maanantai 25. elokuuta 2014

Summer Favorite?


Kokosin yhteen joitain asujani kuluneelta kesältä näin elokuun viimeisen viikon kunniaksi. Elokuu on minun mittakaavassani kesäkuukausi, ja syyskuun myötä on aika heittää hyvästit kesälle, niin haikealta kuin se minusta joka vuosi tuntuukin. Tänä kesänä asuja on ehditty kuvata jonkun verran, mutta nyt kun asujani katsoin, monet lempparivaatteeni, joita olen käyttänyt kesällä paljon, eivät ole blogiin päässeet ollenkaan, kuten rennot leopardihousut- ja shortsit sekä tulppaanihameet, joten asukuvat eivät todellakaan kerro koko totuutta ;) Paljon olen käyttänyt kesällä mekkoja ja maksihameita, jotka ovatkin muodostuneet omiksi suosikeikseni kuluneena kesänä. Omiksi lemppariasuikseni näistä sanoisinkin 5, 9 ja 10. Kuvailisin omaa kesätyyliäni todella naiselliseksi, nyt syksyn tullen onkin mukavaa kaivaa vähän erityyppisiä vaatteita käyttöön, kuten revityt farkut ja bikerbootsit.

 Kesän parhaat vaatehankinnat olivat ehdottomasti Zaran musta bikernahkatakki (kuvissa 4, 10 ja 12) ja saman liikkeen maksihame suloisella rusetilla (10), sekä Mangon kukkamekko (3, 4 ja 13) kaikki löytöjä Cannesista.

Kertokaas miellyttääkö teidän silmäänne joku kesäasuistani, ja mikä oli oma luottoyhdistelmänne vaatteissa kuluneena kesänä? :)

28 kommenttia:

  1. Sä olet kyllä huippu pukeutuja, niin kauniita jokainen! Mun silmiin upein on ehkä myös tuo 10, jo sen postauksen aikaan olin että vau! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin! <3 Mäkin tykkäsin siitä aivan älyttömästi, vaikka olinkin superväsynyt kuvissa ja se vähän pilasikin ne :/ Tuo asu muuten aiheutti aikamoista keskustelua keskustelupalstalla (tiedän, tiedän ei pidä lukea) kuinka en osaa pukeutua ja liipalaapa, mutta kai mä jotain oon sitten tehnyt "oikein" kun ihan keskustelunarvoine asu oli ;D

      Poista
    2. Siis mitäh? Millä ihmeen palstalla? Miten ihmeessä voi tuosta asusta?? Tai MISTÄÄN, voi luoja niitä palstoja... >:(

      Poista
    3. Nää on näitä vauva- ja heppapalstoja ;) Onneksi tuollaiset jutut voi kääntää omaksi edukseen, kaikki "julkisuushan" on hyväksi ja kun en itse blogiani mainosta (vaikka Instassa tai Facessa) niin tehköön muut sen mun puolesta ;D

      Poista
  2. 9. asu iskee muhun eniten. Todella kaunis ja upea Celine. ;) Olet kyllä todiste siitä että maxihame/mekko sopii lyhyemmällekkin varrelle. :)

    -L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti! :) Kyseinen asu on kyllä ehdottomasti omakin lempparini ja siitä tulee aina ihanat Cannes muistot mieleen <3

      Minun mielestäni kaikki "pukeutumissäännöt" voi heivata huitsinnevadaan! :D Lyhyet voivat käyttää maksimekkoja siinä missä pitkätkin, pöyreät raitaa ym ym :) Ihan mikä itsestään hyvältä tuntuu :) Tosi kiva kuulla siis, että olet tuota mieltä!

      Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

      Poista
  3. Hei, pystyykö tuota Noeta käytää crossoverina vai onko vaa tollai yhelle olalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm en ole kokeillut.. Mutta muistan nähneeni jossain kuvia Noéa pidettävän niin. Mulla on tuo hihna lyhyimmällä eli vähän pidemmäksi saa, itse en kyllä lähtisi pitämään, minusta sitä kuuluu käyttää noin vain ja crosbody laukut on sitten erikseen :)

      Poista
    2. Noé BB on crossbody laukku muuten :)

      Poista
    3. Nii se bb on aika pieni vaan! mietin vaan että jos joskus innostuu enemmän tuosta kuosista ;) ja sit että sitä laukkuu voi pitää joskus myös olan yli ni se ois käytännöllisempää :) kuitenkaan esim. Palermo tai speedyt ei miellytä silmää!

