perjantai 14. maaliskuuta 2014

Today I would like to wear..

aurinkolasit Ray-Ban, trenssi Mexx, pusero Vero Moda
farkut Mavi, laukku Mulberry, ballerinat Pretty Ballerinas

Ei aikaakaan, kun ballerinat saa vihdoin käyttöön, itse jo kuumeisesti tätä odottelen! Ballerinat ovat omat suosikkikenkäni aivan ehdottomasti; nätit, mukavat ja sopivat asuun kuin asuun. Mielelläni olisin aamulla kiskaissut päälle klassisen trenssin, revityt farkut, Mulberryn Lilyn ja leopardikuosiset ballerinat - yksinkertaista, muttei missään nimessä tylsää! Leopardiballerinat olisi suunnitelmissa vielä kevääksi hankkia, ennestään kun omistan vain H&M:n vuosia vanhat peeptoe leobaltsut, jotka eivät kevätkäytössä vielä ihan mene.

Ihanaa kun tänään koittaa viikonloppu, loman jälkeen tuntuu aina hieman hankalalta päästä taas arkeen kiinni ja tuntuu, että kotona on kaikki hommat tekemättä. Ajattelin myös tehdä eteiseen hieman tilaa ballerinoille, ja viedä paksuimmat talvitakit- ja kengät jo kellariin odottelemaan ensi talvea. Viikonlopuksi en aiokaan sopia kauheasti mitään menoja, vaan tehdä mitä huvittaa, ainakin syödä uutta Ben&Jerry´s jäätelöä, joka pakastimessa odottelee ;) 

Ps. Zalandolta saa 16.03.2014 asti yli 50 euron arvoisista farkuista muista denim-vaatteista 10% alennuksen koodilla farkkuzal14.


Mukavaa viikonloppua!

Linkit mainoslinkkejä!

10 kommenttia:

  1. Aivan ihana kokonaisuus. ♡ Tuo olisi kiva laittaa päälle. Ja toivottavasti viikonloppuna ei tule se takatalvi, jota on ennustettu... Tänään ainakin vielä paistaa, mutta tuulee navakasti.
    Tsemppiä perjantaihin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kauhulla katselin säätietoja eilen :/ Takatalvi tai ei, UGGit ja untuvatakit saavat lähteä :D

      Kiitos ja sitä samaa! :)

      Poista
  2. Tosi kiva kokonaisuus :) Taidankin kopioida tuon,kunhan sää vähän lämpenee! Eilen olin ensimmäistä kertaa trenssi päällä ulkona ja tarkeni kyllä ihan hyvin,kun aurinko lämmitti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja aivan älyttömän kiva kuulla, että tästä inspiroiduit, samaa asua päälle vain mitä pikemmiten :) Mä olen vielä käyttänyt villakangastakkia nyt, tosin auki, mutta paksut toppatakit saa ehdottomasti lähteä silmistä, tulee takatalvi tai ei :D

      Poista
  3. Löysin blogisi toisen blogin kautta ja tykästyin heti, sait uuden lukijan :)
    Kaunis klassinen kevätkokonaisuus, itse en ole vielä villakangastakista luopunut. Jospa sitä itsekin alkaisi jo tekemään tilaa kevätvaatteille, tosin kauhulla luin sääennustetta takatalvesta.

    Mukavaa päivää,
    Porvoolainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten mukava kuulla, tervetuloa! :)

      Kauhulla katselin ulos ikkunasta kun heräsin... Maa on ihan valkoinen ja lisää lunta sataa :(

      Mukavaa lauantaipäivää Porvoolainen! :)

      Poista
  4. Ihana kollaasi :) Tykkään noista farkuista kovasti!

    VastaaPoista
  5. Tuo asukokonaisuus on NIIN mun mieleen <3 Love it!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sinuakin miellytti, sulla kun on mitä täydellisin maku ;)

      Poista