus ei tässä blogissa näy, tietää paikkansa ja tällaista blogia on ilo lukea! Tykkään todella paljon katsella laadukkaita asusteita ja vaatteita, joita tämä nainen taidokkaasti yhdistelee ketjuliikkeiden tuotteisiin. Bogia lukiessani oli kerran pakko suunnata suorintatietä H&M:lle pantaostoksille, niin paljon inspiroiduin nähdessäni tämän naisen panta päässä!


Preppy Little Pictures

Mariannen blogi on nimensä mukainen. Hän osaa kantaa päällään mainiosti ratsastussaappaat ja kauluspaidat. Tämä blogi ei ole viime aikoina päivittynyt hirveästi, mutta selailen usein vanhempia asuja, joista saa aina vain inspiraatiota. Olen saanut blogia lukiessani myös aikamoisen himon Louis Vuittonin Monogram shawliin, josta ennen en juuri välittänyt, mutta Mariannella sitä ihailtuni huolisin huivin itselleni samantien. Innolla odottelen jo uusia asukuvia blogiin!

12 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta kirjoituksesta, lämmittipä mieltä! Ja tosi kiva kuulla, että inspiroin sinua tyylillisesti. <3 Ihanaa päivän jatkoa! Kram Jennie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiitos itsellesi ihanasta blogista ja pahoittelut etten kysynyt lupaa bannerisi käyttöön, tiedän kyllä ettei toisten kuvia tulisi luvatta käyttää... Sinulla on kyllä niin upea tyyli! <3 Pakko tosiaan saada jotkut isot aurinkolasit niiden ainaisten Aviatoreiden tilalle (vaikke niissäkään kyllä mitään vikaa) ehkä jotkut Célineltä.. joten kiitos vain inspiksestä! :D

      Mukavaa päivän jatkoa sinnekkin! :)

      Poista
    2. No ei todellakaan haittaa, että käytit banneria. Tällaisessa yhteydessähän se on vaan tosi iloinen ja positiivinen asia! :) Ja isot arskat pelastaa kyllä monet väsyneet aamut :D Noi mun isoimmat on Anine Bingin ja mun mielstä sillä on muutenkin tosi makeita arskoja. Mietin ite jos tilaisin "Paris" malliset sieltä. :) Célinen aurinkolasit ovat kyllä kans tosi makeet ja himotuslistalla!

      Poista
    3. Kiva kuulla ja toivottvasti joku uusi lukija vaikka löytää blogiisi tätä kautta! :)

      Sun aurinkolasit on upeat, merkki itselleni melko tuntematon, mutta täytyy siis tutustua tarkemmin :) Nyt olen jo pitkän aikaa himoinnut Célinen New Audrey mallia!

      Poista
  2. Voi Anne, kiitos ihanista sanoistasi, olen niistä otettu!! :) Sun blogi kuuluu myös omiin suosikkeihini ja ihailen varsinkin sitä miten usein postailet asuja!<3 Voi kun itselläkin olisi resursseja siihen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi mitä ihanemmasta blogista <3 Niin ja anteeksi sullekkin kun en kysynyt lupaa bannerin käyttöön! Kirjoittelen postauksia niin inspiraation vallassa ja en pysty odottamaan julkaisemisen kanssa yhtään etten sitten enää ehtinyt kysellä :D

      Ja kiitos tuhannesti! :) Asukuvien ottaminen on kyllä toisinaan melko haastavaa varinkin tässä suomen ilmastossa ja kun suurin osa ajasta menee työpaikalla. Ilman J:tä ei kyllä tätä blogia edes olisi, joten täytyy olla todella kiitollinen, että hän tarttuu kameraan mukisematta :D

      Poista
  3. Voi Anne! Kiitos tästä kunniasta, se on otettu enemmän kuin ilolla vastaan :) Oli niin kiva löytää itsensä täältä! Hehee naureskelin vain tuota, että jos joku yritti tämän postauksen perusteella klikata mun blogiin katsomaan printtiasuja niin päätyi vielä eilen etusivulla kokomustaan kotelomekkoon :D Haha, mutta ihana kuulla, että susta olen onnistunut printtejäkin joskus mätsäämään hyvin :) Säkin olet mun lukulistalla aina heti kun postaus ilmestyy, ja liliä komppaan siinä miten usein pystyt ja jaksat kuvata asuja! Mahtavaa! Mäkin jaksaisin ja haluaisin, mutta ei vaan aika ja se valo nyt riitä! Viikonloput hyötykäyttöön! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi ihanasta blogista ja bannerin lainasta :) Ja kuten sanottu, sieltä löytyy inspiraatiota jokalähtöön ;)

      Ja en kyllä minäkään nyt pysty enää asuja kuvaamaan, kuin töiden jälkeen on jo pilkkopimeää :( Viikonloppuja taas ei voi blogin mukaan elää, eli välillä ei vain pysty kuvaamaan, vaikka haluaisi. Kuten kirjoittelinkin, niin nyt on bloggaajan kannalta pahin aika vudesta :D Mutta onneksi tämä pimeys ei ole lopullista :) Yritin syksyllä ottaa ilon irti ja kuvailla asuja pari kertaa viikossa, kiitos siis ihanalle kuvaajalle, joka mukisematta ottaa kuvat <3 Mutta niin usein kun postaan tänne kuvia, yhtä usein myös tunnen turhautumista tätä blogia kohtaan, onko tässä mitään järkeä :D

      Mukavaa loppuviikko!<3

      Poista
  4. Kiitos kivoista blogi-vinkeistä! Varsinkin Ulriikan blogi vaikuttaa tosi inspiroivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos löysit uutta luettavaa! :) Minusta on niin ihanaa laittaa hyviä vinkkejä kiertoon niin vaatteissa kuin blgeissa. Ulriikalla on kyllä ihana tyyli, minusta hänen blogi ansaitsisi suuren suosion<3

      Poista
  5. Anne, olet ihana!! Et uskokaan miten upealta tuntui löytää oma blogi täältä :) <3 Sinunkin blogia olen tainnut lukea jo vaikka kuinka kauan, eikä missään vaiheessa kyllästytä ;)
    Kivaa viikonloppua!

    ps. Et arvaakaan kuinka turhauttaa ettei saa otettua asukuvia.. Tuntuu kuin pimeys olisi niellut koko Helsingin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olet ihana <3 Ja kiva jos olet minun pikkuruisen blogini parissa viihtynyt :)

      Heh ja kyllä vaan arvaan :D Kun menee töihin on pimeää ja kun tulee töistä on pimeää :(

      Poista