sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Autumn Basics







takki H&M - farkut Lindex - pusero Zara - huivi Burberry  
laukku Louis Vuitton - ballerinat Texto (Cannes) - aurinkolasit Ray-Ban

Viikonloppuna olemme saaneet jälleen nauttia mitä ihanemmista ilmoista, aurinko paistaa ja lämmintä on kuin kesällä konsanaan! Itse sain inhottavan flunssan, joten ihan kesähepenissä en uskaltanut lauantaina kahvittelemaan lähteä, huivi siis visusti kaulaan ja takki päälle! Burberryn huivi on palvellut jo muutaman vuoden ajan, ja aina yhtä innolla kaivan sen uudelleen käyttöön. Khakivihreä takki sen sijaan on löytöni H&M:n alennusmyynneistä kesällä, takki on jollain lailla niin renttumainen, että ihastuin siihen. Olen käyttänyt takkia tyttömäisen pitsimekon kanssa, nämä vastakohdat ovat kuin luodut tosilleen, mutta nyt syksyllä takki tulee palvelemaan farkkujen ja neuleen kanssa. Löysä takki yhdistettynä löysään toppiin ei ole kyllä omalle kropalleni se kaikista imartelevin yhdistelmä, mutta maailman mukavavin, se on tärkeintä. Kiristävin hampain olen myös pikkuhiljaa alkanut ottamaan farkut taas käyttöön, jotenkin en pidä farkuista itseni päällä, vaikka muilla niitä ihastelen. Nämä jalassani olevat farkut ovat muuten ostettu Lindexiltä jo pari vuotta sitten, kovasta käytöstä huolimatta ovat edelleen hyvässä kunnossa, joten suosittelen katsastamaan Lindexin farkkuvalikoiman, jos farkkuja etsii.

Näiden kuvien myötä sain muuten vihdoin inspiraation varata kampaaja-ajan, niin vaalea tukka jo on. Olen siirtänyt ja siirtänyt kampaajalle menoa jo monta kuukautta ja edellisestä käynnistä taitaa olla jo viitisen kuukautta!!! Ennen en olisi koskaan voinut olla näin pitkään käymättä kampaajalla, mutta jotenkin tuo oma vaaleampi väri on alkanut miellyttää, näen kuitenkin itseni enemmän tummatukkaisena. Jospa tukan vain raidoittaisi kauttaaltaan tummilla raidoilla? 

10 kommenttia:

  1. ompas ihanan yksinkertainen asu kivoilla yksityiskohdilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janika! :) Toppi ja farkut combo kyllä taipuu moneen menoon, menee tällaisessa rennossa tyylissä tai sitten korkkareitten ja bleiserin kanssa vaikka, ja eri asusteilla asusta sa ihan eri näköisen :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Voi kiitos, täytyy välittää kuvaajalle terveiset :)

      Poista
  3. Tosi nätti asu ja kauniita kuvia <3

    VastaaPoista
  4. Sulla on ihan mieletön tyyli! Voisin kotiuttaa varmaan kaikki sun vaatteet! Puhumattakaan asusteista! :) Ei epäilystäkään jäänkö lukijaksi vai en! Tää blogi & sinä, ihania! ♥

    Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä? Kommenteja on aina kiva antaa ja saada! :)
    http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten ihana kommentti, et tiedäkkään kuinka iloiseksi tulin! <3 Lämpimästi tervetuloa ja tulen ehdottomasti vastavierailulle! :)

      Poista
  5. Mooikka! eihän sulla nyt tän uutukaisen myötä olisi jäänyt ylimääräiseksi yhtä pitkää hihnaa? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ilmoittelen kyllä blogissa mikäli olen jotain myymässä :) Säädettävä hihan ei ole menossa myyntiin, jos joskus myyn niin koko setti (Pochette Mono ja Azur + säädettävä hihna) menee yhdessä myyntiin!

      Poista