      Poista
    4. Totta, se on aika pikuinen. Genevessä myyjä esitteli sitäkin minulle kun oli Noé ostamassa. Kantsii rohkeasti mennä vain liikkeeseen sovittelemaan! ;) Speedyä en näkisi itselläni ikipäivänä, mutta Palermo on ihana, se onkin ollut minulla monesti laukkuvaihtoehtona. Itse en jotenkin osaa isoja laukkuja pitää olanyli, mutta se varmasti johtuu pituudestani!

      Poista
    5. Juu toi Noe näyttää kyllä yhdellä olalla kivalta, mutta jos joskus tarvetta heittää crossbodynä ni se ois plussaa :)

      Poista
  4. Ihan huippuja asuja Anne!<3 Ja olet kyllä ollut ahkera näiden kuvien kanssa, voi kun itsekin saisin aikaiseksi..:/ Mun suosikit on ehkä 5, 8, 9 ja 15..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti Lili ja tosi kiva, kun jätit kommentin! <3 Täytyy itsekin taas ryhdistäytyä nyt syksyn tullen kommentoinnin suhteen! :)
      Se on tämä kesä(loma), nyt kun on taas töissä vain ja pimeää, sataa ym. niin kuvailut kyllä valitettavasti jää :/ Mutta ehdottomasti yrität ehtiä ottaa aina asukuvat kun on kuvaaja hollilla, sun asut on aina niin ihania! :)

      Poista
  5. Niin kauniita asuja kaikki, että yhden lempparin valitseminen on mahdottomuus! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emma, sinä olet kyllä oikea päivien piristys! <3

      Poista
  6. Ehdottomasti nro7 ! :) Punainen pukee sua.
    -Meeri

    VastaaPoista
  7. 7., 8. ja 15. ehdottomasti <3 Ja seiska on ultimate lemppari, vaikka upeita asuja kaikki! En vaan pääse yli siitä, miten upealta tuo Noe sinulla näyttää! Ja tuo monogram on kyllä se ehdottomin lemppari LV:ltä vaikka se mielipiteitä rankasti jakaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Elina!<3 Monogram jakaa kyllä mielipiteet, mutta itse tykkään kovasti! :) Vuikkari laukut muutenkin ovat vähän erityyppisiä kantajan mukaan, tai miten ne yhdistää, jos ymmärrät mitä tarkoitan :)

      Poista
  8. Upeita asuja kaikki! Vaikean tehtävän annoit, mutta jos ihan pakkoa sanoa niin 5, 11 ja 15.. Siis muiden asujen lisäksi :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti kommentista Ulriikka! <3 Josko sinunkin blogissasi nähtäisiin vastaava asukooste? ;)

      Poista
  9. Kaikki on niin upeita asuja,etten osaa valita vain yhtä suosikkia :)

    VastaaPoista
  10. No en kyllä ymmärrä ollenkaan miten kukaan voi yhdestäkään asukokonaisuudesta keksiä mitään keskusteltavaa millään palstalla :D On näköjään palstalaisilta loppuneet kunnon keskustelunaiheet ;) Mut hei, all press if good press, vai miten se menikään? :D

    Omat suosikkini ovat ehdottomasti numerot 5 ja 2 - mutta kaikki kyllä upeita!! :) xxx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin meitä on niin moneen lähtöön, ja kyllähän nuo keskustelut kertovat enemmän kirjoittajasta kuin keskustelun aiheuttajasta ;D Yksi samainen henkilö käy täälläkin säännöllisin väliajoin jättämässä jäljen itsestään, onneksi vastaavat kommentit voi siirtää suoraan roskakoriin :D Toisaalta olen imarreltu, että onnistun aiheuttamaan jossakin näin suurta vihaa, en sitten ainkaan ole ihan harmaa hiirulainen vain, heheh. Ja joo juuri noinhan se menee! ;)

      Kiitos mielipiteestä! <3

      Poista
  11. Niin paljon kauniita asuja, että vaikea valita parasta! Sun tyyli kyllä iskee muhun tosi hyvin :) Täältä haenkin usein inspistä :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihan mahtava kuulla! :) Ja kiva että jätit kommentin <3

      Poista