maanantai 24. marraskuuta 2014

By the Sea



takki River Island (samantyylinen *täältä ja *täältä) - neule *Selected Femme
huivi Acne (samantyylinen *täältä) - pipo Norton (samantyylinen *täältä ja *täältä)
laukku Louis Vuitton - nilkkurit Kiomi (samantyyliset *täältä) - farkut Zara

Vielä meren ollessa avoinna tykkään katsella sitä, ihan muutama venekkin oli jätetty vesille, vaikka luntakin oli jo satanut. Keväällä on aivan mahtavaa nähdä, kun jäät alkavat sulaa ja meri alkaa taas paljastua ja pian veneitä ilmestyä maisemaan. Olenko kertonut etten oikein välitä talvesta? No aikansa kutakin ja toivon kyllä valkoista joulua! Jännä miten iän karttuessa sitä alkaa nähdä asioita erilailla, kuin vaikka kymmenen vuotta sitten, muuttaessani tähän kaupunkiin 16-vuotiaana vähät välitin kauniista merimaisemasta saati upeista puistoista, nykyään taas arvostan näitä asioita todella. Onko parempaa keinoa viettää lauantaista vapaapäivää, kuin merta kahvilasta käsin ihaillen kuuma kaakaomuki kädessä? 

  Halusin viettää mahdollisimman rentoa vapaapäivää muutenkin, joten asunkin oli oltava mukava. Todella usein käytän raitaneuletta ja farkkuja arkisin, niin viikonloppuisin tykkään sitten pukeutua johonkin muuhun, mutta välillä laiskuus ja mukavuus vie voiton. Olen ollut todella tyytyväinen tuohon Nortonin pipooni, se pysyy hyvin päässä ja on oikeasti lämmin fleecevuorensa ansiosta, lisäksi sen sävy on minusta täydellinen, jotenkin erilainen kuin mitä yleensä näkee. Hinta ostohetkellä hieman kirpaisi, varsinkin kun ajattelin, että H&M:ltä olisi saanut tällä hinnalla seitsemän pipoa, onneksi kuitenkin panostin täydelliseen, enkä seitsemään ihan kivaan. Louis Vuittonin Petit Noé on saanut huilata kaapissa muutaman kuukauden, oikeastaan ajattelin, että otan sen vasta keväällä taas käyttöön, mutta sen verran aloin ikävöimään laukkua, että päätin sen yhdistää talviseenkin asuun, vaikka kesälaukuksi sen lähinnä miellän. Mitä mieltä olette, meneekö Noé ympäri vuoden? 

*mainoslinkkejä!

20 kommenttia:

  1. Meren läheisyys rentouttaa, oli se sitten jäässä tai sulana.
    Ihana asu taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mutta mielummin sulana kera veneiden ;)
      Kiitos! :)

      Poista
  2. Ei vitsi jotenkin toi Noe on alkanu miellyttää silmää :) oliko toi se keskimmäinen koko? varmaan alkaa vielä enempi olla myös "talvilaukku" kun alkaa nahka kunnolla tummumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, se on minusta ihana :) Joo tämä on Petit Noé eli keskikoko, jos Noe BB:n ottaa huomioon. Minusta laukku on niin meriläismäinen, että siitä tulee aina kesä mieleen. Nahka on kyllä vielä aika vaalea, vaikka paljon onkin tummentunut uudesta.

      Poista
  3. Hyvin sopii Noe tähänkin asuun ja vuodenaikaan, turha sitä on piilotella kaapissa ;) Kauniita kuvia, ihana tuo maisema! Mukavaa viikkoa sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin se sopii sävynsä puolesta superhyvin huiviin ja pipoon, mutta malli laukussa on niin kesäinen :D Kiitos, välitän siis kuvaajalle terkut :) Ja mukavaa viikkoa sinulle myös! <3

      Poista
  4. Hyvin sopii Noe talveenkin :) Ihania kuvia ja ihana sinä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla jos olet sitä mieltä, minusta malli on niin meriläismäinen että miellän sen kesään :D Kiitos kovasti! <3

      Poista
  5. Pipon ja huivin sävyt on todella kauniit, ei liian tummat muttei aivan hailakatkaan. Olen ihaillut sun tapaa pitää huiveja, itse vasta huiveista innostuneena ja niiden sitomista opetellessa olisinkin kysynyt, kuinka olet "kietonut" huivin kuvassa olevalla tavalla? On samalla rennonoloisesti, mutta kuitenkin kauniisti laitettu :) T. Kami

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minäkin tykkään sävyistä kovin ja sattumalta vielä ovat pipo ja huivi sopivat hyvin yhteen :) Huivi on tosiaan ihan vain kietaistu kaulaan ja tuo toinen puoli huivin "alta" niin pysyy kaulassa, vaikea selittää, muttei huivi todellakaan ole mitenkään ihmeellisesti :D

      Mukavaa viikkoa! :)

      Poista
  6. Todella kaunis asu ja sinä niin upeana! Ja en voi kuin ihastella edelleen tuota takkiasi! <3 Täytyy ehkä pistää tilaukseen vinkkaamasi mint&berryn vastaavanlainen.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Kipparitakki on kalssikko ja menee vuodesta toiseen, joten suosittelen ehdotomasti hankkimaan :)

      Poista
  7. Ihana asu ja upeat kuvat! :) Ja Noe sopii myös talveen, älä siis suotta piilottele<3


    Tuleekohan mun kommentit ikinä perille? Tää on blogger on temppuillut jo jonkun aikaa :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Elina! :) Jotenkin olen jaotellut kesä ja talvilaukut.. esim. Bayswatereita harvoin käytän kesähelteissä, kun taas Noé on kesälaukku, typerää ehkä :D

      Poista
  8. Kaunis kokonaisuus, semmonen josta suurimman osan voisin ottaa omaan kaappiini sellaisenaan :)

    VastaaPoista
  9. Niin upeat kuvat, kyllä se K-City on vaan kaunis paikka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kuvaajalle siis terkut! :) On tässä hyvää, mutta huonoakin.. :D

      Poista