tiistai 11. maaliskuuta 2014

Today I would like to wear..

trenssi Benetton, tennarit Converse, raitapaita Armor lux, housut Benetton,
lippis Gant, kello Daniel Wellington, laukku Louis Vuitton

Alkanut kevät saa pukeutumisen saralle taas aivan uutta innostusta, ihanaa kun saa laittaa jokapäiväiset neuleet huilaamaan ja kaivaa muitakin vaatteita käyttöön! Varsinkin punaiset housut jo kovasti käyttöönpääsyä odottelevat ja esimerkiksi ylläolevan kokonaisuuden olisin aamulla mielelläni päälleni pukenut, mutta taidan odotella vielä hieman keväisempiä säitä ja loppujenkin lumien pois sulamista..

Raita, navysininen ja punainen toimivat yhteen aina, kyseinen yhdistelmä on ihanan raikas ja keväinen. Jalkaan Converset ja päähän lippis niin asusta tulee mukavan rento, hieman sporttinen. Lippistä en harmi vain omista, mutta sellaista olen alkanut kovasti havittelemaan. Miesten asustepuolelta tuntuvat löytyvän ne parhaat lippikset, mutta taitavat olla naisten pikkuruisiin päihin vähän liian suuria.. Taidan viikonloppuna lähteä ainakin kaupoille sovittelemaan, miltä kyseinen kapistus itselläni näyttäisi.

Linkit mainoslinkkejä!

9 kommenttia:

  1. Niiiiin ootan että voin pakkailla talvitakit ja neuleet ym. laatikoihin ja ottaa kesävaatteet tilalle :) eilen tilasinkin yhet baltsut kesäksi, niiden käyttöä odotellessa :) Mites teidän reissu meni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä, mä aion kyllä viikonloppuna viedä Uggit ja paksuimmat talvitakit kellariin odottelemaan ensi talvea!! :D Oi vitsi, uudet baltsut on varma kevään mekki, misä tilasit?? :)

      Kiitos kysymästä, reissu meni hyvin ja sää oli täydellinen joka päivä, juttua tulossa, kunhan ehdin käydä kuvia läpi! Mites teillä meni? Mitä ostit? :)

      Poista
    2. Juu pitää kyllä ehkä itekkii viikonloppuna laittaa jo untsikka ja uggit pois! eilen illalla lähin jumppaan uggit jalassa kun näytti että pakastais, mut vettähän sitä tuli ku läksin pois :D

      TIlasin Bootzilta Stylesnobin Barbotit Champagnen värisenä. Olin kyl katellut niitä Nudeja Beginoita, mutta ei niistä ollut kokoa :/ Aattelin että noi Barbotit käy kesällä sitte sen mun tulevan Evan kanssa ;)

      Hyvin meni meilläkin, ei ollut Budassa ehkä kevät niin pitkällä kun Genevessä, mutta lämpimänpi kuin täällä. Kiva paikka oli, hyvää ruokaa ja edullisempaa kuin Suomessa :) Löysin meikkivoiteen tax freesta, Zarasta paidan ja trenssin Stradista. Oishan siel varmaan ollu vaikka mitä mut jotenki ei jaksan alkaa sovittelemaan :)

      Sulla näytti olevan yhessä kuvassa joku ihana ruskea kassi :)

      Poista
    3. Ainakin lumet lähtee kun sataa! :)

      Stylesnobit on ihan super mukavat, joten hyvän hankinnan varmasti teit :) Ja varmasti sopivat Evan kanssa!

      Kiva, että reissu meni hyvin :) Matkalle en kyllä nykyisin itsekään halua "tuhlata" kauheasti aikaa kaupoilla, mutta itsekin tein muutaman supermieluisan löydön!

      Poista
    4. Juu hankin viime kesänä mustat Beginat ja käytin niitä melkein joka päivä, tosi hyvät :)

      Mullakin oli mietitty etukäteen nää molemmat hankinnat!

      Poista
  2. Niin ihana postaus!❤️ rakastan tällaisia asu postauksia!!!!(:

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo trenssi! Ja muutenkin todella tyylikäs tuo kokonaisuus. :)

    -Pauliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pauliina! :) Trenssi vaikuttaa kyllä hyvältä, juuri sopivan pituinen ja Benettonin laatuun olen ollut tyytyväinen :)

      Poista